تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 1126 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نقل از سازمان سنجش :

با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در اين مرحله پذيرفته شده‌اند،
    ضرورت داردكليه پذيرفته‌شدگان با توجه به برنامه‌زماني ثبت‌نام و با در دست داشتن مدارك ذيل در زمان مقرر با در نظر داشتن نكات اعلام شده براي ثبت‌نام به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند.

الف) برنامه زماني ثبت نام از پذيرفته شدگان براساس حرف اول نام خانوادگي
    روز و تاريخ ثبت نام
    ترتيب حرف اول نام خانوادگي
    شنبه 5/12/91
    الف تا س
    يكشنبه 6/12/91
    ش تا ي

نمیدونم منظورت اینه یا نه ...

اینم آدرسش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل اینجا دقیقا:

تو یه جای دیگه از سایت پیام نور مشهد نوشته بود که خواهشا حضوری مراجعه نفرمایید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مشکل اینجا دقیقا:

تو یه جای دیگه از سایت پیام نور مشهد نوشته بود که خواهشا حضوری مراجعه نفرمایید.
    ببین با این روش میتونی وارد شی :

2- پذيرفته شدگان بدون آزمون مقطع كارشناسي سراسري با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شويد.
    - شناسه كاربري: شماره مليB912 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
    مثال : شناسه كاربري: B9120611111111
    گذرواژه :0611111111

+

-از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
    تذكر : حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
    آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

3-بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد) .(حداكثر تعدادواحد انتخابي دانشجويان كارشناسي 17 واحد و كارشناسي ارشد 14 واحد و حداقل واحد انتخابي 5 واحد مي باشد.)جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد.
    ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

4-جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد . در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .

5- بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش اينترنتي جهت تحويل مداركبه مركز پذيرش خود مراجعه نماييد.

6- شايان ذكر است تاريخ و ساعت تشكيل كلاس در گزارش 101 " نتيجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو" (كه پس از پذيرش دانشجوتوسط مراكز و انتخاب واحد در دسترس قرار مي گيرد)و همچنين سايت هاي اطلاع رساني مراكز درج گرديده است .

7- مطابق دستورالعمل كليه دانشجويان محترم ميبايست جهت تشكيل پرونده از تاريخ 16/1/92 لغايت 31/2/92 به مراكز خود مراجعه نمايند.

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین با این روش میتونی وارد شی :

2- پذيرفته شدگان بدون آزمون مقطع كارشناسي سراسري با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شويد.
    - شناسه كاربري: شماره مليB912 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
    مثال : شناسه كاربري: B9120611111111
    گذرواژه :0611111111

+

-از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
    تذكر : حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
    آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

3-بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد) .(حداكثر تعدادواحد انتخابي دانشجويان كارشناسي 17 واحد و كارشناسي ارشد 14 واحد و حداقل واحد انتخابي 5 واحد مي باشد.)جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد.
    ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

4-جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد . در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .

5- بعد از انجام مراحل فوق با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش اينترنتي جهت تحويل مداركبه مركز پذيرش خود مراجعه نماييد.

6- شايان ذكر است تاريخ و ساعت تشكيل كلاس در گزارش 101 " نتيجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو" (كه پس از پذيرش دانشجوتوسط مراكز و انتخاب واحد در دسترس قرار مي گيرد)و همچنين سايت هاي اطلاع رساني مراكز درج گرديده است .

7- مطابق دستورالعمل كليه دانشجويان محترم ميبايست جهت تشكيل پرونده از تاريخ 16/1/92 لغايت 31/2/92 به مراكز خود مراجعه نمايند.
    خوب همین لامصب رو کجا نوشته بودن که ما ندیدیم؟

آقا ممنون. کار کرد. این بار تونستم وارد بشم ولی مثل اون دوستمون وقتی میریم قسمت پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود, ایرور 18 رو میده: کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.

5. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب همین لامصب رو کجا نوشته بودن که ما ندیدیم؟

آقا ممنون. کار کرد. این بار تونستم وارد بشم ولی مثل اون دوستمون وقتی میریم قسمت پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود, ایرور 18 رو میده: کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
    شما برید به این سایت : reg.pnu.ac.ir
    صبر کنید تا سایت و اطلاعیه ها به طور کامل لود شه .... این اطلاعیه هم اونجا نوشته ....

بابت قبولی تبریک میگم بهتون .

احتمالا نوبت ثبت نام شما هنوز نرسیده . هر روز سر بزنید تا سایت براتون باز شه واسه ثبت نام .

یاعلی.

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

اقا این رسید ارزش تحصیلی چیه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا من هم همونجا گیر کردم.

فکر کنم باید بریم اداره پست منطقه به همراه مدارک دیپلم و ریزنمرات و کپی و کارت ملی و کپی. بعد یه رسید میدن که باید اسکنش رو بفرستیم.

اگر درسته یکی تایید کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

فکر کنم باید بریم اداره پست منطقه به همراه مدارک دیپلم و ریزنمرات و کپی و کارت ملی و کپی. بعد یه رسید میدن که باید اسکنش رو بفرستیم.

اگر درسته یکی تایید کنه.
    من الان یجا خوندم نوشته همون تاییدیه تحصیلیه/حالا نمیدونم صحت داره یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگر درسته یکی تایید کنه.
    من الان یجا خوندم نوشته همون تاییدیه تحصیلیه/حالا نمیدونم صحت داره یا نه
    دوستان شرمنده دقیق این قسمت رو اطلاع ندارم . چون زمان ما غیرحضوری نبود ...

اما حدس میزنم همین باشه :

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

منکه همون تایدیه تحصیلی که از پست گرفتمو فرستادم/هرچی شد شد

13. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

منکه همون تایدیه تحصیلی که از پست گرفتمو فرستادم/هرچی شد شد
    یه نکته ای بگم : زیاد جدی نگیرید اینارو ... هر چی دم دست دارید بفرستید

بعدا که رفتین دانشگاه تکمیل میکنین .

15. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •