تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 1081 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه kazme_gheyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

ايا تا به حال به اين فكر كرده ايد چرااسكن كردن كل سيستم با كاسپرسكي 2011 چقدر طول ميكشد ام در نسخه 2010 اين محصول چنين مشكلي نبود .اين هم جواب.
    یک سری فایل ها در سیستم به صورت فشرده هستند که پسوند zip ، rar یا cab دارند. مخصوصاً در داخل ویندوز. پیش از این ، Kaspersky فقط همان یک فایل را اسکن می کرد و آن را یک فایل محسوب می کرد اما در ورژن های جدید از آنجا که یک ویروس می تواند به فایل های فشرده نیز حمله کرده و وارد آن ها شود و فایل های درون آن را آلوده سازد این آنتی ویروس نیز تک تک فایل های داخلی یک فایل فشرده را اسکن می کند. نفوذ به داخل بعضی از این بسته های فشرده که بعضی از آن ها هم در حال اجرا هستند دشوار است و این امر یکی از دلایل طول کشیدن Scanning است.
    ورژن 2010 هم فابل های داخل فایل فشرده رو اسکن میکنه
    شاید یکی از دلایل طول کشیدن اسکن باشه ولی ورژن2010 هم اسکن میکنه و فقط ویروس رو از داخلش پاک میکنه!

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان وخسته نباشيد ميخوام يك خبر توپ را به شما بگم و اينكه بعد از اين كه كاسپر در تاريخ 14.09.2010 پچ bرا به نرم افزار هاي خود اضافه كرد چند مشكل نرم افزار نسخه 2011 حل شد 1.با اين پچ شما ديگه احتياجي به پوسته و هزارو يك ترفند براي دادن كي به كاسپر نداريد چون بعد از ارور معروف كه نرم افزار نتوانسته به اينترنت وصل شود صفحه browse براي انتخاب كي جلوي چشم شما ظاهر ميشودوشما ميتوانيد از طريق خود برنامه (مانند نسخه 2010) كي را وارد كنيد. 2. قبل از امدن اين پچ بعد از لود ويندوز كاسپر حدود 1 دقيقه ديرتر ميامد بالا ما با امدن اين پچ كاسپر حدود 10 تا 15 ثانيه لود ميشود .واخرين رفع مشكل 3. كاسپر زماني كه قرمز ميشد حالا به هر دليلي به اين مفتي ها سبز نميشد حالا چه با زدن كليد fix it now ويا ريستارت كردن سيستم از 100 درصد شايد 10 درصد اين مشكل حل ميشد ويا شما را مجبور ميكر نرم افزار را پاك واز نو نصب كنيد تا اين مشكل حل شود سرتان را درد نيارم كاسپر با دادن اين پچ باگ هاي معروف خود را بر طرف كرد.هميشه شكيبا باشيد- ما را هم دعا كنيد
    الان من این پچ بی رو از کجا بگیرم؟
    بعد اون پیغام معروف رو من یادم نیست! کی ها میده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

آنتی ویروست را الان آپدیت کن بعد از آپدیت میگه باید سیستم ریستارت شه بعداز ریستات شدن برو برروی about ‎آنتی ویروس کلیک کن که باید نوشته باشه version:11.0.1.400‎ ‎‎(a.b‎)‎‏ که که درحالت دیسکانکت میتونی به آنتی ویروست کی بدی بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت

4. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آنتی ویروست را الان آپدیت کن بعد از آپدیت میگه باید سیستم ریستارت شه بعداز ریستات شدن برو برروی about ‎آنتی ویروس کلیک کن که باید نوشته باشه version:11.0.1.400‎ ‎‎(a.b‎)‎‏ که که درحالت دیسکانکت میتونی به آنتی ویروست کی بدی بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت /من بعد از اینکه پچ بی را کسپر گرفت در حالت آپدیت انلاین و ریستارت شدن سیستم و بالا آمدن آن. دیگه بدون پوسته و ترفند می تونم در حالت دیسکانکت به آنتی ویروسم کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی کی بدم. شده مثل ورژن 11.0.0.232 که خودش بعد از ارور وصل نشدن به سرور. ازکی میشد استفاده کرد الان ورژنی که من استفاده می کنم 11.0.1.400‎(a.b‎)‎است /اگر پچ b اضافه شد بعد از دانلود اين كارها را انجام دهيد/اين روش فقط براي نسخه version:11.0.1.400‎ ‎‎(a.b‎) است/
    روش فعال‌سازی نرم افزار version:11.0.1.400‎ ‎‎(a.b‎):

برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید.

برای حذف کلید بلک لیست شده از علامت ضربدر قرمز رنگ کنار کلید استفاده کنید.

اگر قبلا از یک Key به صورت Trial‌ استفاده کرده اید و به گزینه Trial فعال نیست کد AR5SK-W2VDP-Q4QRG-V8SR9 را در برنامه قرار داده و به مرحله بعد بروید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد. Key قرار داده شده در صفحه دانلود را به آن بدهید. توجه داشته باشید که Activation Code قرار داده شده حتما باید با ورژن هماهنگی داشته باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

الان من این پچ بی رو از کجا بگیرم؟
    بعد اون پیغام معروف رو من یادم نیست! کی ها میده؟
    كارت حل شد.خبرش را برام بفرست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان من الان تو سایت سافت گذر بودم. که انگاری پچ ضد بلاک لیست جدید آمده و در سایتش گذاشته بود واسه دانلود اما از شما میخوام که به هیچ وجه استفاده نکنید.شاید واسه آنتی ویروس ضرر داشته باشه. اگر مشکل کی پیدا کردن وبلاک لیست شدن را حل میکنه ولی برای یک نرم افزار حساس مثل انتی ویروس نباید از چنین کرک ها وپچ هایی استفاده کرد. اگر مشکل کی دارید که من در تایپیک کرک کاسپرسکی نام سایت هایی را که کی جدید میدند را گذاشتم.اما از کرکی که بهش نمیشه اعتماد کرد و نمیدونید این فایل چیه استفاده نکنید چون من استفاده کردم و دودش هم رفت چشمم که از کرک ها و پچ ها استفاده نکنم من فقط قصدم خیر است.انتخاب با خودتان است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان میخواهم کسی کمک کنه که چرا ریل تایم protection نسخه 2011 از 2010 پایین تر چون زمانی که از 2010 استفاده میکردم با خارج کردن یک کرک ویروسی زود ان را میشناخت اما نسخه 2011 اینطور نیست با این که نوع protection ان بروی high‏ است.فقط در زمان اسکن ان فایل کرک ان را شناخته وپاک میکند.راستی این گزینه system watcher ‎به چه دردی میخورد و فایده آن چیست.لطفا کمک کنید.دوستان همیشه خوش وخرم باشید

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    آیا تو نسخه 2011 کاسپر میشه پوشیه Safe Run رو از My Computerr حذف کرد ؟

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

دوستان من از نسخه KIS v11.0.1.400 استفاده می کنم متاسفانه زمانی که می خوام آپدیتش کنم مثلا هر دو روز یکبار حجم خیلی زیادی رو در حدود 7 الی 8 مگ آپدیت میکنه می خواستم ببینم برای شما هم این اتفاق می افته ؟ و راحلش چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام دوستان.
    من از دیروز تا حالا برای آپدیت کردن KAV 2011 به مشکل برخوردم و نمیتونم آپدیتش کنم.
    وقتی Run Update رو میزنم دنبال آپدیتها میگرده اما بعد از یه مدتی پیغام میده که نمیتونه آپدیت کنه.
    الان هم KAV پیغام Datebase are out of date‌ بهم میده.مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •