تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 1126 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از ویندوز اسکن نکنید باهاش سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس هارد رو اسکن کنید رو مود scan and repair
    با سلام به دوست خوبم

من اينكارو ده بار انجامش دادم وسط كار ديگه هارد ديتكت نميشه و كلا هنگ ميكنه و بايد ريستش كنم

الان هم توي ويندوز بعد از 5 ساعت روي 97 درصد قفل كرده و اخطار ميده (برنامه HDD Low Level Format)
    اينم عكسش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و فكر كنم قيدش رو كامل بزنم چون 8 ترابايت ديگه روي سيستم دارم و اگر خدا بخواد يك هارد 4 ترابايت وسترن ديگه براش ميخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=majideblis;7994360]داداش ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
    اول اینکه سی دی رام من مشکل داره و سی ری رو خوب رایت نمیکنه ایا با این حال میتونم سی دی بوتیبل درست کنم؟
    و اینکه الان خواستم دوباره کامپیوترو روشن کنم هر چی زور زد روشن نشد و صدای بوت نیومد
    و بعد اینکه رم رو در اوردم و دوباره روشن کردم دو بار بیب بیب کرد و رم رو جا زدم بعد اون بوت کرد

با سلام به شما
    ميتونيد از برنامه هاي مختلفي جهت بوتيبل كردن فلش يا همون كول ديسك خودمون استفاده كنين كه من فقط تونستم با برنامه مخصوص مايكروسافت يا همون Windows 7 USB/DVD Bootable كار كنم و عالي هم بودش

موفق باشي

3. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

[QUOTE=amir3852;7994376]
    داداش ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
    اول اینکه سی دی رام من مشکل داره و سی ری رو خوب رایت نمیکنه ایا با این حال میتونم سی دی بوتیبل درست کنم؟
    و اینکه الان خواستم دوباره کامپیوترو روشن کنم هر چی زور زد روشن نشد و صدای بوت نیومد
    و بعد اینکه رم رو در اوردم و دوباره روشن کردم دو بار بیب بیب کرد و رم رو جا زدم بعد اون بوت کرد

با سلام به شما
    ميتونيد از برنامه هاي مختلفي جهت بوتيبل كردن فلش يا همون كول ديسك خودمون استفاده كنين كه من فقط تونستم با برنامه مخصوص مايكروسافت يا همون Windows 7 USB/DVD Bootable كار كنم و عالي هم بودش

موفق باشي
    منظورتونو متوجه نشدم
    یعنی میتونم از فلش به عنوان بوتیبل استفاده کنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[QUOTE=majideblis;7994378]

منظورتونو متوجه نشدم
    یعنی میتونم از فلش به عنوان بوتیبل استفاده کنم؟

شما میتونید این برنامه رو روی فلش هم بوت کنید یک گزینه برای usb داره بعد در بایوس یا در بوت منو بوت رو روی usb میزارد که از رو فلش انجام بده

6. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

[QUOTE=EXTREME;7994957]

شما میتونید این برنامه رو روی فلش هم بوت کنید یک گزینه برای usb داره بعد در بایوس یا در بوت منو بوت رو روی usb میزارد که از رو فلش انجام بده
    من داداش شانس ندارم نمیدونم چرا قبل و الان میخوام با فلش حتی ویندز عوض کنم موقع بوت فلشو نمشناسه
    چرا باید این طوری باشه اخه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[QUOTE=majideblis;7995053]

من داداش شانس ندارم نمیدونم چرا قبل و الان میخوام با فلش حتی ویندز عوض کنم موقع بوت فلشو نمشناسه
    چرا باید این طوری باشه اخه؟
    مگه تو بوت منو تنظیم نمیکنید ؟
    برای اون مشکلتون شما چندین حالت براتون پیش اومده گیز کردن موس و کیبورد ریست شدن زیاد و بوت نشدن شما باید برداشتن اون باتری مین بایوس رو دیفالت کنید سیستم رو خاموش کنید و باتری دربیارین و دوباره بزارین روشن کنید یا با یک باتری دیگه تست کنید درست نشد باید مین پاور و رم سیستم رو بیشتر چک کنید احتمال بعدی که میتونه باعث اون هنگ ها و ریست شدن ها باشه میتونه از هاردتون هم باشه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

[QUOTE=EXTREME;7995073]

مگه تو بوت منو تنظیم نمیکنید ؟
    برای اون مشکلتون شما چندین حالت براتون پیش اومده گیز کردن موس و کیبورد ریست شدن زیاد و بوت نشدن شما باید برداشتن اون باتری مین بایوس رو دیفالت کنید سیستم رو خاموش کنید و باتری دربیارین و دوباره بزارین روشن کنید یا با یک باتری دیگه تست کنید درست نشد باید مین پاور و رم سیستم رو بیشتر چک کنید احتمال بعدی که میتونه باعث اون هنگ ها و ریست شدن ها باشه میتونه از هاردتون هم باشه
    تو زمانی که میخواد بوت کنه مثلا نصب ویندز F12 رو میزنم و usb hdd رو انتخاب میکنم ولی نمیدونم چرا بوت نمیشه و ویندز از اول بالا میاد و انگار نه انگار فلشی هست
    در مورد مشکل هم به نظر خودم مشکل از هارده ولی به خاطر یه دونه بد سکتور میتونه این همه اتفاق بیوفته؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[QUOTE=majideblis;7995147]
    تو زمانی که میخواد بوت کنه مثلا نصب ویندز F12 رو میزنم و usb hdd رو انتخاب میکنم ولی نمیدونم چرا بوت نمیشه و ویندز از اول بالا میاد و انگار نه انگار فلشی هست
    در مورد مشکل هم به نظر خودم مشکل از هارده ولی به خاطر یه دونه بد سکتور میتونه این همه اتفاق بیوفته؟؟؟
    ممکنه سیستمتون چندین مشکل داشته یک علتش هم هارد باشه

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

هارد اول که relocated sector داشته هارد دوم یا بدسکتور داره یا delay sector باید در مود scan and repai تست hdd regeneraor انجام بدید

علت بدسکتور میتونه هم از ویروس باشه هم پاور و هم تکان خوردن هارد حین کار کردن
    سلام

کامپیوتر رو بردم واسه تست ، گفت نوسان ولتاژ داره
    ولی گفت شاید از مادربرد هم باشه یا پاور !!

سلام

از چه طریقی می تونم پارتیشن بندیش کنم؟ مثل هارد های دیگه یا فرق می کنه؟
    اگه پارتیشن بندی ش کنم این پوشه ها از بین می ره اینا رو کپی کنم یه جا یا نه نمی خواد؟
    دوستان در مورد این پست هم راهنمایی کنند لطفا!!

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقایون این هارد اکسترنال WD 3T اسنشال من بدجوری دماش بالا میره در صورتی که یه اینترنال 1 ترا از وسترن دارم اون اینجوری نیست.داشتم از اینترنال به اکسترنال فایل MOVE دمای اینترنال 41 بود و اکسترنال 48.اول میگم نکنه کلا هارد تقلبی یا خراب بهم دادند ؟ بعد اگه خراب نیست چه جور فنی کنار این اکسترنال بگذارم تا دما پایین بیاد ؟ برق فن رو از کجا بگیر ؟ اداپتور باید بخرم یا مستقیم دوشاخه رو به پریز بزنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •