اینم تست همون سرویس با internet download manager
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم تست همون سرویس با internet download manager
![]()
سلام
پینگ رفته بالا
بین 350 تا 390!
128 محدود اندیشه مرکز 7
منم مرکز 7 ام ولی واسه من یکم بالای 400 هست.
سلام
این چه سرویسیه؟پولش چقدره؟به کاربرای معمولی هم میدن؟شما تو شرکت شاتل کار میکنین؟
عمرا چنین سرعتیو از تو خونه تجربه کنین...
خب احتمالش کمه منتها الان شاتل داره سرویس 2 مگ میده اگه سرعت تشویقی هم داشته باشه امکانش هست که چنین سرعتی رو بده که البته با 5 گیگ زیاد بدرد نمیخوره چون 2 روزه تموم میشه![]()
این عکس سرکاریه!
شما چرا باور میکنید
میخوای من یدونه با سرعت 3000KB بر ثانیه بزارم!
مهم اینه که همچین سرعتی رو اولا به کاربر خانگی تو ایران نمیدن! ثانیا با این سیم های مسی معمولی و نویزهای اون نمیشه به این سرعت رسید! آخرش دیگه 300 تا بشه!
البته این نظر منه شاید اساتید نظر دیگه ای داشته باشن!
یه نکته دیگه: ممکنه بخاطر نزدیک بود برگزاری نمایشگاه کامپیوتر فارام این تبلیغات رو میکنن تا اونجا استفاده کنن!
Last edited by Dj_aghamajid; 18-11-2010 at 17:49.
دوستان به این تاپیک حتما یه سر بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوست عزیز این همون سرویس جدیده شاتل که گفته بودم. من این ماه آزمایشی گرفتم که ببینم چجوریاست. من الآن سرویس 2 مگشو گرفتم با 3 گیگ ترافیکو ماهی 23 هزار تومان! سرعتش که به شکل عجیبی زیاده!!! اما ترافیکش خیلی کمهههههههه!
نه اما ای کاش کار میکردم چون شاید اون وقت یه نا مهدود همین سرویس و به من میدادن
آره من و دو تا از دوستم تازه گرفتیم اینو. تازه آورده شاتل. یکیش 1 مگ که 20 هزار تومنه اوون یکیم 2 مگه که 23 تومنه. من ودم 2 مگشو گرفتم. بلآخره نمردیم و همچین سرعتیم به چشموون دیدیم!!! اما اینم بگم که ترافیکش خیلی کمه!! فقط 3 گیگ!!!! اونم واسه یه همچین سرعته وهشتناکی!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)