تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 800 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

میشه یه عکس بزارید از دکستاب
    با سلام
    بله . خدمت شما:

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    بله . خدمت شما:

مرسی از عکس..

من پیشنهاد می کنم برنامه pcmedic رو امتحان کنید تا سیستم رو معاینه کنه و بهینه کنه

از برنامه ccleaner هم برای تمیز کردن رجیستری و ویندو زاستفاده کنید.

با آنتی ویروس فول آپدیت هم سیستمتون رو فول اسکن کنید.

وندوزتون هم با تمام پکهای امنیتی مایکروسافت آپدیت کنید.

یه بار هم اگ رحوصله دارید هارد رو دیفرگ کنید تا اطلاعات طبقه بندی بشه و فضای دیسک و سرعت دسترسی بهتر بشه.

دمای هارد رو حواستون باشه با hdd temperager

با برنامه SuperRam رم سیستمتون رو بهنیه کنید که هم سرعت افزایش پیدا کنه و هم انشالله درست بشه.

اگر درست نشد نهایتا با paretoLogic Data Recovery Pro درایوهاتون رو ریکاوری کنید شاید بهبود پیدا کنه

حالا اگر میتونید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم رو یه اسکن بکنید احیانا

تروجانی در کارنباشه

3. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من سیستمم خراب شد دادم یکی برام تعمیرش کنه طرف ویندوز ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 ریخت حالا همین امروز اخطار میده که ویندوزت خالص نیست و ممکنه قربانی بشه و ...! میخواستم ببینم حالا که به طرف دسرسی ندارم راهی هست این مشکل رو برطرف کنم؟

خیلی ممنون

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

ضمنا فونت فارسی هم نداره و فارسی سیستم غلط غلوط مینویسه اینم اگه راهی هست بجز داشتن سی دی ویندوز که برطرف بشه خیلی مچکر میشم

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستان من سیستمم خراب شد دادم یکی برام تعمیرش کنه طرف ویندوز ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 ریخت حالا همین امروز اخطار میده که ویندوزت خالص نیست و ممکنه قربانی بشه و ...! میخواستم ببینم حالا که به طرف دسرسی ندارم راهی هست این مشکل رو برطرف کنم؟

خیلی ممنون

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

ضمنا فونت فارسی هم نداره و فارسی سیستم غلط غلوط مینویسه اینم اگه راهی هست بجز داشتن سی دی ویندوز که برطرف بشه خیلی مچکر میشم
    سلام
    متن پیغام رو کامل بذارین یا یه عکس!

6. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

شرمنده برنامه ی خاصی برای کات کردن دور عکس در سیستم ندارم همینطوری عکس رو آ÷ می کنم...

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

شرمنده برنامه ی خاصی برای کات کردن دور عکس در سیستم ندارم همینطوری عکس رو آ÷ می کنم...
    شما کافیه فایل ریجستری زیر رو اجرا و Restart کنین :

http://www.cl.ly/0z2O311I1b3i260z112x

9. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Srk_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز. ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم. مشکلتون به احتمال زیاد به خاطر نصب نبودن کداک هست می تونی برنامهی mega codec رو دانلود کنی و استفاده کنی. گرچه من برای فیلم WMP رو اصلاً توصیه نمی کنم.
    موفق باشی..
    تشکر دوست عزیز
    مشکل اول حل شد. زیرنویس رو چطور درستش کنم؟ فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!(pc در نشون دادن فونت فارسی مشکلی نداره. زبان کیبورد هم فارسیه).

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تشکر دوست عزیز
    مشکل اول حل شد. زیرنویس رو چطور درستش کنم؟ فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!(pc در نشون دادن فونت فارسی مشکلی نداره. زبان کیبورد هم فارسیه).
    اگرزیرنویس ازفیلم جداهست اینکارانجام بدین شما برنامه Media Player Classic ازلینک پایین دان کنید بعدش فیلم اجرا کنید درمرحله بعد کلیدهای CTRL+L ازصفحه کلید فشاربدین مسیر فایل زیرنویس به برنامه بدین تا درست بشه

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by jafarian; 23-05-2011 at 09:51.

12. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Srk_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگرزیرنویس ازفیلم جداهست اینکارانجام بدین شما برنامه Media Player Classic ازلینک پایین دان کنید بعدش فیلم اجرا کنید درمرحله بعد کلیدهای CTRL+L ازصفحه کلید فشاربدین مسیر فایل زیرنویس به برنامه بدین تا درست بشه

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پلیر رو هم دیروز تست کردم مثل پلیرهای دیگه زیرنویس فارسی رو همون جوری نشون میده(قبلا هم که فیلمای دایویکس رو دستگاه دی وی دی میزاشتم زیرنویس فارسی اینجور بود).

پروفشنال dariushko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کره زمین

13

این پلیر رو هم دیروز تست کردم مثل پلیرهای دیگه زیرنویس فارسی رو همون جوری نشون میده(قبلا هم که فیلمای دایویکس رو دستگاه دی وی دی میزاشتم زیرنویس فارسی اینجور بود).
    با سلام

شما اسم زیرنویس با فیلمتونو یکی کنید نیاز به هیچ برنامه ای نیست!

فیلمهایی که فایل srt فارسی رو دارن به جای نشون دادن زیرنویس فارسی یه زیرنویس عجیب غریب میاره!
    این مشکل معمولا بخاطر ساپورت نکردن از فارسی یا خراب بودن زیرنویستونه با Kmplayer هم تست کردی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •