سلام..
به vorojax میخوام بگم عکس های تولد رو بذاره تو صفحه اول.. بهش گفتم فقط عکس کاربران حاظر رو بذاره و عکس آواتارهای بچه ها، کدش رو بذاره..
نظری ندارید ؟
موافقید ؟
آخه عکس آواتارها، حجمش یه خورده بالاست..
سلام..
به vorojax میخوام بگم عکس های تولد رو بذاره تو صفحه اول.. بهش گفتم فقط عکس کاربران حاظر رو بذاره و عکس آواتارهای بچه ها، کدش رو بذاره..
نظری ندارید ؟
موافقید ؟
آخه عکس آواتارها، حجمش یه خورده بالاست..
پیش بینیت ثبت شد..
bolek جان..
ممنون بابت پست هایی که دادی..
خیلی جالب بودن، مخصوصاً اون ضربه ی امیر خان![]()
استقلال 2
پرسپولیس 0
نیمه اول یکی میزنیم نیمه دوم هم یکی دیگه
عنایتی: دوست دارم سیاوش گل بزند
رضا عنایتی مثل همیشه دوست دارد در استقلال بازی كند. سوال كردن ما در مورد داربی هم مزید بر علت میشود تا عنایتی به یاد خاطرات داربی بیفتد؛ «یادش بهخیر در ورزشگاه آزادی گل زدن به پرسپولیس خیلی لذت دارد.
حقیقتش را بخواهید، دلم خیلی برای بازیكردن جلوی هواداران تنگ شده و امیدوارم ما این بازی را ببریم.» با وجود اینكه دو سال از حضور عنایتی در امارات می گذرد، او همچنان متعصبانه در مورد داربی حرف میزند: «بهنظر من این حرف كه پرسپولیس چون خوب نتیجه گرفته، پس برنده بازی است، صرفا حرفی است كه پرسپولیسیها برای دلخوش كردن هوادارانشان میزنند. امیر قلعهنویی نتیجهگرفتن در داربی را خوب بلد است. از برد استقلال مطمئن هستم، فقط دوست دارم كه سیاوش در این بازی پایش به گل زدن باز شود. چند روز اخیر هر وقت با اكبرپور حرف زدم، این نكته را به او گفتم كه او گلزن داربی است و دوست دارم این اتفاق بیفتد.» عنایتی با پیراهن استقلال دو گل در داربی به ثمر رسانده است
پیش بینیت ثبت شد..
انشاا.. همینی بشه که تو میگی..
شرفی: پرسپولیس با این شیوه میبازد
اصغر شرفی هنوز آدم جذابی است. این را میشود از مصاحبهاش درباره داربی فهمید. اصغرآقا البته كمی هم استقلالی است. این را هم میشود از تیتری كه در مصاحبهاش داده، فهمید. او زمانی نامزد درجه یك برای نشستن روی نیمكت استقلال بود اما حالا خیلی وقت است كه از شرفی خبری نیست
---------------------------------------------
زمانی كه با پیراهن استقلال بازی میكردید مقابل پرسپولیس چند بار به زمین رفتید؟ من اصلا مقابل پرسپولیس بازی نكردم. زمانی كه من در استقلال بازیكن بودم امثال حسن حبیبی، عارف قلیزاده، بیوك جدیكار و دیگران بودند. اواخر بازی اینها بودند اوایل بازی من. طبیعی هم بود در داربی مربی به آنها بازی بدهد.
در دوره شما هم داربی استقلال و پرسپولیس حساس بود؟ آن زمان پرسپولیسی وجود نداشت.دوره ما تاج و شاهین حساسترین بازی بود. یكسال پیراهن استقلال برتن من بود اما احساس آبیبودن همیشه همراه من است. یادم هست آن زمان هم روبهرو شدن این دو تیم حساس بود و نتیجهاش ربطی به قهرمانی نداشت.
فكر میكنید برنده بازی روز جمعه با توجه به مهرههای دو تیم كدامیك باشد؟! ببینید بیشتر این بازیها ارنج شده است چرا كه پیروزی و شكست هریك از این دو تیم جو مملكت را تحتالشعاع قرار میدهد. بهنفع سلامت جامعه است كه مساوی بشود. ارنج كردن این دو تیم خیلی سخت است. وقتی بازی استقلال مقابل راهآهن را نگاه میكردم به خودم گفتم حتی تیم دوم استقلال از نظر اسمی هم میتواند از پس راهآهن بربیاید اما اگر یك مربی نتواند حواشی اطراف آبی و قرمز را كنترل كند واویلاست.
نگفتید بهنظر شما تیم برنده كدام است؟ خب، من فكر میكنم هر دو تیم از نظر دفاعی مشكل دارند اما استقلال مقابل راهآهن یكطور خاصی بود، جنگنده. این در پرسپولیس كمتر است ولی آنها هم بازیكنان تاثیرگذار زیادی دارند. استقلالیها درك كردند كه اگر فوتبال را بدون درگیری بازی كنند باید بروند پینگپنگ. پس رو به بازی درگیرانه و توپگیری آوردند اما تردید نكنید پرسپولیس با این روش كه بازی میكند، میبازد. بگذار یك چیز را بگویم. اگر در پرسپولیس یا استقلال پر بود از بازیكنانی مثل زارع (مهاجم راهآهن) فوتبال ما از این رو به آن رو میشد. الان بازیكن كه زمین میخورد، چهار نفر باید بروند زیربغلش را بگیرند و كلی از او عذرخواهی كنند. بازیكنی كه احتیاج به توضیح دارد كه چرا مرا زدی، فوتبالش تمام است اكبرپور سابقا خیلی خوب بود اما او هم دارد مثل دیگران میشود.
فكــــر میكنید تاثیرگذارترین بازیكن بازی چه كسی باشد؟ با تجربهترین بازیكن دو تیم. باقری و نیكبخت. از این طرف هم اكبرپور، مجیدی و جباری، اما جباریای كه من میبینم مشكلات بیرونیاش را هم دارد وارد زمین میكند حیف اوست.
بچه ها روز سه شنبه علیزاده صاحب یه دختر کوچولوی ناز شد
مبارکش باشه
![]()
مهدی امیرآبادی: جمعه روز استقلال است
هافبك تیم فوتبال استقلال تهران گفت: روز جمعه پیروزی در مقابل ما راهی جز شكست ندارد.
مهدی امیر آبادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: همگی ما برای مقابله با پیروزی كاملاً آماده و سرحال هستیم و انتظار روز جمعه را می كشیم تا بار دیگر پیروزی را شكست داده و نشان دهیم كه امسال فقط به قهرمانی در لیگ برتر می اندیشیم.
وی در ادامه گفت: استقلال تیم پرمهره ای است كه تنها هدف ما در روز جمعه كسب سه امتیاز بازی است و مطمئناً با پتانسیلی كه تیم ما دارد پیروز این بازی ما هستیم.
امیر آبادی تصریح كرد: بدون شك هر بازیكنی دوست دارد در این میدان بازی كند اما اگر هم در تركیب نباشم اعتراضی ندارم و برای دیگر همبازیانم آرزوی موفقیت می كنم./ز
طالبلو:اجازه گلزنی به نیکبخت را نمیدهم
دروازهبان تیم فوتبال استقلال گفت: برای خوشحالی هواداران اجازه گلزنی به نیکبخت را نمیدهم.
وحید طالبلو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هوداران استقلال دوست ندارند در بازی با پیروزی، نیکبخت به ما گل بزند به همین دلیل تمام سعی خود را می کنم تا او گل زن این بازی نباشد.
وی گفت: کاملاً آماده هستم و دکتر نوروزی زحمت زیادی کشید تا مرا برای بازی آینده آماده کند و مصدومیتم بهبود یابد.
وی تصریح کرد: حضور کریمی در پیروزی، بر جذابیت های بازی افزوده اما برای ما فرقی ندارد که بازیکن روبرویمان چه کسی باشد. این بازی برای ما فقط سه امتیاز دارد اما برای هواداران حساسیت زیادی پیدا کرده است./اص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)