تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 786 از 2014 اولاول ... 28668673677678278378478578678778878979079683688612861786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از تمرين امروز
    قطبي: حضور در ورزشگاه و حمايت از تيم ملي وظيفه‌ام است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: وظيفه دارم براي حمايت از تيم ملي كشورم در راه صعود به جام جهاني، فردا به ورزشگاه آزادي بروم.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به جوانان خود افتخار مي‌كنم كه در تمرينات چند روز گذشته مرا اميدوار كردند و با روحيه و جنگندگي بالا جاي بازيكنان غايب را پر كردند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص غايبان زياد پرسپوليس در تمرينات 2 روز گذشته گفت: متاسفانه سرماخوردگي و مصدوميت قدرت ما را كاهش داده است. اين مشكل را قبل از دربي با بيماري پتروويچ و مصدوميت چند بازيكن داشتم، البته تمام بازيكنان با اجازه و هماهنگي كادر فني غايب هستند.
    وي در خصوص مصدوميت مهدي واعظي گفت:‌ مجبورم به عليرضا حقيقي كه دروازه‌باني جوان و با انگيزه است در بازي بعدي اعتماد كنم، البته شايستگي‌هاي زيادي دارد و مي تواند جاي واعظي را پر كند.
    قطبي در خصوص بازي تيم ملي مقابل كره شمالي گفت: از صميم قلب براي دايي و تيم ملي ايران آرزوي موفقيت مي‌كنم. من هم وظيفه دارم فردا مانند يك تماشاگر در ورزشگاه آزادي حامي تيم ملي كشورم باشم. اميدوارم هواداران پرسپوليس نيز فردا تيم ملي را فراموش نكنند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازگشت واعظي به تمرينات از 2 روز ديگر
    الونگ از نيم فصل دوم پا به توپ مي‌شود
    خبرگزاري فارس: هافبك كامروني تيم فوتبال پرسپوليس تهران از نيم فصل دوم ليگ برتر پا به توپ مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه افشين قطبي و پزشك پرسپوليس اعلام شد كه الونگ الونگ از نيم فصل دوم مي‌تواند به ميدان برود.
    اين بازيكن كامروني از حدود 4 هفته ديگر تمرينات با توپ خود را زير نظر كادر فني انجام خواهد داد.
    پزشك پرسپوليس(زرينه) همچنين در خصوص وضعيت ديگر مصدومان تيم به خبرنگار فارس گفت: خوشبختانه مهدي واعظي مشكل خاصي ندارد. MRI وي نشان مي دهد كه مي‌تواند از دو روز ديگر در تمرينات گروهي شركت كند.
    وي افزود: كريم باقري نيز پس از ديدار با فولاد خوزستان مي‌تواند بار ديگر در تمرينات گروهي شركت كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از يك هفته مرخصي
    توره فردا به ايران بازمي‌گردد
    خبرگزاري فارس: مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از يك هفته استراحت به ايران بازمي‌گردد.
    به گزارش خبرنگار فارس، ابراهيم توره امروز در تماسي تلفني با كادر فني پرسپوليس اعلام كرد فردا پس از 7 روز استراحت به ايران بازمي ‌گردد.
    وي كه در امارات به سر مي برد، علت تاخير در بازگشت خود را مشكل در تهيه بليت اعلام كرد.
    توره هنگام خروج از ايران نيز به دليل مشكل رواديد به مدت 24 ساعت در فرودگاه معطل شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از جلسه روز گذشته با رئيس كميته انضباطي
    ليدرهاي پرسپوليس و استقلال در كلاس توجيهي سه روزه شركت مي‌كنند
    خبرگزاري فارس: ليدرهاي باشگاه استقلال و پرسپوليس با دستور رئيس كميته انضباطي در جلسه توجيهي سه روزه شركت مي‌كنند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه ليدرهاي باشگاه پرسپوليس با رئيس كميته انضباطي بعد از ظهر روز گذشته به مدت دو ساعت در فدراسيون فوتبال برگزار شد.
    در اين جلسه ليدرها خواستار كارت شناسايي، مشخص شدن متولي ليدرها و جايگاه‌هاي مخصوص با تعامل با مسئولان فرهنگي سازمان تربيت‌بدني شدند.
    با دستور رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، قرار است جلسه توجيهي سه روزه در ماه آينده به ميزباني باشگاه علم و ادب مشهد براي ليدرها برگزار شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    هدايتي: با رضايي به صورت تلفني توافق كرديم
    خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با رحمان رضايي براي حضور در تيم تماس گرفتم و به توافق رسيديم.
    حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: علاوه بر صحبت با برخي از نزديكان رحمان رضايي، با خود اين بازيكن نيز مذاكره كردم.
    وي ادامه داد: مدافع سابق تيم ملي در گفت و گو با من در مورد پيوستنش به پرسپوليس ابراز تمايل كرد.
    هدايتي ادامه داد: مشكلي در اين خصوص وجود ندارد؛ اما پس از توافق تلفني، به او گفتم بايد به ايران بيايد و به ديدار مصطفوي برود تا صحبت‌هاي نهايي انجام شود.
    رئيس هيئت مديره پرسپوليس تاكيد كرد: افشين قطبي نيز در جريان مذاكرات قرار داشته و قرار است تا پايان هفته در اين خصوص اظهار نظر كند تا پاي ميز مذاكره بنشينيم.
    هدايتي در پايان خاطرنشان كرد:‌ حق قطبي است تا وقت لازم را براي تصميم نهايي اش بگيرد و در اين خصوص هيچ مشكلي وجود ندارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محسن خليلى:

اين برخوردهاى بد، شايسته پرسپوليس نيست

محسن خليلى در ليگ هفتم روزهاى بسيار خوبى را با پرسپوليس پشت سر گذاشت و حالا به خاطر يك مصدوميت مجبور است دورادور نتايج پرسپوليس را پيگيرى كند. خليلى درباره شكست پرگل پرسپوليس برابر ابومسلم مى گويد: «به دليل اينكه بازى پرسپوليس برابر ابومسلم را نديدم نمى توانم در اين خصوص اظهارنظرى داشته باشم البته بهتر است در ارتباط با عملكرد تيم پرسپوليس صحبت نكنم.
    اگر بخواهم در اين مورد حرفى بزنم مطبوعات مرا مقابل بازيكنان قرار مى دهند.»
    همين چند روز پيش بود كه قطبى به تمجيد از خليلى پرداخت و حالا خليلى در اين باره توضيح مى دهد: «از حمايت هايى كه افشين قطبى طى هفته هاى گذشته از من داشت، تشكر مى كنم و شرمنده او هستم كه نمى توانم براى پرسپوليس بازى كنم البته دوست دارم هر چه سريعتر بهبودى ام را به دست بياورم و باز هم به عنوان يك مهره مثمرثمر براى تيمم باشم.
    تيم سال گذشته هم در برخى از مسابقات ليگ برتر نتوانست موفق عمل كند اما در نهايت توانستيم قهرمانى را كسب كنيم. متاسفانه فشار بى مورد مطبوعات و رسانه ها پس از باخت باعث بروز مسائل حاشيه اى مى شود.
    سال گذشته هم مى خواستند مرا مقابل نيكبخت و قطبى قرار دهند كه البته در رسيدن به هدف خود ناموفق بودند. الان هم در غياب من، على كريمى و ساير بازيكنان آماده در تركيب پرسپوليس مى توانند تيم را مجدداً به روزهاى اوج خود نزديك كنند.» او در پايان درباره انتخاب ملى پوشان و وضعيت تيم ملى مى گويد: «به على دايى تبريك مى گويم. او با انتخاب هاى خود نشان داد تمامى بازى هاى ليگ برتر را به دقت زير نظر دارد.
    بازيكنان تيم ملى در مسابقه برابر كره شمالى بايد در همان نيمه اول كار تمام كنند و البته مراقب ضد حملات اين تيم باشند. در كل تيم ملى اين پتانسيل را دارد تا از گروه خود صعود كند و هيچ تيمى برابر ايران از پيش برنده نيست.»

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بعد از مشورت با همكارانم درباره رحمان تصميم مى گيرم

قطبى: هيات مديره حرفى از بركنارى ام نزد

افشين قطبى حتى در زشت ترين تصوراتش هم نمى بيند روزى را كه به خاطر نتايج ضعيف پرسپوليس، بركنار شود. جالب است كه حتى مخالفان او هم تا امروز چنين بحثى را مطرح نكرده اند. اما درست بعد از پايان جلسه يكشنبه شب هيات مديره بود كه عنوان شد يكى از اعضا - كه خيلى هم فعال نيست - پيشنهاد بركنارى قطبى را براى اولين بار مطرح كرده و مخالفت مديران باشگاه را برانگيخته. البته مديران پرسپوليس هرگز اين موضوع را تاييد نكردند. درست مثل خود افشين قطبى كه از طرح چنين خبرى اظهار بى اطلاعى مى كند:
    «من بى خبرم. اعضاى هيات مديره هم حرفى در اين باره نزدند.»
    گفته مى شود در جلسه هيات مديره بحث بركنارى شما هم مطرح شده!
    چه كسى اين را گفته من در جلسه هيات مديره حضور داشتم ولى چنين بحثى مطرح نشد.
    ظاهرا در ابتداى جلسه و قبل از حضور شما در اين باره صحبت كرده اند.
    من كه بى خبرم. ولى اگر صحبتى شده بود حتما به خودم هم مى گفتند ولى آنها هيچ حرفى در اين باره نزدند. اتفاقا جلسه خيلى خوبى داشتيم و براى موفقيت پرسپوليس به جمع بندى هاى خوبى رسيديم.
    نتيجه چه شد
    من نمى توانم همه چيز را به شما بگويم. ولى نبايد فراموش كرد كه باخت هم جزيى از فوتبال است. خوب شد كه همين ابتدا متوجه اشكالاتمان شديم تا در بازى هاى آينده قويتر عمل كنيم.
    پرسپوليس در تمام بازى هايش براى چند دقيقه هم كه شده، دچار افت مى شود. فكر مى كنيد چرا
    مشكل ما اين است كه گاهى تمركزمان را از دست مى دهيم و دچار اشتباه فردى مى شويم. اگر دقت كرده باشيد ما در تمام بازى ها بيشترين تعداد پاس، كرنر و حملات را داشته ايم. اما وقتى توپ هايمان با بدشانسى گل نمى شود بايد بيشتر دقت و تمركز كنيم ولى ما برعكس عمل مى كنيم و دچار استرس مى شويم. در حالى كه بايد با حوصله و تمركز بيشترى نتيجه را عوض كنيم.
    براى پوشش ضعف هاى دفاعى تيم چه راهكارى داريد
    در فوتبال همه در نقش مدافع و مهاجم به زمين مى روند و درست نيست كه فقط مدافعان را محكوم كنيم. بهترين مدافع ما در زمان دفاع تيمى مهاجم ماست و در حملات حريف، همه بايد در نقش مدافع باشند.
    شايد بهتر بود براى رفع اين مشكل، به بازيكنان استراحت نمى داديد.
    بازى هاى ليگ تا نيم فصل فشرده برگزار مى شود و لازم بود براى تقويت روحيه تيم، چند روز به بچه ها استراحت بدهيم.
    ولى پرسپوليس نياز به تمرينات بيشترى دارد
    درست است. ولى برنامه هاى ما تا آخر نيم فصل از قبل تعريف شده و ما با خوشحالى يا ناراحتى در اين باره تصميم نمى گيريم. بازيكنان واقعا به تقويت قواى روحى و جسمى نياز داشتند. مطمئن باشيد از اين بابت ضرر نمى كنيم.
    پس به نظر شما پرسپوليس براى تكرار قهرمانى چه كار بايد بكند
    اول از همه از حاشيه ها دور باشيم و روحيه و انگيزه بالايى داشته باشيم.
    ما از نظر فنى هم بايد در سطح خوبى باشيم و به عملكرد صحيح مان فكر كنيم.
    نمى ترسيد كه با اين نتايج هواداران از پرسپوليس دور شوند
    همه پرسپوليس همين هواداران هستند. من از آنها ممنونم و مى خواهم كه صبوتر باشند. ما پارسال هم روزهاى بدى داشتيم ولى قهرمان شديم.
    درباره رحمان رضايى چه تصميمى گرفتيد
    موضوع اصلا ساده نيست و به همين خاطر هنوز تصميم نگرفته ايم. البته هيات مديره همه چيز را به من سپرده ولى من به تنهايى تصميم نمى گيرم. بايد با همكارانم مشورت كنم و همه مسائل را در نظر بگيرم.
    كمى هم درباره تيم ملى صحبت كنيم. بازى فردا برابر كره شمالى را چطور مى بينيد
    كره شمالى در دو بازى قبلى اش برابر امارات و كره جنوبى حريف سرسختى نشان داد و ايران اصلا روز آسانى ندارد چون آنها نمى خواهند زنگ تفريح باشند. كره اى ها مثل سرباز براى تيمشان مى جنگند و به خاطر فوتبال مى جنگند. براى آنها بازنده بودن يعنى خودكشى و اين كار ما را سخت تر هم مى كند.
    نتيجه اين بازى را چگونه پيش بينى مى كنيد
    الان تيم ها خيلى به هم نزديك شده اند و همانطور كه قبلا گفتم نبايد فوتبال را از قبل پيش بينى كرد. البته به نظر من ايران تيم خيلى خوبى دارد و مى تواند ۳ امتياز مهم را از كره شمالى بگيرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از بدشانسى ما همه روى لبه تيغ هستند

عليرضا محمد: به خاطر منتقدان از دستورات قطبى سرپيچى نمى كنم

خط دفاعى پرسپوليس امسال على رغم مهره هاى خوبى كه دارد، به پاشنه آشيل اين تيم تبديل شده به طورى كه بعد از هر باخت و مساوى نوك پيكان همه منتقدان نفرات اين خط و عملكرد آنها را نشانه مى گيرد.
    اشتباهات پى در پى اين خط باعث شده بازى خوب نفرات خط دفاعى به چشم نيامده و همه در يك آتش بسوزند! در روزى كه دروازه پرسپوليس به دليل اشتباهات خط دفاعى چهار مرتبه گشوده شد بازى خوب محمد خيلى به چشم نيامد تا او با ناراحتى بگويد: «اشتباهات را قبول دارم اما بعضى انتقادات مغرضانه است.»

شرايط تمرينات پرسپوليس بعد از آن باخت سنگين و سه روز تعطيلى چطور است
    صبح و بعدازظهر تمرين مى كنيم تا با شرايط خوبى به مصاف فولاد برويم و با پيروزى برابر آنها نتيجه بازى مقابل ابومسلم را تا حدودى جبران كنيم.
    فكر مى كنى چرا خط دفاع پرسپوليس على رغم داشتن مهره هايى خوب و تأثيرگذار به پاشنه آشيل تيم تبديل شده است
    نمى دانم چه بگويم. قبول دارم بد دفاع كرديم اما فوتبال ۱۱ نفره است و دفاع از خط حمله شروع مى شود و به نفر آخر خط دفاعى ختم مى شود. نبايد تمام تقصيرات را برگردن نفرات خط دفاعى انداخت. ما تلاش زيادى مى كنيم اما نمى دانم چرا اين قدر گل مى خوريم.
    دليل وجود فاصله زياد و قابل توجه بين دروازه بان و خط دفاعى چيست كه به مهاجمان حريف اجازه مى دهد به راحتى در اين فضاى به وجود آمده مانور دهند
    نمى دانم. شايد بايد بهتر جايگيرى كنيم تا اين فاصله از بين برود. شايد هم زمانى كه رو به جلو بازى مى كنيم و براى حمله مى رويم اين فضا ايجاد مى شود.
    به غير از اين ضعف ها به نظر مى رسد حربه آفسايدگيرى جزو يكى از تاكتيك هاى پرسپوليس در چند بازى اخير بوده كه حربه جالبى براى تيم بزرگى چون پرسپوليس به نظر نمى رسد!
    نه، نه! اين طور نيست. آفسايدگيرى تاكتيك پرسپوليس نيست. ما حتى روى اين مسأله تمرين هم نكرديم اما خب گاهى در طول بازى شرايطى پيش مى آيد كه از آفسايدگيرى استفاده مى كنيم اما اينكه آفسايدگيرى يكى از تاكتيك هاى پرسپوليس باشد، نه، اين طور نيست. مگر چند حمله را مى توانيم از اين طريق مهار كنيم به هر حال يكى از توپ ها رد مى شود و....
    به نظر مى رسد از انتقادهايى كه از خط دفاعى پرسپوليس شده ناراحت شدى!
    نه، من از انتقاد ناراحت نمى شوم. انتقاد مى تواند خيلى هم براى تيم مفيد باشد اما به شرط آنكه مغرضانه نباشد!
    منظورت انتقادهايى است كه از محمد راجع به بازى امسال اش در پرسپوليس نسبت به بازى هايى كه در راه آهن انجام مى داد مى شود
    بله، مى گويند محمد آن بازيكنى كه در راه آهن بوده نيست اما نمى گويند چرا. اگر انتقادها منطقى باشد مى پذيرم اما من چند بار دريبل خوردم، چند بار اجازه دادم توپ از ناحيه من رد شود؛ من امسال از فصل قبل هم آماده تر هستم اما طبق شرح وظايفى كه قطبى به من مى دهد كار مى كنم.
    يعنى در راه آهن دست تو بازتر بود
    بله. در راه آهن اكثر توپ ها به من ختم مى شد و گل هم مى زدم اما الان از ۱۰ توپ شايد ۲ تا به من ختم شود چون پرسپوليس بازيكنان بزرگترى دارد و من شرح وظايفم مشخص است و نمى توانم آزادانه هرجا كه دلم خواست بروم. بايد آنچه را كه از من خواسته اند انجام دهم.
    اين نشان مى دهد توقعات از تو بيش از اينها است.
    اما اين توقعات بايد منطقى باشد. من كه نمى توانم براى برآوردن توقعات از زير فرامين سرمربى شانه خالى كنم. من امسال خيلى زحمت مى كشم و خيلى بيشتر از فصل قبل در طول ۹۰ دقيقه طول زمين را رفته و برمى گردم اما نمى دانم چرا على رغم تمام تلاشى كه مى كنيم، اين قدر راحت گل مى خوريم!
    از اين بحث كه بگذريم اين هفته بازى سختى برابر فولاد داريد.
    بله، متأسفانه ما با هر تيمى كه بازى مى كنيم مربى آن روى لبه تيغ قرار دارد! اين هم از شانس پرسپوليس است ديگر!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الياسى مى رود تا كيانى بيايد
    برخلاف آنچه عنوان شده بود، قرار نيست محسن الياسى جاى ميثاق معمارزاده را در پرسپوليس بگيرد. الياسى كه فصل گذشته در تيم اميد پرسپوليس بازى مى كرد به لحاظ سنى ديگر شرايط حضور در اين تيم را ندارد و چند هفته هم در تمرينات پرسپوليس شركت كرد تا شايد نظر كادر فنى را جلب كند. علاوه بر او مسعود كيانى دروازه بان فصل گذشته سپاهان نوين هم بعد از حضور در تمرينات، مورد تأييد قرار گرفته و قرار است به پرسپوليس ملحق شود. دليل انتخاب كيانى هم اين است كه او جزو بازيكنان اميد محسوب مى شود اما الياسى ديگر سن اش به اميدها نمى خورد و پرسپوليسى ها هم جاى خالى براى جذب او ندارند. به همين خاطر است كه قصد دارند كيانى را جذب كنند و الياسى را به طور قرضى به تيمى ديگر بفرستند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فعاليت اسپانسر پرسپوليس در ايران
    اسپانسر پرسپوليس به زودى فعاليت هاى تازه اى را در ايران آغاز خواهد كرد. مديران رستوران هاى زنجيره اى مارى براون تصميم به گسترش فعاليت خود در ايران گرفته و قصد دارند ۴۰۰ شعبه از اين رستوران را در ايران افتتاح كنند كه بنا بر تصميمات گرفته شده، اولين شعبه در شهر مشهد افتتاح خواهد شد.

سفر دوباره خليلى به آلمان
    محسن خليلى براى انجام سومين مرحله درمانى خود، هفته آينده به آلمان سفر خواهد كرد. او رواديد سفر خود را دو روز قبل دريافت كرده و ساعت ۸ صبح روز دوشنبه هفته آينده تهران را به مقصد آلمان ترك خواهد كرد. سفر خليلى دو هفته طول خواهد كشيد و قرار است پزشك پرسپوليس بعد از بررسى دوباره وضعيت زانوى اين بازيكن، زمان شروع تمرينات خليلى و بازگشت او به ميادين رااعلام كند.

اولتيماتوم قطبى به دى كارمو
    عملكرد پائولو دى كارمو در اين دو هفته آنقدر بد بوده كه صداى خود قطبى را هم در آورده. افشين قطبى كه از عملكرد مهاجم برزيلى رضايت ندارد در پايان تمرين ديروز دقايقى با او صحبت كرد و به دى كارمو اولتيماتوم داد كه با اين وضعيت جايى در پرسپوليس نخواهد داشت و تنها نيم فصل فرصت دارد كه شرايط خودش را بهبود بخشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •