پس از تمرين امروز
قطبي: حضور در ورزشگاه و حمايت از تيم ملي وظيفهام است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: وظيفه دارم براي حمايت از تيم ملي كشورم در راه صعود به جام جهاني، فردا به ورزشگاه آزادي بروم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به جوانان خود افتخار ميكنم كه در تمرينات چند روز گذشته مرا اميدوار كردند و با روحيه و جنگندگي بالا جاي بازيكنان غايب را پر كردند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص غايبان زياد پرسپوليس در تمرينات 2 روز گذشته گفت: متاسفانه سرماخوردگي و مصدوميت قدرت ما را كاهش داده است. اين مشكل را قبل از دربي با بيماري پتروويچ و مصدوميت چند بازيكن داشتم، البته تمام بازيكنان با اجازه و هماهنگي كادر فني غايب هستند.
وي در خصوص مصدوميت مهدي واعظي گفت: مجبورم به عليرضا حقيقي كه دروازهباني جوان و با انگيزه است در بازي بعدي اعتماد كنم، البته شايستگيهاي زيادي دارد و مي تواند جاي واعظي را پر كند.
قطبي در خصوص بازي تيم ملي مقابل كره شمالي گفت: از صميم قلب براي دايي و تيم ملي ايران آرزوي موفقيت ميكنم. من هم وظيفه دارم فردا مانند يك تماشاگر در ورزشگاه آزادي حامي تيم ملي كشورم باشم. اميدوارم هواداران پرسپوليس نيز فردا تيم ملي را فراموش نكنند