تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 949 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان وضعیت سرویس‌های نامحدود این شرکت چه طوریه؟ مثلا سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ نقره‌ای با ۲۵۶ برنزی چه فرقی داره؟
    ترجیحاً مشهد...

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان وضعیت سرویس‌های نامحدود این شرکت چه طوریه؟ مثلا سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ نقره‌ای با ۲۵۶ برنزی چه فرقی داره؟
    ترجیحاً مشهد...
    سرویس های نامحدود این شرکت سرعتش اسمی هست و پس از گذر از حجم منصفانه سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه مثلا ۱ مگ سرعت دانلود ۱۲۸ کیلوبیت هست و پس از دانلود ۱ گیگ در روز سرعت میشه ۱۶ کیلوبیت اصلا ارزش نداره جز اعصاب خردکنی هیچی دیگه نداره

3. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان در حال حاضر هیچ شرکتی تو ایران اینترنت نامحدود واقعی و اسمی نداره همشون بلا استثنا متاسفانه منصفانه هست چون جلوی حجم فروشی و نون خوری شون گرفته میشه و کمتر میتونن حجم گرون بفروشن شما حساب کن هر گیگی که ۳۰۰ تومان برای یک کاربر نامحدود در میاد رو اگه همین گیگ رو توی حجمی بفروشن ۳۶۰۰ تومان میشه قضیه هم اصلا مصرف کردن پهنای باند و اضافه بار ترافیکی نیست فقط پول هست. ملت هم سرشون تو کار و زندگی خودشونه حوصله اعتراض کردن نسبت به قیمت و برداشتن سرویس های نامحدود واقعی رو ندارن اینا هم از فرصت سو استفاده میکنن و شروع به چاپیدن میکنن پشتشونم به اون بالا بالاها گرمه همه این شرکت ها اینو تجربه چندین ساله ام به من میگه

5. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

شبانه رایگان هم داره ؟؟ مثلا 2 تا 8 صبح ؟؟
    و اینکه اینستاگرام باز میشه ؟؟
    آریافون گرفتم اینستاگرام فیلتره )

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قبلش چراغ dsl ثابت بود پورت خراب شده بود عوض کردن الان باز چراغ اینترنت دو ساعت بعد روشن میشه . واقعا تجهیزات این شرکت چقدر افتضاحه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

4- از مودمهاي TP-LINK و مودمهاي با مارك پرت وغير معروف اصلا استفاده نكنيد چرا چون تمامي سخت افزار و فرمورهاشون آشغاله - اين پست رو اگر هم حذف كنيد مهم نيستش ولي دليل اصليشون استفاده از سخت افزار نامرغوب و بي كيفيت چرا كه شبكه و اينترنت شديدا بر پايه رياضيات و فيزيك و شيمي بنا شده - تركيبات نامرغوب در ساختار چيپها و خازنها و ديودها و غيره و غيره خودش باعث ايجاد نويز توي سيستم ميشه - پيكربندي نادرست PCB و لايه بندي نامناسب (فيزيك) در كل شماتيك نادرست اين محصولات با تمامي قوانين رياضيات و معادلات US patent و IEEE مغايرت داره
    اين قضيه رو به شخصه تست كردم و مودمهاي تي پي لينكمو همرو گذاشتم كنار
    صد رحمت به دي لينك و سيسكو به شدت نويز شما رو پايين مياره و در محدود مجاز نگهميداره و خودش هم توليد نويز اضافي و بار روي لينك نميكنه DSL-2770L رو تست بگيريد يا مودمهاي ديگرو كاملا متوجه ميشيد
    کمتر مذخرف بگو

9. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    نمی دونم چرا نمی تونم وارد سایت my.fanava بشم
    میگه نام کاربری شما نادرست است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    نمی دونم چرا نمی تونم وارد سایت my.fanava بشم
    میگه نام کاربری شما نادرست است
    سلام
    نام کاربری همون شماره تلفنه که روش سرویس دارید با کد شهر بدون صفر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به علت تایم آوت مخابرات میخوام سرویسو عوض کنم ( سریس فعلی : مخابرات 10مگ 10 گیگ ) .

و از آن جایی که هیچ شرکتی دیگه اینترنت نامحدود ارایه نمیده ، سوالم درباره ی سرویس های "محدود" این شرکت هست .

این سرویس محدود 1024 6 گیگ یا 30 گیگ که شبانه رایگان داره ، اگه در استفاده از شبانه رایگان سوء استفاده

بشه ( از نظر اونا البته ! از نظر من میشه استفاده ! ) ، سرعت رو کم میکنن ؟ بعد یکی میگفت این سرویس سرعت دانلودش

حدود 500 کیلوبایت تو ثانیه تو روز ، و 100 کیلوبایت تو ثانیه تو شبه . آیا درسته این حرف ؟

خلاصه این که چه بامبولی قراره سرما دربیارن اگه سرویس محدود ازشون بگیریم ؟ چه جوری کلاه برداری میکنن ؟

متشکرات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به علت تایم آوت مخابرات میخوام سرویسو عوض کنم ( سریس فعلی : مخابرات 10مگ 10 گیگ ) .

و از آن جایی که هیچ شرکتی دیگه اینترنت نامحدود ارایه نمیده ، سوالم درباره ی سرویس های "محدود" این شرکت هست .

این سرویس محدود 1024 6 گیگ یا 30 گیگ که شبانه رایگان داره ، اگه در استفاده از شبانه رایگان سوء استفاده

بشه ( از نظر اونا البته ! از نظر من میشه استفاده ! ) ، سرعت رو کم میکنن ؟ بعد یکی میگفت این سرویس سرعت دانلودش

حدود 500 کیلوبایت تو ثانیه تو روز ، و 100 کیلوبایت تو ثانیه تو شبه . آیا درسته این حرف ؟

خلاصه این که چه بامبولی قراره سرما دربیارن اگه سرویس محدود ازشون بگیریم ؟ چه جوری کلاه برداری میکنن ؟

متشکرات
    با سلام
    من چند ماهه که همین سرویس رو دارم. سرعت شبانه نهایتا ۱۸۰ کیلو هست.البته بسته به مرکزتون هم داره. بوده یک ماه هر شب دانلود داشتم و یک ماه هم شاید یکی دوشب. بقیه ماهها هم معمولا یک سومش. فعلا خبری از محدودیت نیست ولی تجربه من اینجوری بوده که دیگه نهایتا ۳ ماهه پول میدم ولی فعلا دارم ماهانه میدم. در ماه هم معمولا یکی دو شب قاطی داره و سرعت تعطیل میشه.
    در ضمن پینگش مالی نیست و با اکثر قندشکنها هم مشکل داره.

مودم رو هم اوایل روی ۴ مگ بسته بودن بعد خودشون بردنش بالا که نهایت خط من ۶.۵ مگ میکشیدکه هی قطع و وصل میشد خودم گفتم بیارن ۴ مگ.
    Sent from Nexus 7 via Tapatalk
    Last edited by mrm2007; 13-07-2015 at 16:41.

14. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •