بله تو تهران وضعیت خیلی بهتره
یک خبر سورپرایز :
سونی اعلام کرد نسخه جدیدی از بازی jack & daxter در سه ماهه چهارم سال 2009 منتشر خواهد شد .
مثل اینکه واقعا سونی به فکر ساخت بازی برای psp افتاده .
منبع خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام لطفا کمک کنید من یه psp slim دارم که کپی خور هست و فریمورشم آبدیت کردم به 5 اما نه الان نه قتی فایل فرمت قابا ساپورت psp رو میریختم نمیشناخت و از یه نرم افزار برای تماشا استفاده میکردم که اونم به نوبه خودش مشکلات خاص خودشو داشت لطفا راهنمایی کنید
Salam be hameye Baro Bax gol
:(hey Ma ham pir shodim
Kasi Az geymate Momori Asle Sny 8 gig khabar dare
Mersi az dostan
(Farsi Sazam Kharabe)
بازی Ghostbusters هم برای PSP عرضه میشه !!!!! قبلا قرار نبود همچین چیزی !
دمش گرم 2009 سال خیلی خوبیه برای PSP
لطفا جواب سوالم رو بدید
سلام لطفا کمک کنید من یه psp slim دارم که کپی خور هست و فریمورشم آبدیت کردم به 5 اما نه الان نه قتی فایل فرمت قابا ساپورت psp رو میریختم نمیشناخت و از یه نرم افزار برای تماشا استفاده میکردم که اونم به نوبه خودش مشکلات خاص خودشو داشت لطفا راهنمایی کنید
فریم ور اورجینال رو ریختی؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز psp من یک خط سفید افتاده وسطش فقط وقتی خاموش میشه از بین میره در بازی وجاهای دیگه هم هست نمیدونم چش شده اگر کسی میدونه اشکالش چی هست و راه حلش چی میتونه باشه ممنون میشم توضیح دهید
با تشکر
آیا می دانستید این بازی تا یک ماه پیش برای تمام کنسول ها به جز psp قرار بود منتشر بشود . ولی سونی دمش گرم به زور به هشون فهموند psp چیه
پی اس پی 3000 هک شد PSP-3000 Hacked2008
در اینترنت خبر هایی مبنی بر احتمال هک ( کپی خور ) شدن سری جدید پی اس پی 3000 منتشر شده است. برای این کار از وسیله ای به نام LITE BLUE TOOL به عنوان باطری سرویس (مانند همان کاری که باطری پاندورا انجام می داد) استفاده می شود. که در حال حاضر به قیمت30 تا 35 دلار در فروشگاهای اینترنتی (خارج از ایران) به فروش می رسد.
باطری نجات بخش برای طرفدارن PSP-3000:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)