تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 942 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

سلام
    آقا جواب سوال ما رو کسی نمیدونه؟
    آیا در زمستان همون قضیه از هر سی دقیقه تنها مکالمه سه دقیقه محاسبه میشه برای سیم کارت اعتباری پابرجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

قیمت سیم کارت ها چی ؟؟
    همون قیمت هاست؟ یعنی 75 تومن و 15 تومن ؟!!!!
    سلام دوست عزیز
    بله قیمت سیم کارتها هنوز به همون روال قبلی می باشد یعنی برای سیم کارت دائمی 750000 ریال و برای سیم کارت اعتباری 150000 ریال.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

من می خواستم چند تا چیز رو بگم
    اول اینکه من به شدت با این طرح ایرانسل مخالفم اینم دلایلم :
    ایرانسل اون اول با دادن این طرحها همه رو وسوسه کرد که سیم کارتاشو بگیرن بعد برای فروش بیشتر اومد طرح های رنگی رو گذاشت ایرانسل با این کار یه کار خیلی مهمی رو کرد اونم اینکه اومد همه کاربراشو معتاد کرد به اس ام اس زدن و مکالمه رایگان . بعد که مشتریاشو حسابی جمع کرد اومد اینجوری کرد حالا از یه طرف ایرانسل سیم کارتاشو به تعداد خیلی زیاد داده دست مردم و حالا با این کار همه سیم کارتا رو دستشون موند . البته من فکر می کنم هدف ایرانسل از این طرحها فقط زدن پوز مخابرات بود و فقط می خواست به مخابرات بگه من تو سال اول کارم بیش از 6 میلیون کاربر دارم ولی شما تو این همه سال 20 میلیون . حالا که به این هدفش رسیده همه طرحاشو قطع کرده . مثلا همین چند روز پیش ایرانسل چند نفر رو فرستاده بود دانشگاه ما التماس می کردن که بیاین سیم کارت بگیرین اونم مفتی می دونید چه جوری . یه سیم کارت بگیر 15 تومن یه سیم کارت هدیه رایگان بگیر تازه طرح قرمزم رایگان فعال ( یعنی یه سیم کارت ایرانسل فقط 7500 تومن ) . بچه ها هم همه گول خوردن به خاطر طرحاش نفری یکی دوتا گرفتن حتی یه نفرو سراغ دارم که 7 تا سیم کارت یعنی در کل 14 سیم کارت برا فامیلاش گرفت حالا که دارم بهشون می گم طرحاشو عوض کرده فحشه که می کشونن به جونه ایرانسل . به نظر شما این کار درسته که برای 4 روز بیان این سیم کارتارو بندازن به قشر تحصیلکرده مملکت .
    سرتونو درد نمیارم ولی از این 6 میلیون مشترک ایرانسل بیشتر از 4 میلیون نفرشون شاید خیلی بیشتر ایرانسل رو برای طرحاش گرفتن الان همه با این وضعیت می گن که ما می ریم سراغ سیم کارت مخابراتمون منم بهشون حق می دم چون خودمم می خوام این کارو بکنم .
    ایرانسل می تونه مثل اپراتورهای اروپایی و امریکایی طرحاشو دایمی کنه ولی به صورتهای دیگر مثلا بیاد چیزهایی که در طرحاش می ده رو جداگونه بده مثلا بیاد تو یه طرح اس ام اس رایگان بده تو یه طرح بیاد مکالمه رایگان بده ( حتی با هزینه بیشتر از 15 تومن طرح طلایی ) تو یه طرح جداگونه gprs رو بده با قیمت های کارشناسی شده عادلانه . مثلا یه نفر مکالمه زیاد می کنه میاد مکالمه رایگانو انتخاب می کنه هزینشو هم می پردازه یا یه نفر اس ام اس زیاد داره طرح اس ام اسو انتخاب می کنه تازه اینجوری باکلاس ترهم هست و اونموقع واقعن ایرانسل پوز ir tci رو به خاک میمالونه
    اگر اینکار رو بکنه مطمئنا دیگه کیفیتشم افت نمی کنه و از همه مهمتر مهمتر مهمتر مهمتر مهمتر مشتریاش رو هم از دست نمی ده.
    ببخشید سرتون رو درد آوردم

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

منم باهات موافقم amirlimp
    من از اون دسته هستم که زیاد مکالمه میکنم..بالای چند ساعت در روز!!!
    حالا با این طرح جدید زمستانی تازه خودمو بکشم طرح طلایی شو بردارم نصف شبها بتونم دقیقه ای 5 تومن بزنم...
    حالا یه سوال مهم که مدام دارم تو این تاپیک می پرسم اینه که آیا طرح دقایق رایگان برای خطوط ایرنسل بعد از سه دقیقه پا برجاست یا اونم تموم شد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

منم باهات موافقم amirlimp
    من از اون دسته هستم که زیاد مکالمه میکنم..بالای چند ساعت در روز!!!
    حالا با این طرح جدید زمستانی تازه خودمو بکشم طرح طلایی شو بردارم نصف شبها بتونم دقیقه ای 5 تومن بزنم...
    حالا یه سوال مهم که مدام دارم تو این تاپیک می پرسم اینه که آیا طرح دقایق رایگان برای خطوط ایرنسل بعد از سه دقیقه پا برجاست یا اونم تموم شد؟
    سلام دوست عزیز
    احتمالا اونم برداشته میشه برای کاهش بار ترافیکی که ایجاد شده ... البته به نظر من اگه بجای اینکه این طرح ها رو عوض میکردن همین 3 دقیقه = 30 دقیقه رو حذف میکردن خیلی بهتر بود چون اصلا همین موضوع بود که بار ترافیکی رو برده بود بالا نه طرح های رنگی آخه خیلی ها از این طرح ها اصلا استفاده نمیکردن و فقط با همون 3 دقیقه = 30 دقیقه کارشون راه می افتاد. خلاصه اینکه من از فردا خطم رو میفروشم چون اصلا به صرفم نیست.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

الا یه سوال مهم که مدام دارم تو این تاپیک می پرسم اینه که آیا طرح دقایق رایگان برای خطوط ایرنسل بعد از سه دقیقه پا برجاست یا اونم تموم شد؟
    فعلا که چیزی اعلام نشده در این باره.....

ولی به احتمال زیاد حذف خواهد شد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

ولی اگه اس ام اس ایرانسل به ایرانسل در تمام ساعات روز مجانی باقی نمونه
    مطمئن باشین ایرانسل یک شرکت شکست خورده لقب میگیره
    این روزا بچه مدرسه ای ها هم به خاطر اس ام اس مجانیش باباشونو مجبور می کنن که براشون ایرانسل بخره
    و باالطبع به مرور زمان از مکالمه تلفنی ایرانسل هم استفاده می کردند
    اما اینجوری خود من از اول دی ایرانسلمو خاموش می کنم با همون خط مخابرات کار می کنم .
    هنوز هم 2روز مونده . اشتباه نکنین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جزئیات بيشتر
    در مورد طرح تشويقي زمستان
    Last edited by BABAKAM; 20-12-2007 at 00:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کد:
    يلداي ايرانسل

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کد:
    ساعت خوش ايرانسل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •