تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 3017 اولاول ... 28568573577578178278378478578678778878979583588512851785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

2مگ-محدود-دیگه شنبه میرم تخلیه میکنم تا اون موقع که تخلیه بشه ضحی هم پورت خریده

خوش به حالت هر موقع که بخواهی میتونی از هر شرکتی خدمات بگیری.اما ما فیبر نوریها مجبوریم تا ابد از مخابرات خدمات بگیریم واقعا بدترین چیز انحصاره.کاش هر چه زودتر این انحصار شکسته بشه نه اینکه بعد از 2تا 3سال دیگه بازاز این شرکت به شرکت پارس بریم!!
    امروز نوسان سرعت خیلی زیاد بود سرعت دانلود بین10 تا 128 بود.

2. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من که قبلا ضحی بودم الان وقتی مقایسه میکنم میبینم اونجا خیلی بهتر بود هم پشتیبانیش بهتر بود هم قطعی هاش کمتر بود هم ملی نمیشد هم رو 3مگ بسته بود و وقتی سرعت خوب بود speedtest میزد2.25مگ الان تو بهترین حالت speedtest میزنه 1.75 مگ.512فامیلمونو دیدم داره 140کیلوبایت سرعت میده اومدم ماناماد فکر کردم برا همه اینجوریه.از بس شرکتشون خلوته هر روز هی دان استریمارو دستکاری میکنن سرویس 2مگ گرفتم دان استریممو بست رو1مگ 3روز رو1مگ بود و هی میگفت عددای تو مودم اشتباهن تا بعد از20بار زنگ زدن گذاشت رو 2مگ فکر کرده مردم هالون
    والا اختیار با شما هست ولی از سر تجربه میخام یه چیزایی بگم .در مورد ضحی برا من قبلا چند بار ملی شد که توی ماناماد نشد .پشتیبانی هم که الان 2020 ظاهرا سرکاریه و کسی جواب نمیده .اون داون استریم هم که همه جا باید 20 بار بگی تا تغییر بدن .حالا شاید اون اپراتورش با حال بوده همون بار اول انجام داده همون ضحی هم من چند دفعه بهشون گفتم انجام ندادن.دستکاری داون استریم هم که برای من 4 ماهه انجام نشده پس یعنی ربطی به شرکت نداره وگرنه باید برای منم تغییر میکردپس میبینی تا ابنجا فرقی با هم ندارن .به نظر من مثل این میمونه که از چاله دربیای بیافتی توی چاه .البته ببخشید که اینو میگم ولی یا همین جا بمون یا اگر خواستی تخلیه کنی برو از یه شرکتی غیر از مخابرات بگیر چون واقعا اشغاله با این حال خودت میدونی من فقط نظرم رو گفتم .

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والا اختیار با شما هست ولی از سر تجربه میخام یه چیزایی بگم .در مورد ضحی برا من قبلا چند بار ملی شد که توی ماناماد نشد .پشتیبانی هم که الان 2020 ظاهرا سرکاریه و کسی جواب نمیده .اون داون استریم هم که همه جا باید 20 بار بگی تا تغییر بدن .حالا شاید اون اپراتورش با حال بوده همون بار اول انجام داده همون ضحی هم من چند دفعه بهشون گفتم انجام ندادن.دستکاری داون استریم هم که برای من 4 ماهه انجام نشده پس یعنی ربطی به شرکت نداره وگرنه باید برای منم تغییر میکردپس میبینی تا ابنجا فرقی با هم ندارن .به نظر من مثل این میمونه که از چاله دربیای بیافتی توی چاه .البته ببخشید که اینو میگم ولی یا همین جا بمون یا اگر خواستی تخلیه کنی برو از یه شرکتی غیر از مخابرات بگیر چون واقعا اشغاله با این حال خودت میدونی من فقط نظرم رو گفتم .
    اخه همه ی شرکتا سرعت شبانه رو کم میکنن که نسبت به قیمتشون نمی ارزه اینترنتی هم که شبانش خوب نباشه به نظرم اصلا بدرد نمیخوره همش باید پول بدی و ترافیک بخری که در این صورت دانلود اصلا ارزشی نداره و ادم بره سی دی بخره بصرفه تره
    دیگه از اون تست سرعتا نمیزاری چی شد؟
    Last edited by farshad0123; 10-10-2013 at 20:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اخه همه ی شرکتا سرعت شبانه رو کم میکنن که نسبت به قیمتشون نمی ارزه اینترنتی هم که شبانش خوب نباشه به نظرم اصلا بدرد نمیخوره همش باید پول بدی و ترافیک بخری که در این صورت دانلود اصلا ارزشی نداره و ادم بره سی دی بخره بصرفه تره
    نمیدونم چی باید بگم ولی هر چی باشه از مخابرات بهترن سرعت شبانه هم فکر نکنم کمتر سرعت خریداری شده بشه مثلا2 مگ پارس بگیری روزا 400 شبا 60 خوب نیست ؟ از مخابرات هم نامحدود بخری بهتره چون حجمی ها رو با این سرعت داغونی که میده اصلا نمیصرفه حتی اگه شبانش خوب باشه.خلاصه هر کاری کردی اینجا نتیجه رو بگو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دیگه از اون تست سرعتا نمیزاری چی شد؟
    از اونا دوست داری ؟

امروز سرعت داقونه از 2مگ هم کمتره چه برسد به 50 مگ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستانی که نامحدود دارن روی گیت وی اذربایجان یا ترکیه سرعتشون دقیق هست یا دو برابر ؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

از اونا دوست داری ؟

امروز سرعت داقونه از 2مگ هم کمتره چه برسد به 50 مگ
    یعنی مخابرات اینقدر داغون شده حتی بدتر از پارس انلاین

9. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی مخابرات اینقدر داغون شده حتی بدتر از پارس انلاین
    فکر نکنم پارس افلاین بد شده باشه.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

فکر نکنم پارس افلاین بد شده باشه.
    من که ندارم ولی دوستم داره میگه حجم میدزدن
    ساعت رایگان (شبانه)سرعت افتحضاح میشه
    پینگ بالا
    وغیره.............

12. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من که ندارم ولی دوستم داره میگه حجم میدزدن
    ساعت رایگان (شبانه)سرعت افتحضاح میشه
    پینگ بالا
    وغیره.............
    من شبانه پار انلاینو ندیدم ولی اینطور که گفتن 1مگ پارس انلاین شبانش 100کیلوبایت سرعت میده اگه واقعا اینطور باشه شبانه مخابرات بهتره مثلا 1مگ مخابرات که داشتم شبا 130کیلوبایت سرعت میداد تو 1ماه هم فقط 2شب افت سرعت داشت تازه قیمتش هم از پارس انلاین پایینتره اما با حجم دزدیشون گرون تر از پارس انلاین در میاد
    Last edited by farshad0123; 11-10-2013 at 02:12.

14. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •