گرافیک :8600 1Gدوستان محترم سلام . می خواستم بپرسم سیستمی که باعث می شه این بازی کند نباشه ، چیه ؟ لطفا بگید.
رم : 3G
سی پی یو : 2Cuarl 2.4
تهویه مناسب هوای داخل کیس
تقریبا جواب میده ، البته هرچی از این سیستم بالاتر باشه بهتره .
گرافیک :8600 1Gدوستان محترم سلام . می خواستم بپرسم سیستمی که باعث می شه این بازی کند نباشه ، چیه ؟ لطفا بگید.
رم : 3G
سی پی یو : 2Cuarl 2.4
تهویه مناسب هوای داخل کیس
تقریبا جواب میده ، البته هرچی از این سیستم بالاتر باشه بهتره .
سلام
من تو مرحله ی weekend at florians گیر کردم همون مرحله ایی که با Roman میریم پیش یه نقاشه و سوار ماشینش میکنیم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم توی نقشه هم هیچ جایی رو مشخص نکرده که برم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
وقتی سوار ماشین شدید، نقاشه شروع به آدرس دادن می کنه و از کلمات right و left و Go straight و اینجور چیزها استفاده می کنه. مطابق دستوراتش عمل کنید.سلام
من تو مرحله ی weekend at florians گیر کردم همون مرحله ایی که با Roman میریم پیش یه نقاشه و سوار ماشینش میکنیم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم توی نقشه هم هیچ جایی رو مشخص نکرده که برم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سلام
آیا رو این سیستم جواب میده ؟
RAM: 2Gig
Cpu: AMD Athlon X2 2.8
VGA: MSI Gefore N9400GT MIGD 1GB HD READY
Last edited by Slimon; 30-08-2009 at 15:06.
دوستان دوباره تو يه مرحله گير كردم
اون مرحله كه roman آدرس كافي نت رو ميده
وقتي ميرم تو كافي نت طرف يه كامپيوتر ميرم ميگه دكمه E رو بزن كه اين كار رو ميكم ولي دوباره ميگه دكمه E رو بزن
ميخواستم بدون بايد كار خواستي بكنم يا اين كه مشكل از بازي من هستش
اينم لينك سيو من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل شما بخاطر کرکتونه منم وقتی پچ 1.0.2 دانلود کرده بودم و کرکشو نریختم همینطوری شده بود کرک پچی رو که نصب کردی بریز درست میشه .
سلام.............یه مرحله هست که یه ساختمون 20طبقه رو بالا میری...البته اولش سوار اسانسور میشی...میری بالا....بعدش چندنفر رو میکشم...چند طبقه هم خودم از پله ها میرم بالا....بعد که همرو کشتم...یه تو طبقه آخر یه فلش زرد میاد....میرم روش...میگه...اون یارو تو آپارتمان مخفی شده پیداش کن..........اما من از پشت بوم تا طبقه اول رو همرو گشتم...اون یارو کجا هست...تازه آسانسور هم خرابه....بیچاره شدم از بس که این پله هارو بالا پاییین رفتم....
تعجب می کنم که چطور شما تا اینجا پیش اومدی وقتی یک چیز مهم رو از بازی تا حالا متوجه نشدی و اون چیز اینه که امیدوارم بعد این با استفاده از این بتونی راحت تر به مقصد و آبجکت دسترسی پیدا کنی:
وقتی آبجکت داخلش فلش به سمت بالا باشه (8) یعنی آبجکت یا مقصد از شما در ارتفاع بالاتری قرار داره وقتی به سمت پایین باشه یعنی از شما پایین تر هست (7) و وقتی هم داخلش هیچی نباشه یعنی باهاش در یک ارتفاع و سطح قرار داری حالا ببین کی با مقصد در یک ارتفاع هستی. بعد توی همون سطح دنبالش بگرد
فکر کنم شما منظور منو نفهمیدی......اینی که گفتید رو همون مراحل ابتدایی فهمیدم.....رو نقشه که جایی رو به من نشون نمیده....نمیدونم شما چی رو اشتباه خوندید که این برداشت رو داشتید.....اگه جایی از حرفام گنگ هست بگید بیشتر توضیح بدمتعجب می کنم که چطور شما تا اینجا پیش اومدی وقتی یک چیز مهم رو از بازی تا حالا متوجه نشدی و اون چیز اینه که امیدوارم بعد این با استفاده از این بتونی راحت تر به مقصد و آبجکت دسترسی پیدا کنی:
درسته جایی رو نشون نمیده. باید آپارتمون رو خوب بگردید. تمام اتاق ها رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)