تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 973 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوستان محترم سلام . می خواستم بپرسم سیستمی که باعث می شه این بازی کند نباشه ، چیه ؟ لطفا بگید.
    گرافیک :8600 1G
    رم : 3G
    سی پی یو : 2Cuarl 2.4
    تهویه مناسب هوای داخل کیس
    تقریبا جواب میده ، البته هرچی از این سیستم بالاتر باشه بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه P_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    من تو مرحله ی weekend at florians گیر کردم همون مرحله ایی که با Roman میریم پیش یه نقاشه و سوار ماشینش میکنیم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم توی نقشه هم هیچ جایی رو مشخص نکرده که برم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من تو مرحله ی weekend at florians گیر کردم همون مرحله ایی که با Roman میریم پیش یه نقاشه و سوار ماشینش میکنیم ولی بعدش نمی دونم چی کار کنم توی نقشه هم هیچ جایی رو مشخص نکرده که برم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    وقتی سوار ماشین شدید، نقاشه شروع به آدرس دادن می کنه و از کلمات right و left و Go straight و اینجور چیزها استفاده می کنه. مطابق دستوراتش عمل کنید.

4. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    آیا رو این سیستم جواب میده ؟

RAM: 2Gig
    Cpu: AMD Athlon X2 2.8
    VGA: MSI Gefore N9400GT MIGD 1GB HD READY
    Last edited by Slimon; 30-08-2009 at 15:06.

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

14 كافي نت

دوستان دوباره تو يه مرحله گير كردم
    اون مرحله كه roman آدرس كافي نت رو ميده
    وقتي ميرم تو كافي نت طرف يه كامپيوتر ميرم ميگه دكمه E رو بزن كه اين كار رو ميكم ولي دوباره ميگه دكمه E رو بزن
    مي‌خواستم بدون بايد كار خواستي بكنم يا اين كه مشكل از بازي من هستش
    اينم لينك سيو من

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان دوباره تو يه مرحله گير كردم
    اون مرحله كه roman آدرس كافي نت رو ميده
    وقتي ميرم تو كافي نت طرف يه كامپيوتر ميرم ميگه دكمه E رو بزن كه اين كار رو ميكم ولي دوباره ميگه دكمه E رو بزن
    مي‌خواستم بدون بايد كار خواستي بكنم يا اين كه مشكل از بازي من هستش
    اينم لينك سيو من

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل شما بخاطر کرکتونه منم وقتی پچ 1.0.2 دانلود کرده بودم و کرکشو نریختم همینطوری شده بود کرک پچی رو که نصب کردی بریز درست میشه .

8. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام.............یه مرحله هست که یه ساختمون 20طبقه رو بالا میری...البته اولش سوار اسانسور میشی...میری بالا....بعدش چندنفر رو میکشم...چند طبقه هم خودم از پله ها میرم بالا....بعد که همرو کشتم...یه تو طبقه آخر یه فلش زرد میاد....میرم روش...میگه...اون یارو تو آپارتمان مخفی شده پیداش کن..........اما من از پشت بوم تا طبقه اول رو همرو گشتم...اون یارو کجا هست...تازه آسانسور هم خرابه....بیچاره شدم از بس که این پله هارو بالا پاییین رفتم....

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.............یه مرحله هست که یه ساختمون 20طبقه رو بالا میری...البته اولش سوار اسانسور میشی...میری بالا....بعدش چندنفر رو میکشم...چند طبقه هم خودم از پله ها میرم بالا....بعد که همرو کشتم...یه تو طبقه آخر یه فلش زرد میاد....میرم روش...میگه...اون یارو تو آپارتمان مخفی شده پیداش کن..........اما من از پشت بوم تا طبقه اول رو همرو گشتم...اون یارو کجا هست...تازه آسانسور هم خرابه....بیچاره شدم از بس که این پله هارو بالا پاییین رفتم....
    تعجب می کنم که چطور شما تا اینجا پیش اومدی وقتی یک چیز مهم رو از بازی تا حالا متوجه نشدی و اون چیز اینه که امیدوارم بعد این با استفاده از این بتونی راحت تر به مقصد و آبجکت دسترسی پیدا کنی:

وقتی آبجکت داخلش فلش به سمت بالا باشه (8) یعنی آبجکت یا مقصد از شما در ارتفاع بالاتری قرار داره وقتی به سمت پایین باشه یعنی از شما پایین تر هست (7) و وقتی هم داخلش هیچی نباشه یعنی باهاش در یک ارتفاع و سطح قرار داری حالا ببین کی با مقصد در یک ارتفاع هستی. بعد توی همون سطح دنبالش بگرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

تعجب می کنم که چطور شما تا اینجا پیش اومدی وقتی یک چیز مهم رو از بازی تا حالا متوجه نشدی و اون چیز اینه که امیدوارم بعد این با استفاده از این بتونی راحت تر به مقصد و آبجکت دسترسی پیدا کنی:
    فکر کنم شما منظور منو نفهمیدی......اینی که گفتید رو همون مراحل ابتدایی فهمیدم.....رو نقشه که جایی رو به من نشون نمیده....نمیدونم شما چی رو اشتباه خوندید که این برداشت رو داشتید.....اگه جایی از حرفام گنگ هست بگید بیشتر توضیح بدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درسته جایی رو نشون نمیده. باید آپارتمون رو خوب بگردید. تمام اتاق ها رو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •