در ادامه صحبتات باید بگم دوست عزیز بسته گلی که کارن بهت میده رو باید بکاری(وقتی قلبش قرمز باشه) یه روز در خونت میاد و گلو بهت میده
در ادامه صحبتات باید بگم دوست عزیز بسته گلی که کارن بهت میده رو باید بکاری(وقتی قلبش قرمز باشه) یه روز در خونت میاد و گلو بهت میده
اگه کارن زنت باشه اره یه روز مریض می شه برای گرفتن داروش باید بری شهر چون تو دهکده پیدا نمیشه باید بری دارو بخری اگه پول داشتی سگ فروشی هم باید بری دو تا سگ شکاری بخری دیگه چیزی نمیدونم دانسته هام رو در اختیارت گذاشتم
Last edited by zeynab.a; 06-08-2013 at 05:52.
شما با مری ازدواج کردی خودت شهر رفتی اینجا همه دست به دهان منتظ فرجند ما از شهر هاروست مون استقبال خواهیم کرد
![]()
نه من خودم با کارن ازدواج نکردم ولی تو خیلی راهنما ها خوندم اینجوری میشه رفتن به شهرشم نوشته بود بعد 3 سال اگه بتونی شهرت پیدا کنی پدر بزرگت میاد پیشت سه گزینه میگه 1رفتن به شهر برای همیشه2 ماندن در دهکده 3هیچکدام بعد اون وارد یه بازی 15 ساله میشیم ومیتونیم عادی بازی کنیم کل اطلاعاتم همین بود اگه میتونید صابت کنید نمیشه رفت شهر![]()
Last edited by zeynab.a; 06-08-2013 at 05:53.
منم نمیگم نمیشه رفت شهر چون خودمم قبول دارم شهر وجود داره چون یه جا خوندم باید در کل همه ی دموهارو ببینی ولی هر کاری کنی دمو چراغ روشن در کلیسا واسه سال چهارم پس اگه یه نفر از همه ی افراد دهکده دمو ببینه یه دمو باز ندیده که مربوط به سال چهارمه
من فک کنم بازیو اینطور ساختن در 3سال شهرت پیدا کنی و بعدش این شهرتو حفظ کنی تا بچه ات بزرگ شه البته نظر خودمه![]()
دوست عزيز شما اين را از كتاب راهنماي لوجه خانه خونديد ولي بايد بدونيد كه اين بازي به صورت كامل ساخته نشده و نسخه ژاپنيش تا 98% درصد و نسخه انگليسي هم تا 88% ادامه داره ،من اينو از روي صحبت بچه هاييكه تو اين روم صحبت مي كنند فهميدم در ضمن يكي از بچه هاي اين فروم با شركت سازنده اين بازي از طريق ايميل صحبت كرده اونا خودشون گفتند كه اين بازي به صورت كامل ساخته نشده در ضمن هيچ كس توي اين فروم 785 صفحه اي نتوسته ثابت كنه شهر وجود دارد اين به نظرت كافي نيس براي اثبات وجود نداشتن شهر![]()
زحمت كشيدي اينارو با كد آوردي مشخصا
![]()
دوست عزيز هيچ اجباري به كاشتن بسته گل كارن نيست گل هاي عادي را از وون مي گيريد و مي كاريد اونم فقط يك بسته![]()
این بازی سال 2000 اومده الان 2013 من پنج سالم بود بازی میکردم هی چه زود گذشت![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)