تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 860 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت zeynab.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش بايد يك بسته گل بكاري فرقي نمي كنه چه فصلي بكاري (به جز زمستون)بعد از در آمدن گل ها ، زنبور به مزرعه مياد و ميتوني عسل برداري (اينو خودم بارها انجام دادم )
    در ادامه صحبتات باید بگم دوست عزیز بسته گلی که کارن بهت میده رو باید بکاری(وقتی قلبش قرمز باشه) یه روز در خونت میاد و گلو بهت میده

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آره داداش سیو رو از همین سایت گرفتم
    ولی غذا 61 بود خودم 64 تاش کردم .
    اینا مهم نیس جوابمو بده زنم مریض میشه ؟
    اگه کارن زنت باشه اره یه روز مریض می شه برای گرفتن داروش باید بری شهر چون تو دهکده پیدا نمیشه باید بری دارو بخری اگه پول داشتی سگ فروشی هم باید بری دو تا سگ شکاری بخری دیگه چیزی نمیدونم دانسته هام رو در اختیارت گذاشتم
    Last edited by zeynab.a; 06-08-2013 at 05:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

اگه marry زنت باشه اره یه روز مریض می شه برای گرفتن داروش باید بری شهر چون تو دهکده پیدا نمیشه باید بری دارو بخری اگه پول داشتی سگ فروشی هم باید بری دو تا سگ شکاری بخری دیگه چیزی نمیدونم دانسته هام رو در اختیارت گذاشتم
    شما با مری ازدواج کردی خودت شهر رفتی اینجا همه دست به دهان منتظ فرجند ما از شهر هاروست مون استقبال خواهیم کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شما با مری ازدواج کردی خودت شهر رفتی اینجا همه دست به دهان منتظ فرجند ما از شهر هاروست مون استقبال خواهیم کرد
    نه من خودم با کارن ازدواج نکردم ولی تو خیلی راهنما ها خوندم اینجوری میشه رفتن به شهرشم نوشته بود بعد 3 سال اگه بتونی شهرت پیدا کنی پدر بزرگت میاد پیشت سه گزینه میگه 1رفتن به شهر برای همیشه2 ماندن در دهکده 3هیچکدام بعد اون وارد یه بازی 15 ساله میشیم ومیتونیم عادی بازی کنیم کل اطلاعاتم همین بود اگه میتونید صابت کنید نمیشه رفت شهر
    Last edited by zeynab.a; 06-08-2013 at 05:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

نه من خودم با کارن ازدواج نکردم ولی تو خیلی راهنما ها خوندم اینجوری میشه رفتن به شهرشم نوشته بود بعد 3 سال اگه بتونی شهرت پیدا کنی پدر بزرگت میاد پیشت سه گزینه میگه 1رفتن به شهر برای همیشه2 ماندن در دهکده 3هیچکدام بعد اون وارد یه بازی 15 ساله میشیم ومیتونیم عادی بازی کنیم کل اطلاعاتم همین بود اگه میتونید صابت کنید نمیشه رفت شهر
    منم نمیگم نمیشه رفت شهر چون خودمم قبول دارم شهر وجود داره چون یه جا خوندم باید در کل همه ی دموهارو ببینی ولی هر کاری کنی دمو چراغ روشن در کلیسا واسه سال چهارم پس اگه یه نفر از همه ی افراد دهکده دمو ببینه یه دمو باز ندیده که مربوط به سال چهارمه
    من فک کنم بازیو اینطور ساختن در 3سال شهرت پیدا کنی و بعدش این شهرتو حفظ کنی تا بچه ات بزرگ شه البته نظر خودمه

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه کارن زنت باشه اره یه روز مریض می شه برای گرفتن داروش باید بری شهر چون تو دهکده پیدا نمیشه باید بری دارو بخری اگه پول داشتی سگ فروشی هم باید بری دو تا سگ شکاری بخری دیگه چیزی نمیدونم دانسته هام رو در اختیارت گذاشتم
    دوست عزيز شما اين را از كتاب راهنماي لوجه خانه خونديد ولي بايد بدونيد كه اين بازي به صورت كامل ساخته نشده و نسخه ‍ ژاپنيش تا 98%‌ درصد و نسخه انگليسي هم تا 88% ادامه داره ،‌من اينو از روي صحبت بچه هاييكه تو اين روم صحبت مي كنند فهميدم در ضمن يكي از بچه هاي اين فروم با شركت سازنده اين بازي از طريق ايميل صحبت كرده اونا خودشون گفتند كه اين بازي به صورت كامل ساخته نشده در ضمن هيچ كس توي اين فروم 785 صفحه اي نتوسته ثابت كنه شهر وجود دارد اين به نظرت كافي نيس براي اثبات وجود نداشتن شهر

7. این کاربر از kasrasimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من سال اولم زن دارم تابستانم هست تو بازی چجوری میشه کاموا بسازیم؟
    زحمت كشيدي اينارو با كد آوردي مشخصا

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

در ادامه صحبتات باید بگم دوست عزیز بسته گلی که کارن بهت میده رو باید بکاری(وقتی قلبش قرمز باشه) یه روز در خونت میاد و گلو بهت میده
    دوست عزيز هيچ اجباري به كاشتن بسته گل كارن نيست گل هاي عادي را از وون مي گيريد و مي كاريد اونم فقط يك بسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

این بازی سال 2000 اومده الان 2013 من پنج سالم بود بازی میکردم هی چه زود گذشت

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

در ضمن زينب خانم عكس پروفايلتون خيلي خوشگله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •