تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 1185 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نه تام فورد نیست ... دیگه تا این حد هم غیر اشنا نیستم که همچین عطری رو 100 تومن بخرم و خوشحال باشم !!! آره دوست عزیز عکسش همین بالایی هست .... بوی واقعا عالی داره هم این هم زنانه و ماندگاریش رو خودم تا 12 ساعت تست کردم روی پوست بدن جواب داد....حتما نباید چیز بدی باشه ولی شناخته شده نیست و شاید هم یکم گرون خریدم .... بالاخره اینجا ایرانه و همه عادت کردن سر همدیگر کلاه بذارند ..... ببینید من که هیچ رقمه حاظر نبودم عطر های متفرقه که برند رو نمی شناسم بخرم به این روز دچار شدم .... سه تا مغازه رو ریختم بهم انقدر ازین عطرها برام اوردند و من اومدم بیرون . ولی این یکی هم عطراش گیرا بودن عجیب هم زبون فروشنده!!در کل تجربه شد واسه دفعه های بعدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حالا یه سوال هم داشتم که جواب نداد کسی .... آیا ممکنه این بارکد هایی رو روی جعبه های وسایل مختلف از جمله عطر هست رو هم درش تقلب کنند ؟ مثلا یه عطر عربی باشه ولی یه بارکد روی جعبه اش انداخته باشه که وقتی اصالتش رو چک کنی بهت بگه ماله فرانسه هست ؟ یا نه بارکد ها 100 در 100 درست هستند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حالا یه سوال هم داشتم که جواب نداد کسی .... آیا ممکنه این بارکد هایی رو روی جعبه های وسایل مختلف از جمله عطر هست رو هم درش تقلب کنند ؟ مثلا یه عطر عربی باشه ولی یه بارکد روی جعبه اش انداخته باشه که وقتی اصالتش رو چک کنی بهت بگه ماله فرانسه هست ؟ یا نه بارکد ها 100 در 100 درست هستند ؟
    سلام
    بنده خیلی تجربه ندارم ولی به نظرم به احتمال زیاد عطر شما اصله.
    امّا یه چیزی رو باید توجّه داشته باشید و اون اینکه اصالت عطر زیاد اهمیّت نداره. اونچه که مهمّه اینه که:
    آیا این عطر شما (ولو تقلّبی) خوش بو است؟
    آیا خوشایند هست؟
    آیا ماندگاریش خوبه؟
    آیا خوب منتشر می شه؟
    آیا علاوه بر خودت دیگران هم از این عطر لذّت می برند؟
    اگه پاسخ به سوالات فوق مثبت بود فرض کن عطرت تقلّبی و ساخت افغانستان، بدون که بهترین عطر ممکن رو که برا شما جالبه خریداری کردی.
    شریف عطّار

4. 4 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    امّا یه چیزی رو باید توجّه داشته باشید و اون اینکه اصالت عطر زیاد اهمیّت نداره. اونچه که مهمّه اینه که:
    آیا خوشایند هست؟
    آیا ماندگاریش خوبه؟
    آیا خوب منتشر می شه؟
    اگه پاسخ به سوالات فوق مثبت بود فرض کن عطرت تقلّبی و ساخت افغانستان، بدون که بهترین عطر ممکن رو که برا شما جالبه خریداری کردی.
    شریف عطّار
    دقیقا همینطوره و خودم هم نظرم همین بود خوشبو و ماندگاری تا 12 ساعت و همه چیز عالی .... حالا هر چی میخواد باشه .... من به طور کلی برام سوال شده بود که این بارکد ها چقدر دقیق هستند واسه اطلاعات عمومی
    ممنون از جواب خوبتون

6. این کاربر از arshia1_987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    آیا خوشایند هست؟
    آیا ماندگاریش خوبه؟
    آیا خوب منتشر می شه؟
    شریف عطّار
    بله همه اینها میشه مجموعه معیارها جهت خرید ولی به نظر من چندتا سوال دیگر هم باید اضافه بشود

آیا عطر مربوطه از مواد با کیفیت ساخته شده است؟
    آیا قیمت واقعی عطر را داریم میپردازیم؟ (این نباشه که هر فروشنده ایی به دلیل گمنام بودن عطر هر قیمتی خواست بفروش برساند)

شریف عطار گرامی آیا در جریان نحوه ساخت عطر های تقلبی که در امارات و چین و هندوستان بسه بندی میشوند اطلاع دارید!؟

شما خودتون کاملا در دنیای عطر انسانی پر و محقق هستید. به نظر من هم ضرر ندارند اطلاعاتی در این گونه موارد هم به اندوخته های فراوانتان اضافه شود

ممنون از توضیحاتتون

8. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم این باشه اما برند معرفی نیست حداقل من تاحالا نشنیده بودم

اینجور که از اسمش برمیاد عطرش ایتالیایی هستش؟! اگه باشه حتی اگه گمنام باشه من که میگم خیلی عالیه!
    کلا برندهای ایتالیایی کاراشون خیلی جالب و موندگار هستند مثل فرگامو مثل فره ، کاوالی،ساباتینی ...

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله همه اینها میشه مجموعه معیارها جهت خرید ولی به نظر من چندتا سوال دیگر هم باید اضافه بشود

آیا عطر مربوطه از مواد با کیفیت ساخته شده است؟
    آیا قیمت واقعی عطر را داریم میپردازیم؟ (این نباشه که هر فروشنده ایی به دلیل گمنام بودن عطر هر قیمتی خواست بفروش برساند)

شریف عطار گرامی آیا در جریان نحوه ساخت عطر های تقلبی که در امارات و چین و هندوستان بسه بندی میشوند اطلاع دارید!؟

شما خودتون کاملا در دنیای عطر انسانی پر و محقق هستید. به نظر من هم ضرر ندارند اطلاعاتی در این گونه موارد هم به اندوخته های فراوانتان اضافه شود

ممنون از توضیحاتتون
    سلام
    تو دنیا فقط چند کارخانه ی اروپایی، آمریکایی و ژاپنی هستند که مواد اوّلیّه ی معطّر شیمایی تولید می کنند. لذا تولیدکنندگان اماراتی و دیگران ناچار از خرید این محصولات می باشند.
    این سازنده ها می تونند درصد مواد معطّر رو کم کنند ولی عدد Vol که نشون دهنده ی درصد الکل است رو کم بنویسند تا هزینه ی تمام شدشون پایین بیاد که در این صورت شدّت و ماندگاری عطر پایین می آید. ولی نمی تونند مواد اوّلیّه رو خودشون تولید کنند.
    فقط یک چیز ممکنه و اون اینکه این تولید کنندگان به دلیل دانش کم و اینکه محصولشون در اروپا توضیع نمی شه مجبور نیستند مقرّرات ایفرا (IFRA) در خصوص مواد ممنوعه و درصد مجاز مواد را رعایت کنند. در صورتی که این مقرّرات رعایت نشه ممکنه عطر باعث خارش، التهاب و حسّاسیت پوست بشه. یا ممکنه هنگامی که پوست در معرض نور قرار می گیره در پوست حسّاسیّت ایجاد کنه.
    فرید جان حتّی عطرهای تقلّبی نیز فقط برند و قیافه ی یک مارک معروف رو تقلّب می کنند. ولی ناچار به استفاده از همان مواد اوّلیّه هستند. هرچند درصد مجاز استفاده از این مواد را رعایت نکنند.
    شریف عطّار
    Last edited by sharif.1.attar; 14-11-2012 at 23:13.

12. این کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

این چنتا چطورن؟
    Potion DSQUARED

Schlesser Homme Oriental

Desire for a Men Alfred Dunhill for men

هنوز وقت نکردم برم تست بزنم :|

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کسی نمیدونه این هفته نیناریچی 80 میل به چند رسیده قیمتش ؟ دوهفته پیش خبط کردم موقعی که 120 بود نگرفتم !!! الان نمیدونم چند شده !

شیفون 15 تومنی اوایل سال رو یارو میگه الان شده 55 تومن

--------------

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

این چنتا چطورن؟
    Potion DSQUARED

Schlesser Homme Oriental

Desire for a Men Alfred Dunhill for men

هنوز وقت نکردم برم تست بزنم :|

Potion که عالیه. تو خریدش شک نکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •