احمد بن موسی کجاش خوبه که به اون بنده خدا میگی جای خوبی افتادی؟چون بچه محلتونه تعریف میکنی؟اگه خوب بود که بش احمد گدا نمی گفتن
من خودم آموزشی اونجا بودم![]()
احمد بن موسی کجاش خوبه که به اون بنده خدا میگی جای خوبی افتادی؟چون بچه محلتونه تعریف میکنی؟اگه خوب بود که بش احمد گدا نمی گفتن
من خودم آموزشی اونجا بودم![]()
سلام
بچه ها امروز برگ سفید من اومد.
افتادم مالک اشتر اراک تاریخ 2/2
240 روز قبلا خدمت داشتم. آموزشی قبلا اونجا بودم. کسی با من اعزام نمیشه؟
سلام اقای ahad jodoye گل میشه ازت تو یاهو راهنمایی بگیرم؟
منم قبلا مالک اشتر خدمت کردم . احتمالا دوباره میام همونجا . همون 2/2 .
منتها اگه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو خونده باشی ،
میبینی چه پدری از من در اوردن با این اشتباهات مسخرشون . باید سعی کنیم یه جوری خودمونو تو گردان عاشورا یا ذوالفقار بچپونیم . چون گردان کربلا و قدس که خیلی قدیمی و کثیفن .
داش ما خودمون پیر خدمتیم . نمیخواد مارو بترسونی، آموزشی هم یه دور رفتم ، دفعه ی اولم که نیست . لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با دقت بخون و ببین به نظرت من چی کار کنم . چون اگه سپاه منو قبول کنه ، بعد از آموزشی میتونم بقیه ی خدمتم رو بندازم ستاد نیرودریایی توی سرخه حصار تهران . ولی اگه برم درستش کنم ، دوباره باید برم نیرو انتظامی خراب شده ی کوفتی .
Last edited by imanpod; 29-03-2012 at 23:47.
دوستان ما هم مرخصی مان تمام شد و فردا صبح راهی پادگان میشیم.
هیچ ترسی هم به دلتون راه ندید.چون که مثل شما زیادن و دوستای خوبی پیدا میکنین.
حق یارتون.
سلام بچه ها
امروز روز خیلی بدی بود برام...
سفر بودم... صبح تو اصفهان مشکل بدی برام پیش اومد. راه افتادم با اعصاب خورد به سمت تهران. الان رسیدم خونه با اعصاب خورد و تن کوفته و له رسیدم دیدم جواب اعزامم اومده.
افتادم نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند...
وای خدا بدتر از اونحجا نبود؟ دارم میترکم بچه ها... بد جوری دیوونه شدم... بدجوری . دارم میترکم. نمیدونید چقدر داغونم
از تهران بیفتی اونجا خیلی درده...
کسی اونجا خدمت کرده؟ چجوریه؟
تورو خدا زود ج بدید دارم دیوونه میشم
من دیپلم ردی هستم.
دوست عزیز دوباره برو نظام وظیفه حتما
چون باید حتما یگان قبلی خدمت کنی. اینا سرشون با تهشون بازی میکنه! درستش نکنی برات دردسر میشه و هزارتا دردسر دیگه
من خودم گردان عاشورا بودم قبلا. تازه ساز بودن. امیدوارم دوباره اونجا بیفتیم
دوست من الان داره اونجا خدمت میکنه 12/1 اعزام شده میگه خیلی سخت ترش کردن. واسم که تعریف کرد خیلی ترسیم. خدا به هممون رحم کنه انشاالله
آره ، این چند روز عید هم تموم شه ، برم ببینم چی کارش میکنم . شاید این سری اشتباهی معافیت دائمی ، معافیت رهبری ، چیزی برام زدن.
منم شنیدم سخت تر شده . ولی مگه میخوان چی کار کنن ؟ قبلا 4.30 بعد از ظهر ولمون میکردن به حال خودمون . الان میخوان تا 7.30 الی 8 کار بکشن . یا مثلا میخوان اردو رو 3-4 روز کنن (فقط این یکمی سخته) . ما رو 4 ساعت نصفه شب بردن کوهنوردی دهنمون ......بوق..... شد . تازه من چون آموزشیم رو تموم کردم ، این سری فقط یه ماه باید آموزشی برم . ولی شما فک کنم شما باید کل 2 ماه آموزشی رو وایسی . چون پایان دوره نداری .
Last edited by imanpod; 30-03-2012 at 00:02.
دارم دیوونه میشم
ahad_judo عزیزببین منم مثل شما بودم.اشتباهی که کردم نرفتم به یگانها سر بزنم که انزلی پذیرشم کنن(اموزشی دوباره انزلی بودم).منم بعد 1 ماه الافی پخشمون کردن.
شما برو به یگانهای مختلف سر بزن و ببین نیرو نمیخوان.اینجور بهتر هست.اگر بخوانت درخواست میدن تهران.
1-مظورتون اینه که برم یگان خدمتی ارتش شهر خودمون بعد بهشون بگم منو اگه می خواین درخواست بدین تهران و ...؟ منظروت از یکگان ها کجاست؟می شه نام ببرید.راستش تا 2/2/91 فرصت دارم .آخه این روز معرفیمه. می برمون بیرجند.قبلا آموزشی رو تو بیرجد بودم.
2- به نظرت به خاطر فقط من یک نفر ارتش اینجا این کارو می کنه که درخواست بزنن تهران!؟
Last edited by a6543210; 30-03-2012 at 06:31.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)