تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 827 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هاردهای سیگیت یک مشخصه (عملا مشکل) مشخصی داشتند به اسم Head Parking که اصطلاحا صدای Chirping Sound از خودشون در می آوردند.

دقت کنید ببینید بعد از هر صدا، فاکتور Load Cycle Count تون بالا می ره یا نه. اگر می ره بالا مشکل همینه.

اگر مسئله این بود به طور کلی سیگیت می گه مشکلی نیست و برید پی کارتون.

البته منم که از این هاردها (اینترنال ) داشتم بعد از مدتی نسبتا طولانی یک Firmware داد برای آپدیت هارد (البته قبلش حتما حتما بکاپ بگیرید) ببینید فیرمویرتون رو می شه آپدیت کرد یا نه. برای من بعد از اپدیت فیرمویر اقلا صدا خیلی خیلی کمتر شد. البته بازم این فاکتور بالا می ره. برای هارد من 200000 پارک دیده شده بود که الان بعد از 3 سال 127 هزارتاش رفته.

با تشکر.
    بله چک کردم ،به ازای هر بار صدا یک عدد بهش اضافه میشه اولش رو نمیدونم ولی الان شده ۴۹۲ یعنی تا الان ۴۹۲ بار تق کرده؟؟؟؟؟ در عرض ۱۶ ساعت عمر
    حالا سوالم اینه که آیا این خطرناکه؟؟یا طبیعیه؟؟ باید چه کنم تا این صدا قطع بشه
    و آیتم های cycle هم بالا میره!!!!
    البته در زمان کپی هم تعداد crc mismatch فایلها هم بالاست که در وسترن ۱ ترابایتیم اینطوری نبود
    آیا باید ببرم گارانتی....ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته این هارد سیگیت نیست ، فقط قابش سیگیته داخلش سامسونگه !!!!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاردهای سیگیت یک مشخصه (عملا مشکل) مشخصی داشتند به اسم Head Parking که اصطلاحا صدای Chirping Sound از خودشون در می آوردند.

دقت کنید ببینید بعد از هر صدا، فاکتور Load Cycle Count تون بالا می ره یا نه. اگر می ره بالا مشکل همینه.

اگر مسئله این بود به طور کلی سیگیت می گه مشکلی نیست و برید پی کارتون.

البته منم که از این هاردها (اینترنال ) داشتم بعد از مدتی نسبتا طولانی یک Firmware داد برای آپدیت هارد (البته قبلش حتما حتما بکاپ بگیرید) ببینید فیرمویرتون رو می شه آپدیت کرد یا نه. برای من بعد از اپدیت فیرمویر اقلا صدا خیلی خیلی کمتر شد. البته بازم این فاکتور بالا می ره. برای هارد من 200000 پارک دیده شده بود که الان بعد از 3 سال 127 هزارتاش رفته.

با تشکر.
    اون مسئله ای که شما میگید بیشتر مربوط به هد پارکینگ بیش از حد در فواصل کوتاه مدت بیکاری هست . چیزی مثل هارد دیسکهای WD Green که پس از 8 ثانیه بیکاری هدپارکینگ میکردند . ولی مشکل دوستمون این هست که در حین Write یا Read هدپارکینگ میکنه یا بنوعی ریسیت میشه و دوباره کار انجام میشه .

بله چک کردم ،به ازای هر بار صدا یک عدد بهش اضافه میشه اولش رو نمیدونم ولی الان شده ۴۹۲ یعنی تا الان ۴۹۲ بار تق کرده؟؟؟؟؟ در عرض ۱۶ ساعت عمر
    حالا سوالم اینه که آیا این خطرناکه؟؟یا طبیعیه؟؟ باید چه کنم تا این صدا قطع بشه
    و آیتم های cycle هم بالا میره!!!!
    البته در زمان کپی هم تعداد crc mismatch فایلها هم بالاست که در وسترن ۱ ترابایتیم اینطوری نبود
    آیا باید ببرم گارانتی....ممنون
    اگر روی سیستم دیگه بازهم CRC mismatch دارید من پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی ، البته اگر گارانتی چیزی حالیشون بشه . خراب کردن فایلها پس از کپی اطلاعات مطمئناً نشاندهنده وجود اشکال هست .

در همین برنامه HD Tune برید قسمت SMART Status این هارد دیسک و ببینید Calibration Retry Count اخطار داره ؟

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ضمن سپاس از شما ، امروز که به لپتاپ وصلش کردم و ویندوز پیغام sytem file checking داد که من ردش کردم ولی درحالت خواندن خبری از صدا نیست اما hd tune بخش health خطای warning در قسمت current pending sector با data=1 میده ، چک کردم هیچ retry count ای هم نداره ، با گارانتی سازگار صحبت کردم گفتند بیار برای بررسی که احتمالا باید هارد اینجا بمونه اما نمیدونم هارد رو تعویض میکنن یا نو یا تعمیری میدن شایدم تعمیر؟!!!!!!
    خدایی با ۱۵ ساعت کارکرد بدون هیچ تحرکی و با رعایت حساسیت و مراقبت تمام انتظارشو نداشتم اینقدر غیر قابل اعتماد باشه و آشغال بی صدا.
    موقع خرید بین این و وسترن مونده بودم ولی هیچکس پاسخ مطمئنی نداشت!!!!دوستان توشیبا پیشنهاد دادن....ولی حالا...
    البته در hdtune تب smart info نداشت شاید منظورتون health یا برنامه دیگه ای باشه؟؟؟؟ چون callinration هم پیدا نکردم
    بازهم سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن سپاس از شما ، امروز که به لپتاپ وصلش کردم و ویندوز پیغام sytem file checking داد که من ردش کردم ولی درحالت خواندن خبری از صدا نیست اما hd tune بخش health خطای warning در قسمت current pending sector با data=1 میده ، چک کردم هیچ retry count ای هم نداره ، با گارانتی سازگار صحبت کردم گفتند بیار برای بررسی که احتمالا باید هارد اینجا بمونه اما نمیدونم هارد رو تعویض میکنن یا نو یا تعمیری میدن شایدم تعمیر؟!!!!!!
    خدایی با ۱۵ ساعت کارکرد بدون هیچ تحرکی و با رعایت حساسیت و مراقبت تمام انتظارشو نداشتم اینقدر غیر قابل اعتماد باشه و آشغال بی صدا.
    موقع خرید بین این و وسترن مونده بودم ولی هیچکس پاسخ مطمئنی نداشت!!!!دوستان توشیبا پیشنهاد دادن....ولی حالا...
    البته در hdtune تب smart info نداشت شاید منظورتون health یا برنامه دیگه ای باشه؟؟؟؟ چون callinration هم پیدا نکردم
    بازهم سپاس
    اما hd tune بخش health خطای warning در قسمت current pending sector با data=1 میده
    برای برطرف کردن این مشکل میتونید یکی از راه حلهایی که در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده رو انجام بدید .

بله ، منظور من قسمت Health همین برنامه HD Tune هست . معمولاً یه گزینه ای باید باشه به اسم Calibration Retry Count ، ببینید این گزینه اخطاری داره یا خیر .
    ولی با توجه به اینکه گارانتی گفته بیارید اینجا ، حتماً ارسال کنید .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه اون گزینه اخطاری نداشته ولی آیا با این اوصاف هارد روبرام تعویض میکنن؟؟؟
    چون دیگه حاضر نیستم لحظه‌ای بهش اعتماد کنم و حتما برند دیگری میگیرم
    چی رو معرفی میکنید؟؟۲ ترابایت امن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    Last edited by ehsanmorfi; 06-03-2016 at 18:29.

داره خودمونی میشه mrkasasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام اساتيد براي آرشيو اطلاعات، هارد اينترنال بهتره يا اكسترنال؟ عمر بيشتر و ... (جابجايي هارد هم ندارم يعني فرقي نداره واسم)

مثلا
    Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
    يا
    Western Digital Purple Surveillance Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive
    يا ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اون گزینه اخطاری نداشته ولی آیا با این اوصاف هارد روبرام تعویض میکنن؟؟؟
    چون دیگه حاضر نیستم لحظه‌ای بهش اعتماد کنم و حتما برند دیگری میگیرم
    چی رو معرفی میکنید؟؟۲ ترابایت امن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    اگر تعویض کنن و امکان انتخاب مدل رو هم به شما بدن ترجیحاً WD my passport ultra رو انتخاب کنید .

سلام اساتيد براي آرشيو اطلاعات، هارد اينترنال بهتره يا اكسترنال؟ عمر بيشتر و ... (جابجايي هارد هم ندارم يعني فرقي نداره واسم)

مثلا
    Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
    يا
    Western Digital Purple Surveillance Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive
    يا ...
    با سلام .

هارد دیسکهای اینترنال معمولاً امنیت بیشتری دارند و احتمال اینکه به مشکل بربخورند کمتر هست و اگر زیاد هم استفاده میکنید (یعنی در تمام مدتی که سیستم روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید) توصیه میکنم اینترنال رو انتخاب کنید .

مدل پیشنهادی هم WD Blue با مدل نامبر WD40EZRZ هست . WD Purple برای کاری که میخواهید انجام بدید چندان مناسب نیست ولی اگر بودجه دارید میتونید به جای WD Purple مدل WD Red رو انتخاب کنید .

11. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrkasasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام .

هارد دیسکهای اینترنال معمولاً امنیت بیشتری دارند و احتمال اینکه به مشکل بربخورند کمتر هست و اگر زیاد هم استفاده میکنید (یعنی در تمام مدتی که سیستم روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید) توصیه میکنم اینترنال رو انتخاب کنید .

مدل پیشنهادی هم WD Blue با مدل نامبر WD40EZRZ هست . WD Purple برای کاری که میخواهید انجام بدید چندان مناسب نیست ولی اگر بودجه دارید میتونید به جای WD Purple مدل WD Red رو انتخاب کنید .
    ممنون از راهنماييتون . چند سوال هم داشتم؛ بين مدلهاي WD40EZRZ كه فرمودين و Seagate Barracuda ST4000DM000 Internal Hard Drive - 4TB و WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX پيشنهادتون چيه؟ كلا تا 500 ميتونم هزينه كنم، مي خواستم ببينم بهترين انتخاب كدومه. تفاوت 5400rpm , 7200rpm چشمگيره؟

ضمنا موقعي كه انتخاب بين هاردهاي اكسترنال قابل حمل و روميزي باشه ( مثلا wd Passport Ultra و my book) كدوم ماندگاري شان در حالت كلي بيشتره و مناسبتر براي آرشيو اطلاعاته؟
    Last edited by mrkasasi; 06-03-2016 at 23:12.

داره خودمونی میشه fanixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یک هارد 1TB رو دارم . نمیخوام قیمتش از 250 بیشتر بشه . مدلی بهتر از My Passport Ultra هست ؟

به وسترن دیجیتال ارادت خاصی دارم این شرکت هارد ضد ضربه و شوک هم داره ؟ در همین قیمت بهترین ضد ضربه و شوک چی هستش .

با تشکر
    Last edited by fanixhd; 06-03-2016 at 23:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •