سلام ویروس رو دانلود کردم الان چیکار کنم روش کلیک کردم دیگه اینترنتم کار نمیکنه
چرا ویروس گزاستی فک کردم انتی ویروس هستش
سلام ویروس رو دانلود کردم الان چیکار کنم روش کلیک کردم دیگه اینترنتم کار نمیکنه
چرا ویروس گزاستی فک کردم انتی ویروس هستش
کدام ویروس رو دانلود و اجرا کردید. بعد اینجا تایک دانلود ویروس و تروجان هست . نه تاپیک دانلود انتی ویروس .
من که امسی رو نصب نکردم.همون اسکنر 1 دقیقشه.تا دانلود کردم باهاش اسکن کردم و 18 تا پیدا کرد.یعنی مشکل داشته امسی.
الان تمیز کننده رو دانلود کنم یا اینترنت سکیوریتی امسی رو؟چون سکیوریتیشو دارم.آزمایشیشو البته.
این سعادت کمتر نصیب بچه های این تاپیک میشه.خوشا به سعادتت.
حالا اگه میخوای دوستان کمکت کنن بگو کدوم ویروسو دانلود کردی.بچه های حرفه ای زیادن
شما تمیز کننده را دانلود کنید و سیستم خود را دوبار اسکن کامل بگذارید بعد از اون برنامه را نصب کنید
موفق باشید
شرمنده آقا محمد.واسه دانلودش باید فردا تمدید حجم کنم.واسه همین Emsisoft Internet Security Pack رو نصب کردم.چون سیستم کند شده.یه نگاه بنداز.بیشتر پیدا کرد.تازه اسکن سریع کردم نه اسکن کامل.همش زیر سر اون 16 تاست.
![]()
Last edited by GhesseyeAmir; 08-01-2013 at 14:45.
آهان اینها چیز خاصی نیستند عزیز
رد پاها که امسی سافت پاک میکنه در واقع راهکاری برای آلوده نشدن دوباره سیستم در اون مکان هاست
اگر توجه کنید به عنوان خطر سطح متوسط شناسایی شده اند در نتیجه زیاد خاص نیست و بعضی از آنتی ویروس ها کلا اهمیتی به این موارد نمیدهند
راستی بهتر هست در تاپیک خود امسی سافت بحث ادامه پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشید
عباس جان موردی داری که بشه باهاش قدرت بازسازی رجیستری واستارت آپ و کلا تعمیر آنتی ویروس را تست کنیم ؟؟؟
یعنی بزنه کلا رجیستری را داغون کنه بعد اسکن کنیم ببینیم چی میشه![]()
Last edited by xman681; 09-01-2013 at 17:33.
سلام دوستان!
من چند تا ویروس قدرتمند را ریختم روی فلش{آنتی ویروس غیر فعال بود} و میخوام بدونم اگه من فلش را بزنم به کامپیوتر و آن را با برنامهsandboxie اجرا کنم, کامپیوتر ویروسی نمیشود یا نه!!!!؟؟؟
خیلی ممنونم اگه جواب بدید!!
پیش بینی ناامنی های مجازی سال 2013 :
منبع : بایت خراسان شماره 255
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)