آخه چرا اینقد از ترافیک من کم میشه
من فقط وب گردی می کنم روزی 100 مگابایت از حسابم کم می کنه
نکنه بخاطر چیز پی ان هست؟
آخه چرا اینقد از ترافیک من کم میشه
من فقط وب گردی می کنم روزی 100 مگابایت از حسابم کم می کنه
نکنه بخاطر چیز پی ان هست؟
سلام دوستان
چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین
مودم USB به جز خود USB که به کامپیوتر وصل میشه دستگاهی دیگه داره که باید به جایی وصل کرد ؟
کلا USB با wifi و این مدل های 632 چقدر فرق داره ؟ ارزش داره گرفتنش ؟
مودم USB رو میشه به تبلت هم وصل کرد ؟
ممنون
usb به صورت فلش مموري هست و ار طريق پرت يو اس بي وسط ميشه به سيستم!
يه دستگاه ديگه به نام تقويت كننده داره كه اونم به صورت يو اس بي وصل ميشه به دستگاه.
ولي مودم واي فاي نياز به برق داره و از طريق كابل لن يا واي فاي به سيستم وصل ميشه!
در ماه رمضان امسال، کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۷۰ درصدی ویژه بهرهمند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۷۰ درصد تخفیف محاسبه میشود.
• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید درایور مخصوص اندرویید داشته باشید که فکر نکنم برای این مدل وجود داشته باشه /.
شما بهتره به فکر مودم جیبی باشید چون باطری هم داره و با وایرلس می تونید در هر جایی که تحت پوشش شبکه باشید به اینترنت وصل بشید.
سلام
من دیشب یه درخواست مودم همراه به 707 دادم. دیشب بهم گفتن نهایت تا 3 روز دیگه تحویل میدن ولی الان زنگ زدم میگن تا 1 هفته . جریان چیه؟
کسی تا حالا درخواست مودم همراه داده ؟ چند روزه تحویل گرفته؟
اون كسي كه به شما زنگ زده كسي كه قراره به شما مودم رو تحويل بده
اون جايي كه شما بهش زنگ زديد جايي هست كه سفارش خريد رو ازتون ميگيره تا مودم به شما تحويل داده بشه. اونا مستقيما در جريان نقل و انتقالات مودم نيستن. اونا مثل به صورت ديفالت به همه ميگن يه هفته ديگه مودم تحويل داده ميشه!
اگه همين الان يارو زنگ بزنه بگه داريم ميام مودم رو تحويل بدم و شما زنگ بزنيد به پشتيباني ميگه يك هفته طول ميكشه!!!
اگه گفته سه روز يعني سه روز!!!
اون چيزي كه پشتباني در مورد تاريخ تحويل مودم ميگه يه چيز روتين و تكراري هست!!! مربوط به شخص خاصي نميشه!!
معمولا سه روز تا پنج روز طول ميكشه مودم به شما تحويل داده بشه.
مگه اينكه چي بشه كه اين زمان بيشتر بشه ولي معمولا تو اين مدته!
اصلا به من زنگ نزدن هر دوبار خودم به 707 زنگ زدم و دو تا جواب متفاوت دادن
سلام
این ماه واسه اینکه مشکل مثل ماه پیش واسم پیش نیاد خواستم با کارت شارژ سرویسم رو شارژ کنم.
الان یک شارژ 1000 تومنی زدم ، نوشت "اعتبار با موفقیت ثبت شد" یا همچین چیزی. حالا جایی هست نشون بده چقدر شارژ شده یا چقدر اعتبار اضافه شده ؟ این که دیگه سریع سرویس رو شارژ میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)