فرمت صداي dts-hd باشه پخش نميكنه.فرمت چك كنيد
فرمت صداي dts-hd باشه پخش نميكنه.فرمت چك كنيد
درست میفرمایید. روی سینما خانگی فقط dts نوشته و فرمت dts-hd ننوشته.
حالا برای حل این مشکل باید آمپ بگیرم ؟
امین جان
در موردBDMV من اشتباه کردم ساختار فولدرهای دوربین رو گذاشتم جالبه که پسوند فایل درون دوربین MTS هست و بعد از فولدر BDMV یه فولدر STREAM هم هست این ساختار رو هم امتحان کن ببین چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری هم جواب نداد! به نظر نیاز به فایل های ایندکس و اینا داره!
سلام
بالاخره من D5550 سامسونگ را گرفتم (تلویزون هم ال سی دی سام دارم)
حال اون را به HDMI به تلویزیون وصل کردم و بعد ----- را با HDMI به سینما و تلویزیون را با کابل Optic به سینما وصل کردم
حال می خواستم بدونم :
1- درست وصل کردم؟
2- آیا تنظیمات اولیه خاصی برای بهبود کیفیت لازم هست؟
3- چجوری باید anynet اون را تنظیم کنم چون الان فعال هست اما یکی قاطی میکنه و من سر در نمیارم . چجوری باید اون را تنظیم کنم که وقتی میرم روی تلویزیون صدای تلویزیون بیاد و وقتی روی ----- صدای اون و همش لازم نباشه وارد منوی اون بشم و گزینه مورد نظر را انتخاب نمایم
4- چجوری میتونم کنترل تلویزیون را با سینما مشترک کنم چون توی دفترچه نوشته باید یکی کد را وارد کنم و ....
5-جچوری باس پیش فرض که فعال هست را غیر فعال نمایم؟
6- در کل تنظیمات عمومی برای این را می خواستم
ممنون![]()
آمپ يلندگو ميخواد كابل ميخواد دردسر داره.
اگر تمام فيلم هاتو HD هست نظر شماست.
سلام.مبارکتون باشه.انشالله به شادی استفاده کردی.
شما چه نوع رسی وری داری؟به نظر من شما رسی.ور با HDMI به تی وی وصل کن و صدای رسی.ور با کابل آنالوگ به سینما وصل کن.کیفیت صدای شبکه های ماهواره به نظرم اونقدر خوب نیست که بخواد ارزش انتقال صدا با HDMI رو داشته باشه.
در مورد بقیه سوالاتتون هم بایستی خود شما دفترچه رو مطالعه کنید و متوجه بشید.انقدر با تنظیمات کار کنید تا از همه چیز سر در بیاری.تنظیمات سینماها مدل به مدل و برند به برند متفاوته.
دوستان من میخام یه سیستم صوتی با کیفیت تهیه کنم که بشه رو کامپیوترم استفاده کرد.به نظرتون یه اسپیکر ادیفایر بخرم یا یه سینمای خانگی سامسونگ D355؟کیفیت این سینمای خانگی سامسونگ چطوره؟
Last edited by Immunology; 17-03-2013 at 13:58.
درود
چنتا عكس از منوي پايونير 414 به همراه جند پرسش از دوستان.
لطفا درباره اين قسمت از منو برام توضيح بديد.(hd av
و همينطور در تصوير زير(factory set
همينطور drc يعني چي؟
![]()
Last edited by gambil; 18-03-2013 at 11:17.
لطفا راهنمايي كنيد
tv من 4 تا ورودي hdmi داره، يكشون كنارش نوشته arc كه سينما را از همين ورودي به tv وصل كردم و مشكلي هم نيست. اما وقتي كابلhdmi به ورودي ديگه اي وصل مي كنم دوتا تغيير اتفاق مي افته،
1-كيفيت تصوير سينما خيلي بهتر از وروديarc hdmi هست. چرا؟
2- ديگه tv قادر به بازبيني سيستم صوتي(سينما) نيست و سينما گزينه ي اپتيكال را نشون ميده! چرا اينطوري؟ اكثر تلوزيونها همين طورند؟ (tv ex650 sony)
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)