سلام لطفا بگید لب تاپ سونی مدل ea2wgx چند است و از کجا تهیه کنم با مشخصات بالا
سلام لطفا بگید لب تاپ سونی مدل ea2wgx چند است و از کجا تهیه کنم با مشخصات بالا
اگه این جوریه منم دوستام hp دارن هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ولی یکی از دوستان سونی داشت اول وایرلسش قطع شد بعدا هم کلا مرخص شد. یکی از اقوام هم دل داشت یادمه اون موقع می گفتن اینا گرافیکشون مشکل داره ولی لپ تاپ ایشون هنوز به نم به تخته سالم و سلامته. (درضمن لپتاپ ها چیپست گرافیک داند نه کارت گافیک)
پرفروش ترین لپ تاپ دنیا HP هست. (البته که پرفروش ترین الزاما بهترین نیست)
اینم مقایسه برند لپ تاپ ها توسط سایت laptopmag محصولات سال 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من نظر شخصیم رو بر اساس تجربیاتم گفتم
به شما که توهین نکردم که اینجوری جبهه می گیرین
ولی دیگه اینو نفرمایید که HP از سونی بهتره
در ضمن من خودم تا به حال 2 تا hp داشتم ولی مطمئنم دیگه نمیرم سمتش
پرفروشترین هم که گفتم چون معمولا ظاهر و کانفیگش خیلی به قیمتش می ارزه ولی بدا که خراب شد واقعا آدم ازش زده میشه
شما خودت HP داری؟
راستی جالبه من نظر افرادی که مامنت گذاشته بودمو خوندم از 9 نظر 6 نفر مخالف نظر سنجی بودن و 4 نفر از اینکهHP سوم شده شاکی بودنو می گفتن قطعاتش خراب میشه زود
با سلام
مشخصات کامل و عکس های سری جدید لب تاپ های سونی وایو را میخواستم؟؟
سوال بعدی که داشتم ایا لب تاپ وایو با باطری 9 سلولی داریم؟؟ ( من که ندیدم )
منظورم سری CB و AB هست
سلام
نظرتان در مورد Inspiron 5110 با کانفیک زیر چیست؟ آیا با 1250 گزینه بهتری هست؟ خرابی آن چطور است. آیا میتونه کارهای سنگین را جواب بده؟ تقریبا باید روزی 12 ساعت روشن باشه.
cpu: i7 2630Qm
ram: 6 g
hard:640 g
vga: 525
ممنون
باسلام یه لپ تاپ میخواستم بخرم با بو دجه ی یه میلیونو صد تا دویست
ترجیحا سیم کارت هم بخوره
نیازمم همین جوری نیاز خاصی نیست بازی هم نمیکنم برند هم فرقی نداره فقط کانفیک خوبی داشته باشه که تا سه چهار سال جواب بده
دوستان من لپ تاپ مدل hp DV6-6090 رو انتخاب کرده بودم ولی مثل اینکه میگن hp کیفیت قطعاتش خوب نیست و خرابیش بالاست .
حالا تو شک افتادم
بین دو برند سونی و اچ پی کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟
البته بگم که از سری F سونی اصلا خوشم نمیاد (به خاطر وزن بالا و صفحه نمایش wide)
سری E سونی هم مدل های خوبی داره .
ختم کلام اینکه بین مدل های hp dv6-6090 و Sony EA 37 FG و Sony EB 37 FG کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟
کانفیگ Dv6-6090 خیلی بالاست !!
Last edited by Saeidk2005; 26-04-2011 at 20:15.
سلام
خوب شاید در این حدود قیمت شاید خرید اپل کار مناسبی نباشه و برای حدود 1700 تا 1800 میشه روی مک بوک پرو های 13 اینچی حساب باز کرد
اولا زیبایی و طراحی خاصی داره همراه با ضخامت خیلی کم
و باتری و قدرت مناسبی هم داره
کانفیگ با سی پی یو P8800 و 4 گیگ رم مناسب هست
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
مشخصات و عکس های کامل تو سایت سونی هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتری 9 سل هم به صورت آپشنال قابل سفارش هست و اکثر مدل ها دارند ، اما به قیمتش نمی ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)