همون 19 ام خبر اومد که 24 و 25 ثبت نامه
منم دیروز رفتم واحد ثبت نام شروع شده بود
شما فردا برای ثبت نام تشریف ببرید
همون 19 ام خبر اومد که 24 و 25 ثبت نامه
منم دیروز رفتم واحد ثبت نام شروع شده بود
شما فردا برای ثبت نام تشریف ببرید
پس اینی که گفتن مشکلی وجود نداره الکیه ؟! من راهم دوره نمی تونم فردا خودم رو برسونم![]()
Last edited by liverpolis; 12-02-2013 at 22:30.
سلام
مشکلی نداره که ترم بعد بردارید.
ولی اگرپیشنیاز باشه بریا دروس دیگر خیر.
به این نکته هم توجه کنید که اگر برای درسهای بعد پیشنیاز درسهای مهم هست بعدا شاید نتونید واحد اصلی زیاد بردارید
موفق باشید
سلام.دوست من میخواد ارشد آزاد که آزمونش سال ۹۲ هست شرکت کنه اگه قبول بشه میتونه سال بعدش یعنی سال ۹۳ بره ثبت نام کنه (یعنی یکسال بعد از زمان ثبت نام اصلی) ؟
بله
منتهی این یک سال ( دو ترم ) که نرفته براش مرخصی محسوب میشه و باید شهریه دو ترم رو بده
سلام
من مهر ماه رفتم یه رشته ثبت نام کردم و وقتی میخواستم انتخاب واحد کنم مسئولای دانشگاه گفتن کلاساتون به حد نصاب نرسیده و باید انصراف بدی.از اونجا انصراف دادم و رفته یه دانشگاه دیگه و تو اون دانشگاه به اختیار خودم انصراف دادم
حالا این کارشناسی بی کنکور رو قبول شدم و رفتم که ثبت نام کنم ولی نظام وظیفه گیر داد که دو بار انصراف دادی و حق شرکت در کنکور و رفتن به دانشگاه رو نداری.هر چی گفتم انصراف اولم اجباری بوده قبول نکردن
حالا باید چیکار کنم؟.اون انصراف اولم دست خودم نبود!
ohمن واقعا متاسفم این نظام وظیفه ام عجب معضلی شده ها شما آقایون باید خیلی مواظب باشین در رابطه با این قضیه من صرفا ابراز همدردی کردم وگرنه هیچ گونه اطلاعی ندارم .خودم یه 2-3 باری انصراف دادم ولی خو ما که .....
سلام دوستان 2 تا سوال دارم :
1- نهایتا تا چند ترم به آدم سنوات میدن ؟ (سربازی نرفتم)
2- من اگه بتونم 20 واحد این ترمم را پاس کنم برام 13 واحد میمونه که میتونم 6 واحد هم تابستان بگیرم که کلا 7 واحد برای معرفی به استاد باقی میمونه ولی الان همه میگند تا 6 واحد بیشتر نمیشه معرفی به استاد کرد تکلیف من با اون یک واحده باقیمونده چیه؟ من نمیخوام برای 1 واحد یک ترم دیگه سرکلاس برم
سلام
اگر درس عمومی دارید میتونید طرح ضیافت تابستون هم شرکت کنید.مشکل حل میشه ...
واینکه به دانشجویان ترم اخر میتونن 24 واحد بردارند.
موفق باشید
دوست عزیز من نمیدونستم که میشه 24 واحد برداشت یعنی میدونستما ولی فکر میکردم به خاطر موقعی هستش که فقط 24 واحد داریم ولی الان که من 33 واحد کلا برام مونده چیکار کنم؟
به فرض اینکه 24 را هم گرفتم ولی نتونستم همشو پاس کنم اونوقت چه اتفاقی می افته؟
الان دیگه برای گرفتن 24 واحد دیر شده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)