تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 966 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس این چی می گه ؟
    اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون دانشگاه آزاد
    مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد: پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می توانند هفته آینده برای ثبت نام مراجعه کنند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مرکز آزمون اعلام کرد: نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 19/11/1391 اعلام شد تا داوطلبان بتوانند از وضعیت تحصیلی خود مطلع شوند.
    اگر داوطلبی در ارزشیابی بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده و علاقه مند به انتخاب میان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای دیگر است، می تواند تا زمان اعلام نتایج این دانشگاهها منتظر بماند.
    پـذیرفته شدگان در صورت مراجعه نکردن در زمان مـقرر می توانند تا اعلام نتایج سازمان سنجش صبر و در صورت انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی، برای ادامه تحصیل هفته آینده به واحدهای موردنظر مراجعه کنند.
    هدف مرکز آزمون ایجاد آسایش برای خانواده هاست از این رو درخصوص زمان ثبت نام در واحدهای دانشگاهی مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای متأخرین هیچگونه مشکلی وجود ندارد و در صورت لزوم برای متقاضیان تمدید خواهد شد.
    همون 19 ام خبر اومد که 24 و 25 ثبت نامه
    منم دیروز رفتم واحد ثبت نام شروع شده بود
    شما فردا برای ثبت نام تشریف ببرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پس اینی که گفتن مشکلی وجود نداره الکیه ؟! من راهم دوره نمی تونم فردا خودم رو برسونم
    Last edited by liverpolis; 12-02-2013 at 22:30.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من مدار1 رو افتادم ولی منطقی رو پاس شدم..حالا با توجه به اینکه اینا همنیاز همن می تونم بزارم مدار1 رو برای ترم بعد یا باید این ترم بردارم؟
    سلام
    مشکلی نداره که ترم بعد بردارید.
    ولی اگرپیشنیاز باشه بریا دروس دیگر خیر.
    به این نکته هم توجه کنید که اگر برای درسهای بعد پیشنیاز درسهای مهم هست بعدا شاید نتونید واحد اصلی زیاد بردارید
    موفق باشید

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.دوست من میخواد ارشد آزاد که آزمونش سال ۹۲ هست شرکت کنه اگه قبول بشه میتونه سال بعدش یعنی سال ۹۳ بره ثبت نام کنه (یعنی یکسال بعد از زمان ثبت نام اصلی) ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.دوست من میخواد ارشد آزاد که آزمونش سال ۹۲ هست شرکت کنه اگه قبول بشه میتونه سال بعدش یعنی سال ۹۳ بره ثبت نام کنه (یعنی یکسال بعد از زمان ثبت نام اصلی) ؟
    بله
    منتهی این یک سال ( دو ترم ) که نرفته براش مرخصی محسوب میشه و باید شهریه دو ترم رو بده

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من مهر ماه رفتم یه رشته ثبت نام کردم و وقتی میخواستم انتخاب واحد کنم مسئولای دانشگاه گفتن کلاساتون به حد نصاب نرسیده و باید انصراف بدی.از اونجا انصراف دادم و رفته یه دانشگاه دیگه و تو اون دانشگاه به اختیار خودم انصراف دادم
    حالا این کارشناسی بی کنکور رو قبول شدم و رفتم که ثبت نام کنم ولی نظام وظیفه گیر داد که دو بار انصراف دادی و حق شرکت در کنکور و رفتن به دانشگاه رو نداری.هر چی گفتم انصراف اولم اجباری بوده قبول نکردن
    حالا باید چیکار کنم؟.اون انصراف اولم دست خودم نبود!

داره خودمونی میشه p30v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلاممن مهر ماه رفتم یه رشته ثبت نام کردم و وقتی میخواستم انتخاب واحد کنم مسئولای دانشگاه گفتن کلاساتون به حد نصاب نرسیده و باید انصراف بدی.از اونجا انصراف دادم و رفته یه دانشگاه دیگه و تو اون دانشگاه به اختیار خودم انصراف دادمحالا این کارشناسی بی کنکور رو قبول شدم و رفتم که ثبت نام کنم ولی نظام وظیفه گیر داد که دو بار انصراف دادی و حق شرکت در کنکور و رفتن به دانشگاه رو نداری.هر چی گفتم انصراف اولم اجباری بوده قبول نکردنحالا باید چیکار کنم؟.اون انصراف اولم دست خودم نبود!
    ohمن واقعا متاسفم این نظام وظیفه ام عجب معضلی شده ها شما آقایون باید خیلی مواظب باشین در رابطه با این قضیه من صرفا ابراز همدردی کردم وگرنه هیچ گونه اطلاعی ندارم .خودم یه 2-3 باری انصراف دادم ولی خو ما که .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان 2 تا سوال دارم :

1- نهایتا تا چند ترم به آدم سنوات میدن ؟ (سربازی نرفتم)

2- من اگه بتونم 20 واحد این ترمم را پاس کنم برام 13 واحد میمونه که میتونم 6 واحد هم تابستان بگیرم که کلا 7 واحد برای معرفی به استاد باقی میمونه ولی الان همه میگند تا 6 واحد بیشتر نمیشه معرفی به استاد کرد تکلیف من با اون یک واحده باقیمونده چیه؟ من نمیخوام برای 1 واحد یک ترم دیگه سرکلاس برم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان 2 تا سوال دارم :

1- نهایتا تا چند ترم به آدم سنوات میدن ؟ (سربازی نرفتم)

2- من اگه بتونم 20 واحد این ترمم را پاس کنم برام 13 واحد میمونه که میتونم 6 واحد هم تابستان بگیرم که کلا 7 واحد برای معرفی به استاد باقی میمونه ولی الان همه میگند تا 6 واحد بیشتر نمیشه معرفی به استاد کرد تکلیف من با اون یک واحده باقیمونده چیه؟ من نمیخوام برای 1 واحد یک ترم دیگه سرکلاس برم
    سلام
    اگر درس عمومی دارید میتونید طرح ضیافت تابستون هم شرکت کنید.مشکل حل میشه ...
    واینکه به دانشجویان ترم اخر میتونن 24 واحد بردارند.
    موفق باشید

11. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    اگر درس عمومی دارید میتونید طرح ضیافت تابستون هم شرکت کنید.مشکل حل میشه ...
    واینکه به دانشجویان ترم اخر میتونن 24 واحد بردارند.
    موفق باشید
    دوست عزیز من نمیدونستم که میشه 24 واحد برداشت یعنی میدونستما ولی فکر میکردم به خاطر موقعی هستش که فقط 24 واحد داریم ولی الان که من 33 واحد کلا برام مونده چیکار کنم؟
    به فرض اینکه 24 را هم گرفتم ولی نتونستم همشو پاس کنم اونوقت چه اتفاقی می افته؟
    الان دیگه برای گرفتن 24 واحد دیر شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •