تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 1211 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض PESFanatic Coca-Cola Championship Patch

نسخه ی جدید پچ لیگ دسته ی دوم انگلیس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام من نميدونم شما چرا اينقدر با مستر ليگ مشكل داريد مثل واقعي شده مخصوصا در مورد نقل و انتقالات مثل اينه كه ريال اومد رونالدو را خريد اونم بعد از سه سال پيشنهاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پس کرک برای پچ آنلاین بازی کی میاد؟ الان خیلی وقته که پچش اومده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

علی فولادی جون این تبلیغات دور زمین منظورم بارسا تیوی هستش که تو عکس قبلی بود رو میتونی گیر بیاری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ضمن سلام خدمت همه دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده بد نیست سایرین رو در جریان قرار بدم.
    من یه پچ 105mb رو که خود بچه های p30 world لینکش رو قرار داده بودن دانلود کردم ، خیلی برام جالب بود بعد اعمال کردن این پچ که شامل کیت سرور هم بود ، pes10 به طرز عجیبی دستخوش تغییر شد و به حدی بازی زیر و رو شد که احساس میکنم دارم نسخه pes 2011 رو بازی میکنم ،باورتون نمیشه کلیه آیتم های بازی به شکل شگفت انگیزی ایده آل شد، من این پچ رو به سایرین هم دادم و همگی اذعان داشتند بازی به نحو بسیار مطلوبی ، تغییر کرده ،حالا بر چه اساسی این اتفاق افتاده به شخصه برای من جای سوال داره.

پاس ها به طور کامل از حالت سرسع و پینگ پونگی خارج شده، و فوق العاده نرم و روان ،بدون پله شدن توپ صورت میگیره.

آهنگ و ریتم بازی کم شده . فوق العاده طبیعی و ایده آل شد،هیچ تفاوتی با فوتبال واقعی نداره.

یه نکته بسیار جالب ،سرعت و قدرت شوتها به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده،دیگه خبری از اون شوت های سنگین نیست.که از فاصله 40 متری به گل تبدیل میشد.

لازم به ذکر بگم هیچ کدوم از آیتم های بازیکنان ادیت نشده و دقیقا" شبیه قبل هست.

همه دوستان اطلاع دارند که من به شخصه یکی از منتقدان pes10 بودم ،وقطعا" بحث های من و 4039 رو در این خصوص به خاطر دارید.

واقعا" همه چیز بعد ار اعمال این پچ بی نظیر شده و غیر از عملکرد تقریبا" نامطلوب دروازبانها و داوری جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونده.

باز هم تأکید میکنم ،جدا" برای من جای سوال داره که چرا با اعمال این پج ، اینقدر گیم بازی ایده آل میشه،البته لازم به ذکر هست که من چمن جدید کونامی رو دانلود کردم و بازی تو این چمن واقعا" بی نقصه و لی تو ورزشگاه نیوکمپ یه درصد بسیار کمی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه ،البته به میزان بسیار ناچیز

6. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ضمن سلام خدمت همه دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده بد نیست سایرین رو در جریان قرار بدم.
    من یه پچ 105mb رو که خود بچه های p30 world لینکش رو قرار داده بودن دانلود کردم ، خیلی برام جالب بود بعد اعمال کردن این پچ که شامل کیت سرور هم بود ، pes10 به طرز عجیبی دستخوش تغییر شد و به حدی بازی زیر و رو شد که احساس میکنم دارم نسخه pes 2011 رو بازی میکنم ،باورتون نمیشه کلیه آیتم های بازی به شکل شگفت انگیزی ایده آل شد، من این پچ رو به سایرین هم دادم و همگی اذعان داشتند بازی به نحو بسیار مطلوبی ، تغییر کرده ،حالا بر چه اساسی این اتفاق افتاده به شخصه برای من جای سوال داره.

پاس ها به طور کامل از حالت سرسع و پینگ پونگی خارج شده، و فوق العاده نرم و روان ،بدون پله شدن توپ صورت میگیره.

آهنگ و ریتم بازی کم شده . فوق العاده طبیعی و ایده آل شد،هیچ تفاوتی با فوتبال واقعی نداره.

یه نکته بسیار جالب ،سرعت و قدرت شوتها به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده،دیگه خبری از اون شوت های سنگین نیست.که از فاصله 40 متری به گل تبدیل میشد.

لازم به ذکر بگم هیچ کدوم از آیتم های بازیکنان ادیت نشده و دقیقا" شبیه قبل هست.

همه دوستان اطلاع دارند که من به شخصه یکی از منتقدان pes10 بودم ،وقطعا" بحث های من و 4039 رو در این خصوص به خاطر دارید.

واقعا" همه چیز بعد ار اعمال این پچ بی نظیر شده و غیر از عملکرد تقریبا" نامطلوب دروازبانها و داوری جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونده.

باز هم تأکید میکنم ،جدا" برای من جای سوال داره که چرا با اعمال این پج ، اینقدر گیم بازی ایده آل میشه،البته لازم به ذکر هست که من چمن جدید کونامی رو دانلود کردم و بازی تو این چمن واقعا" بی نقصه و لی تو ورزشگاه نیوکمپ یه درصد بسیار کمی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه ،البته به میزان بسیار ناچیز
    از کدام لینک دانلود کردید؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
    من کیت سرور 9.5 رو دانلود کردم ولی کار نمیکنه باید از یه کرک دیگه استفاده کنم ؟
    هر کی این کیت سرور رو سیستمش کار میکنه لطفا کرکشو برام آپلود کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

اول باید فایل speeder.dll را در پوشه ی کیت سرور خودتون کپی کنید. بعد فایل config.txt را که در کیت سرور قرار داده باز کنید و دستور زیر را زیر قسمتی که [kload] نوشته شده، بنویسید:
    dll = speeder.dll
    و بعد دستور زیر را در config.txt وارد کنید:
    [speeder]
    count.factor = 1.0
    حالا برای کمتر شدن، به جای عدد 1.0 که در جلوی count.factor = 1.0 نوشته شده، اعداد اعشاری کمتر از 1 مثل 0.9 و یا 0.4 و ...را بنویسید و برای بیشتر شدن سرعت بازی اعداد بیشتر از 1 مثل 1.5 یا 1.1 و ...را بنویسید و بعد فایل را ذخیره کنید.
    اقا فایل خودت رو اپلود می کنی من که هیچ چی نفهمیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از کدام لینک دانلود کردید؟
    این لینکش هست

کد:
    یک کار خلاقانه جدید از juce واقعا باید به این مرد آفرین گفت . با اضافه کردن این فایل به کیت سرورتون میتونید سرعت کلی بازی رو کم و یا زیاد کنید من امتحان کردم و سرعت بازیو کم کردم و الان واقعا بازی خیلی ایده آل اجرا میشه من توصیه میکنم بجای عدد 1 0.9 و یا نهایتا 0.95 قرار بدین اعداد بزرگتر از 1 سرعت بازیو زیادتر میکنند :

کد:
    حسین جان من این مورد رو رو 0.93 اعمال کردم واقعا" جالب بود .سرعت پاسها و ریتم وآهنگ باز ی رو به شکل دلخواهم تغییر دادم،فقط یه سوال : میشه شیوه ای مشابه این رو در مورد قدرت و سرعت شوتها اعمال کرد؟اصلا" امکان پذیر هست؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ميگم پچ گيمينگ اكسس هنوز نيومده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •