نسخه ی جدید پچ لیگ دسته ی دوم انگلیس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ی جدید پچ لیگ دسته ی دوم انگلیس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من نميدونم شما چرا اينقدر با مستر ليگ مشكل داريد مثل واقعي شده مخصوصا در مورد نقل و انتقالات مثل اينه كه ريال اومد رونالدو را خريد اونم بعد از سه سال پيشنهاد
پس کرک برای پچ آنلاین بازی کی میاد؟ الان خیلی وقته که پچش اومده.
علی فولادی جون این تبلیغات دور زمین منظورم بارسا تیوی هستش که تو عکس قبلی بود رو میتونی گیر بیاری؟
ضمن سلام خدمت همه دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده بد نیست سایرین رو در جریان قرار بدم.
من یه پچ 105mb رو که خود بچه های p30 world لینکش رو قرار داده بودن دانلود کردم ، خیلی برام جالب بود بعد اعمال کردن این پچ که شامل کیت سرور هم بود ، pes10 به طرز عجیبی دستخوش تغییر شد و به حدی بازی زیر و رو شد که احساس میکنم دارم نسخه pes 2011 رو بازی میکنم ،باورتون نمیشه کلیه آیتم های بازی به شکل شگفت انگیزی ایده آل شد، من این پچ رو به سایرین هم دادم و همگی اذعان داشتند بازی به نحو بسیار مطلوبی ، تغییر کرده ،حالا بر چه اساسی این اتفاق افتاده به شخصه برای من جای سوال داره.
پاس ها به طور کامل از حالت سرسع و پینگ پونگی خارج شده، و فوق العاده نرم و روان ،بدون پله شدن توپ صورت میگیره.
آهنگ و ریتم بازی کم شده . فوق العاده طبیعی و ایده آل شد،هیچ تفاوتی با فوتبال واقعی نداره.
یه نکته بسیار جالب ،سرعت و قدرت شوتها به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده،دیگه خبری از اون شوت های سنگین نیست.که از فاصله 40 متری به گل تبدیل میشد.
لازم به ذکر بگم هیچ کدوم از آیتم های بازیکنان ادیت نشده و دقیقا" شبیه قبل هست.
همه دوستان اطلاع دارند که من به شخصه یکی از منتقدان pes10 بودم ،وقطعا" بحث های من و 4039 رو در این خصوص به خاطر دارید.
واقعا" همه چیز بعد ار اعمال این پچ بی نظیر شده و غیر از عملکرد تقریبا" نامطلوب دروازبانها و داوری جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونده.
باز هم تأکید میکنم ،جدا" برای من جای سوال داره که چرا با اعمال این پج ، اینقدر گیم بازی ایده آل میشه،البته لازم به ذکر هست که من چمن جدید کونامی رو دانلود کردم و بازی تو این چمن واقعا" بی نقصه و لی تو ورزشگاه نیوکمپ یه درصد بسیار کمی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه ،البته به میزان بسیار ناچیز
از کدام لینک دانلود کردید؟ضمن سلام خدمت همه دوستان یه اتفاق جالب برام افتاده بد نیست سایرین رو در جریان قرار بدم.
من یه پچ 105mb رو که خود بچه های p30 world لینکش رو قرار داده بودن دانلود کردم ، خیلی برام جالب بود بعد اعمال کردن این پچ که شامل کیت سرور هم بود ، pes10 به طرز عجیبی دستخوش تغییر شد و به حدی بازی زیر و رو شد که احساس میکنم دارم نسخه pes 2011 رو بازی میکنم ،باورتون نمیشه کلیه آیتم های بازی به شکل شگفت انگیزی ایده آل شد، من این پچ رو به سایرین هم دادم و همگی اذعان داشتند بازی به نحو بسیار مطلوبی ، تغییر کرده ،حالا بر چه اساسی این اتفاق افتاده به شخصه برای من جای سوال داره.
پاس ها به طور کامل از حالت سرسع و پینگ پونگی خارج شده، و فوق العاده نرم و روان ،بدون پله شدن توپ صورت میگیره.
آهنگ و ریتم بازی کم شده . فوق العاده طبیعی و ایده آل شد،هیچ تفاوتی با فوتبال واقعی نداره.
یه نکته بسیار جالب ،سرعت و قدرت شوتها به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده،دیگه خبری از اون شوت های سنگین نیست.که از فاصله 40 متری به گل تبدیل میشد.
لازم به ذکر بگم هیچ کدوم از آیتم های بازیکنان ادیت نشده و دقیقا" شبیه قبل هست.
همه دوستان اطلاع دارند که من به شخصه یکی از منتقدان pes10 بودم ،وقطعا" بحث های من و 4039 رو در این خصوص به خاطر دارید.
واقعا" همه چیز بعد ار اعمال این پچ بی نظیر شده و غیر از عملکرد تقریبا" نامطلوب دروازبانها و داوری جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونده.
باز هم تأکید میکنم ،جدا" برای من جای سوال داره که چرا با اعمال این پج ، اینقدر گیم بازی ایده آل میشه،البته لازم به ذکر هست که من چمن جدید کونامی رو دانلود کردم و بازی تو این چمن واقعا" بی نقصه و لی تو ورزشگاه نیوکمپ یه درصد بسیار کمی سرعت بازی افزایش پیدا میکنه ،البته به میزان بسیار ناچیز
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
من کیت سرور 9.5 رو دانلود کردم ولی کار نمیکنه باید از یه کرک دیگه استفاده کنم ؟
هر کی این کیت سرور رو سیستمش کار میکنه لطفا کرکشو برام آپلود کنه
اقا فایل خودت رو اپلود می کنی من که هیچ چی نفهمیدم![]()
این لینکش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحسین جان من این مورد رو رو 0.93 اعمال کردم واقعا" جالب بود .سرعت پاسها و ریتم وآهنگ باز ی رو به شکل دلخواهم تغییر دادم،فقط یه سوال : میشه شیوه ای مشابه این رو در مورد قدرت و سرعت شوتها اعمال کرد؟اصلا" امکان پذیر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)