البته بدون نويز گير مودم رو زدم قطعيش كمتر شده اما قطع نشده كاملروي خط ميتونه نويز زياد هم باشه و هي مدام قطع و وصل شه
البته بدون نويز گير مودم رو زدم قطعيش كمتر شده اما قطع نشده كاملروي خط ميتونه نويز زياد هم باشه و هي مدام قطع و وصل شه
داخل مودم snr رو بررسی کنید. زیر 11 باشه باید کل مسیر خط تلفنتون رو چک کنید و هرجا سولفاتگی و اتصال داشته باشه رفع کنین و حتیالامکان سعی کنین کابل مستقیم از پست تلفن که توی کوچهست یکسره و همون یک تکه بیاد تا پشت مودم.
گلم ميشه توضيح بدي اين كارو چجوري انجام بدم؟
داخل مودم snr رو بررسی کنید. زیر 11 باشه
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
اگه یه مودم رو به دو تا سیستم وصل کنیم سرعتش تقسیم میشه درسته ؟
تقریباً. هر سیستم بسته به قدرت نرم افزاری خودش از سرعت می کشه. البته اگه سرعت اینترنت خیلی خیلی بالا می بود به سخت افزار هم ربط داشت ولی با این سرعت مرغی ایرانفرقی نمی کنه.
در کل برای اکانت اینترنت شما یه سرعت خاص در نظر گرفتن که دریافتت از اون بالاتر نمی ره. حالا اگه 10 تا سیستم هم در آن واحد از خطت استفاده کنن باز هم مقدار دریافت ثابت هستش پس باید سرعت بین اون 10 تا تقسیم شه.
فرق ADSL با وايرلس چيه؟
ADSL رو روی خط تلفن میدن ولی بعضی جاها که بخاطر یه سری مشکلات
مثل فیبر نوری نمیتونن ADSL بدن واست وایرلس میبندن.
از نظر قیمت هم فکر نکنم فرقی داشته باشه
فقط اولش یه چیزی حدود 150 تا 200 تومن واسه سخت افزاری که روی
پشت بوم نصب میکنن ازت میگیرن.
حالا اگه اشتباه میکنم دوستای دیگه درستش کنن.![]()
من از شركت سوال كردم گفتن مودمش 90 تومنه آيا فرقي داره؟از نظر قیمت هم فکر نکنم فرقی داشته باشه
فقط اولش یه چیزی حدود 150 تا 200 تومن واسه سخت افزاری که روی
پشت بوم نصب میکنن ازت میگیرن.
دوستان اگه یه adsl خوب میخوان بگیرن برن از مخابرات بگیرن . وا قعا عالیه . چه از نظر سرعت و چه از نظر قیمت
من 512 دارم نامحدوده ماهی 20 هزار تومن .
از كجا بفهميم شهرمون مخابراتش سرويس ميده؟دوستان اگه یه adsl خوب میخوان بگیرن برن از مخابرات بگیرن . وا قعا عالیه . چه از نظر سرعت و چه از نظر قیمت
من 512 دارم نامحدوده ماهی 20 هزار تومن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)