تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 905 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بنده مدتی هست که پدال کلاج وقتی فشار میدم
    صدای قیژ قیژ میده
    مدل ماشین پرشیا 90 دوگانه
    خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید
    به تازگی پدال ترمز هم صدا میده

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

حدود یک هفته هست که 206 صفر تیپ دو خریدم و 150 کیلومتر بیشتر راه نرفته وقتی ماشین خلاص هست و گاز میدم و ول میکنم (روی دور موتور 1800 تا 2200)به غیر از صدای طبیعی موتور یه صدای قررقررقررقرر با فواصل کم و متوالی هم میشنوم (موقع گاز دادن و بالا رفتن دور موتور این صدا ایجاد میشه و با ول کردن پدال صدا کم و وقطع میشه) با گرفتن کلاچ هم تغییری در صدا ایجاد نمیشه. عین همین صدا هم در هنگام حرکت شنیده میشه مثلا در دنده یک دقیقا بین دور موتور 2و3 صدا واضح شنیده میده و اذیت کننده هست در حدی که حتی یک فرد نا آشنا به اتومبیل هم که داخل ماشین نشسته میپرسه این صدای چیه؟ از دنده 1 به بعد هم این صدا هستش و هرچی دور موتور به 3 نزدیک تر میشه صدا بیشتر میشه. این صدا با گرفتن کلاچ وقتی ماشین خلاص هست هیچ تغییری نمیکنه ولی هنگام حرکت با گرفتن کلاچ خیلی کمتر میشه تا زمانی که دوباره کلاج رو رها کنم. در کاپوت رو بالا زدم و گاز دادم به نظرم صدا از پشت موتور میومد (محلی بین جلو داشبورت و موتور ) که تقریبا از سمت شاگرد صدا واضح تر شنیده میشد.

ممنون میشم اگر بفرمایید این صدا چی هست و آیا مشکل حادی وجود داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

از دوستان سایت که کسی جواب نداد!!!

ولی خب خودم دنبالش رو گرفتم رفتم به نزدیکترین نمایندگی ایران خودور خود رییسش اومد گوش کرد گفت صدا که غیر عادی هست ولی فکر نکنم چیزی باشه ببر همونجا که تحوبل گرفتی دستگاخ بزنن ببین چی میگن چون اگه مشکل اساسی باشه خود همونا باید نامه تعویض موتور رو بزنن.

رفتم نمایندگی دوم اونجا 2 نفر گوش دادن چیزی سردرنیاوردن تعمیرکار اصلیشون اومد ماشین رو برد بالای جک 2-3 بار که گاز دادم گفت صدای یاتاقانه و موتور ایراد داره باید ببری همونجا که تحویل گرفتی.

بعد رفتم یه تعمیرکار محلی نشون دادم یکم به صدا گوش داد بعد ماشین رو خاموش کرد و گیج روغن رو 3 بار چک کرد دفعه سوم چندتا تیکه براده آلومینیوم با گیج اومد بیرون و نظرش این بود که مشکل یاتاقان هست و براده ها هم مربوط به بد کار کردن یاتاقان هست.

و در نهایت رفتم نمایندگی که ماشین رو تحویل داده بود . اصلا راه نداد ببرم داخل تعمیرگاه چون خیلی شلوغ بود یه نفر اومد دم ماشین 2-3 بار محکم گاز داد گفت هیچ چیز غیرعادی نیست نمیخواست زیر بار بره خودم گاز دادم ودقیقا صدا رو بهش نشون دادم دوباره خواست بپیچونه گفت : نه این صدای اگزوزه مدل های جدید همه همینطورن و فلان... بالاخره با پافشاری من قبول کرد که باید موتور ماشین چک بشه زنگ زد به تعمیرگاه مرکزی ایساکو هماهنگی کرد که ماشین رو ببرم نشون بدم و اگه اونا تایید کردن نامه بدن برای تعمیر یا تعویض موتور همین الان از نمایندگی ایساکو اومدم دیر رفتم و مسیولش نبود (خدا میدونه شاید مارو پیچوندن) اونجا هم چند دفعه سعی کردن بپیچونن. خلاصه فردا یا پس فردا صبح ماشین رو میبرم ببینم میخوان چیکار کنن.

حالا سوالی که پیش میاد این هست که اگه موتور تعویض بشه سابقه تعویض موتور در کارت گارانتی ثبت میشه؟ تعمیرش چطور؟ چون اگه ثبت بشه موقع فروش تو سر ماشین میخوره (اونم ماشینی که صفر بوده و تعمیر یا تعویض اساسی شده)
    موتور با همون شماره موتور قبلی روش میندازن یا مدارک ماشین باید بر اساس شماره موتور جدید عوض بشه؟

اینم خرید خودوری صفر وطنی از شرکت ایران فرغون بعد میگن چرا کمپین تحریم خرید خودرو راه میندازین .
    شرکت تویوتا کوچکترین نقصی در قطعات ماشینش پیدا بشه فراخوان بین المللی میزنه و همه ماشین هارو به هزینه خودش جمع میکنه با کلی عذرخواهی و استعفا مدیران و...

4. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

رفتم نمایندگی دوم اونجا 2 نفر گوش دادن چیزی سردرنیاوردن تعمیرکار اصلیشون اومد ماشین رو برد بالای جک 2-3 بار که گاز دادم گفت صدای یاتاقانه و موتور ایراد داره باید ببری همونجا که تحویل گرفتی.

بعد رفتم یه تعمیرکار محلی نشون دادم یکم به صدا گوش داد بعد ماشین رو خاموش کرد و گیج روغن رو 3 بار چک کرد دفعه سوم چندتا تیکه براده آلومینیوم با گیج اومد بیرون و نظرش این بود که مشکل یاتاقان هست و براده ها هم مربوط به بد کار کردن یاتاقان هست.

و در نهایت رفتم نمایندگی که ماشین رو تحویل داده بود . اصلا راه نداد ببرم داخل تعمیرگاه چون خیلی شلوغ بود یه نفر اومد دم ماشین 2-3 بار محکم گاز داد گفت هیچ چیز غیرعادی نیست نمیخواست زیر بار بره خودم گاز دادم ودقیقا صدا رو بهش نشون دادم دوباره خواست بپیچونه گفت : نه این صدای اگزوزه مدل های جدید همه همینطورن و فلان... بالاخره با پافشاری من قبول کرد که باید موتور ماشین چک بشه زنگ زد به تعمیرگاه مرکزی ایساکو هماهنگی کرد که ماشین رو ببرم نشون بدم و اگه اونا تایید کردن نامه بدن برای تعمیر یا تعویض موتور همین الان از نمایندگی ایساکو اومدم دیر رفتم و مسیولش نبود (خدا میدونه شاید مارو پیچوندن) اونجا هم چند دفعه سعی کردن بپیچونن. خلاصه فردا یا پس فردا صبح ماشین رو میبرم ببینم میخوان چیکار کنن.

حالا سوالی که پیش میاد این هست که اگه موتور تعویض بشه سابقه تعویض موتور در کارت گارانتی ثبت میشه؟ تعمیرش چطور؟ چون اگه ثبت بشه موقع فروش تو سر ماشین میخوره (اونم ماشینی که صفر بوده و تعمیر یا تعویض اساسی شده)
    موتور با همون شماره موتور قبلی روش میندازن یا مدارک ماشین باید بر اساس شماره موتور جدید عوض بشه؟
    عارضم خدمتتون که...
    ببینید، اصولا ما به کلیه بلبرینگها و تجهیزاتی که بر روی محورها دوار سوار میشن که اجازه دوران محور رو بر روی یک سطح میدن میگیم یاتاقان.
    اما منحصرا در خودرو ما به یاتاقانهای میل لنگ میگیم یاتاقان. و به دیگر ابزارهای لغزنده نمیگیم یاتاقان.

اگر منظور شما از یاتاقان، یاتاقانهای میل لنگ باشه...
    در دور موتور 2000 تا 3000، دوران میل لنگ خیلی بالاس و این صدای قرقر کردن قابل لمس نیست و بیشتر شبیه به یک صوت یا زوزه میشه.
    ممکنه این تشخیص خرابی یاتاقان درست نباشه.

آسیب دیدگی در یاتاقان از وحشتناک ترین مشکلات برای یک موتور هست و این مشکل هرگز اصلاح نخواهد شد. کمتر میشه ولی درست نمیشه.

اگر مشکل از یاتاقان و مجموعه میل لنگ است، احتمالا میل لنگ رو برای شما تعویض میکنن و کار به تعویض موتور نمیکشه. ولی اگه موتور عوض بشه، به احتمال خیلی زیاد شماره موتور بایستی تعویض بشه. بعید میدونم همون شماره قبلی رو براتون بزنن. اینو از همون نمایندگی میتونی بپرسی.
    این افت قیمت عاید شما خواهد شد و راه گریزی برایتان نیست. در هر دو حالت. مگر اینکه تعمیر کنی و خریدار متوجه نشه و بهش قالب کنی. کار انسان دوستانه ای نیست.

اما راهکار پیشنهادی:
    به مکانیکهای متعدد نشون بدید. شاید مشکل از چیز دیگه ای بود.
    نمیگم صدای قرقر قابل شمارش باشه، اما اگه به حدیه که ارتعاشات صدا در دور موتور 3000 دور قابل حس کردنه میتونه از یاتاقان نباشه.

من فکر میکنم صدای قرقر از یکی از بلبرینگهاست و صدای یاتاقان میل لنگ به شکل صوت هست. مثل صوت کشیدن تسمه.
    Last edited by siava5h; 14-01-2017 at 18:20.

6. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

عارضم خدمتتون که...
    ببینید، اصولا ما به کلیه بلبرینگها و تجهیزاتی که بر روی محورها دوار سوار میشن که اجازه دوران محور رو بر روی یک سطح میدن میگیم یاتاقان.
    اما منحصرا در خودرو ما به یاتاقانهای میل لنگ میگیم یاتاقان. و به دیگر ابزارهای لغزنده نمیگیم یاتاقان.

اگر منظور شما از یاتاقان، یاتاقانهای میل لنگ باشه...
    در دور موتور 2000 تا 3000، دوران میل لنگ خیلی بالاس و این صدای قرقر کردن قابل لمس نیست و بیشتر شبیه به یک صوت یا زوزه میشه.
    ممکنه این تشخیص خرابی یاتاقان درست نباشه.

آسیب دیدگی در یاتاقان از وحشتناک ترین مشکلات برای یک موتور هست و این مشکل هرگز اصلاح نخواهد شد. کمتر میشه ولی درست نمیشه.

اگر مشکل از یاتاقان و مجموعه میل لنگ است، احتمالا میل لنگ رو برای شما تعویض میکنن و کار به تعویض موتور نمیکشه. ولی اگه موتور عوض بشه، به احتمال خیلی زیاد شماره موتور بایستی تعویض بشه. بعید میدونم همون شماره قبلی رو براتون بزنن. اینو از همون نمایندگی میتونی بپرسی.
    این افت قیمت عاید شما خواهد شد و راه گریزی برایتان نیست. در هر دو حالت. مگر اینکه تعمیر کنی و خریدار متوجه نشه و بهش قالب کنی. کار انسان دوستانه ای نیست.

اما راهکار پیشنهادی:
    به مکانیکهای متعدد نشون بدید. شاید مشکل از چیز دیگه ای بود.
    نمیگم صدای قرقر قابل شمارش باشه، اما اگه به حدیه که ارتعاشات صدا در دور موتور 3000 دور قابل حس کردنه میتونه از یاتاقان نباشه.

من فکر میکنم صدای قرقر از یکی از بلبرینگهاست و صدای یاتاقان میل لنگ به شکل صوت هست. مثل صوت کشیدن تسمه.
    منظورتون از بلبرینگ همون یاتاقان های انتهای شاطون هست که به میلنگ وصل شده؟ اگه اون باشه بدتره؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

در دور 3000 تقریبا 4تا 7 بار در ثانیه صدای قرقرقر شنیده میشه؟
    در دورهای زیر صدا شنیده میشه
    خلاص بین 1800 تا 2300
    دنده 1 از 2500 شروع میشه تا 3200 به اوج میرسه
    دنده 2 از2200 شروع میشه تا 2500 بعدش صدا کم میشه تا 2800 تا 3200 به اوج میرسه
    دنده 3 از 2800 تا 3200 به اوج میرسه
    دنده 4 مثل 3 ولی صدا کمتر شنیده میشه
    دنده 5 هم مثل 4

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

منظورتون از بلبرینگ همون یاتاقان های انتهای شاطون هست که به میلنگ وصل شده؟ اگه اون باشه بدتره؟
    دقیقا به همونهایی که به انتهای شاتون وصله و وصل میشه به میل لنگ میگن یاتاقان.
    شاتون دوتا یاتاقان داره که هر دوتاش لغزشی هستن. یکی سر شاتون که بوش پیستون بهش وصل میشه و یکی هم بر روی میل لنگ، که اغلب دو تیکه هست.
    بدترین نقطه موتور همونیه که بر روی میل لنگه. و ساختش کار ایرانی ها نیست.
    بعضی از شرکتهای ایرانی درست کردن ولی به درده بووووووووووووووووووق میخوره.

اصظلاحا لغت یاتاقان در ماشین برای این دوتا قسمت استفاد میشه و غریب به اتفاق هم منظور از همونیه که بر روی میل لنگه.

10. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

مثل صدای کادیلاک قدیمیا وقتی گاز میدادن ولی با تعداد بیشتری در ثانیه
    که اغلب دو تیکه هست.
    بدترین نقطه موتور همونیه که بر روی میل لنگه. و ساختش کار ایرانی ها نیست.
    اگه اینی که شما میگی باشه صداش چه شکلیه؟
    Last edited by hummer_1990; 14-01-2017 at 18:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

مثل صدای کادیلاک قدیمیا وقتی گاز میدادن ولی با تعداد بیشتری در ثانیه

اگه اینی که شما میگی باشه صداش چه شکلیه؟
    من دقیقا در مورد همین قطعه صحبت میکنم و صداش بایستی به شکل صوت کشیدن باشه.
    در دور موتور 3000 دور شما بایستی 50 بار در ثانیه اون صدا رو بشنوی.

13. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

من دقیقا در مورد همین قطعه صحبت میکنم و صداش بایستی به شکل صوت کشیدن باشه.
    در دور موتور 3000 دور شما بایستی 50 بار در ثانیه اون صدا رو بشنوی.
    خداروشکر سوت نمیکشه و فرضا اگر من اشتباه هم شمرده باشم بازهم از 10-12 بار در ثانیه تجاوز نمیکنه راستی تو نمایندگی ایساکو که بودم طرف داشت راجع به مشکل من با نمایندگی تحویل خودرو صحبت میکرد شنیدم میگفت لقی اپیدمی و پیستون و این ها... نمیدونم منظورش چی بود (البته نماینده ایساکو هنوز ماشینو ندیده و طرف داشت حرفای اون پسره که ماشینو دید و زیر بار نمیرفت تکرار میکرد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •