تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 1081 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه kazme_gheyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

دوست عزیز، چرا بد برداشت می کنید؟!
    سوال من مبنی بر رد فرمایش شما نبود. سوال را بخاطر اطلاعات ناقص خودم مطرح کردم.
    قطعا ثبت سریال در سایت کسپر دلیلی دارد. اما اگر شخص دیگری هم آن سریال را مجددا در سایت کسپر ثبت کند، واقعا چه بلایی سر لایسنس من می آید؟
    مگر یه سریال نامبر چند هزار بار تویه سایت ثبت میشه؟ نهایتا 100 بار یعنی یه سریال نهایتا تا 100 نفر رو جواب میده اگر بیشتر شد بلوک میشه سریال اون 99 نفری که ثبت کردن باز استفاده میکنن ولی دیگه کسی که ثبت نکرده نمیتونه کاری کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینم به عبارتی یعنی
    در سبتامبر 2011 لابراتور کسپرسکی 14 وصله امنیتی جدید برای اینترنت سکیورریتی 11.400 منتشر کرد.
    این پچ به طور خودکار هنگام اپدیت نصب میشود

14 وصله امنیتی یا، در 14 سپتامبر وصله امنیتی ..... ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

در 14سپتامبر 2011 وصله امنیتی منتشر شده
    Last edited by kazme_gheyz; 15-09-2010 at 17:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مگر یه سریال نامبر چند هزار بار تویه سایت ثبت میشه؟ نهایتا 100 بار یعنی یه سریال نهایتا تا 100 نفر رو جواب میده اگر بیشتر شد بلوک میشه سریال اون 99 نفری که ثبت کردن باز استفاده میکنن ولی دیگه کسی که ثبت نکرده نمیتونه کاری کنه
    تصور من این بود که وقتی سریال توی لیست سیاه رفت ، صاحب اصلی سریال هم دیگه نمیتونه از اون استفاده کنه.
    اگر اینطور که شما میگید باشه که خیلی خوبه.
    اما در مورد این عدد 100 که مطرح کردید (100 نفر) بر اساس حدس و گمان و تجربه فرمودید یا اینکه منبع موثقی وجود داره؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نا معلوم!

پيش فرض

اشتباه از من بود شما درست میگید وصله جدید امنیتی در 14 سپتامبر

6. این کاربر از kazme_gheyz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در سپتامبر 2011 چهارده وصله امنیتی منتشر شده اشتب برداشت نکنید این چهارده وصله نه این که فایروال و نمیدونم .. یعنی وصله جدید برای قسمت ها مختلف در جهت بیشتر شدن امنیت
    یه بار دیگه هم الان متن رو میخونمش
    فکر میکنم که برداشت شما از متن اشتباه هست.

در واقع در چهارده سپتامبر 2010 لابراتور کسپر پچ جدیدی را منتشر کرده ......

8. این کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان سلام فکر کنم با آپدیت جدید کی خوروندن به کسپر راحت میشه فقط پچ b ‎‏ که بعداز آپدیت خودش اضافه میشود.آقا ما بعداز آپدیت کی بلوک شد سیستم را ریستارت کردیم واسه اضافه شدن پچ وبعد رفتیم واسه کی دادن برای انتخاب ورژن تریال و همان نسخه خریداری شده خودمون که بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت صفحه دانلود کی که یهو جلود چشمم صفحه ‏browse ‎‏ را دیدم یعنی دوستان دیگه مثل 2010 شده و نیازی به پوسته واسته دانلود کردن کی نیست از دوستان میخوام شما هم یک تستی کنید ببینید درست است یا نه حرف بنده بالا آمدن کسپرهم کمتر شده یعنی اگر قبلا 1دقیقه طول میکشه الان 10یا 15 ثانیه طول میکشه که بیاد بالا
    Last edited by Karkas20; 15-09-2010 at 20:48.

داره خودمونی میشه nima_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    es

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم,وقتی کسپر یه چیزی رو به عنوان عامل خطرناک میشناسه باید چی کار کرد؟
    باید فرستاد قرنطینه؟ وقتی میخوام بفرسم my document رو باز میکنه.
    لطفاً راهنمایی کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان وخسته نباشيد ميخوام يك خبر توپ را به شما بگم و اينكه بعد از اين كه كاسپر در تاريخ 14.09.2010 پچ bرا به نرم افزار هاي خود اضافه كرد چند مشكل نرم افزار نسخه 2011 حل شد 1.با اين پچ شما ديگه احتياجي به پوسته و هزارو يك ترفند براي دادن كي به كاسپر نداريد چون بعد از ارور معروف كه نرم افزار نتوانسته به اينترنت وصل شود صفحه browse براي انتخاب كي جلوي چشم شما ظاهر ميشودوشما ميتوانيد از طريق خود برنامه (مانند نسخه 2010) كي را وارد كنيد. 2. قبل از امدن اين پچ بعد از لود ويندوز كاسپر حدود 1 دقيقه ديرتر ميامد بالا ما با امدن اين پچ كاسپر حدود 10 تا 15 ثانيه لود ميشود .واخرين رفع مشكل 3. كاسپر زماني كه قرمز ميشد حالا به هر دليلي به اين مفتي ها سبز نميشد حالا چه با زدن كليد fix it now ويا ريستارت كردن سيستم از 100 درصد شايد 10 درصد اين مشكل حل ميشد ويا شما را مجبور ميكر نرم افزار را پاك واز نو نصب كنيد تا اين مشكل حل شود سرتان را درد نيارم كاسپر با دادن اين پچ باگ هاي معروف خود را بر طرف كرد.هميشه شكيبا باشيد- ما را هم دعا كنيد

12. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ايا تا به حال به اين فكر كرده ايد چرااسكن كردن كل سيستم با كاسپرسكي 2011 چقدر طول ميكشد ام در نسخه 2010 اين محصول چنين مشكلي نبود .اين هم جواب.
    یک سری فایل ها در سیستم به صورت فشرده هستند که پسوند zip ، rar یا cab دارند. مخصوصاً در داخل ویندوز. پیش از این ، Kaspersky فقط همان یک فایل را اسکن می کرد و آن را یک فایل محسوب می کرد اما در ورژن های جدید از آنجا که یک ویروس می تواند به فایل های فشرده نیز حمله کرده و وارد آن ها شود و فایل های درون آن را آلوده سازد این آنتی ویروس نیز تک تک فایل های داخلی یک فایل فشرده را اسکن می کند. نفوذ به داخل بعضی از این بسته های فشرده که بعضی از آن ها هم در حال اجرا هستند دشوار است و این امر یکی از دلایل طول کشیدن Scanning است.
    Last edited by Karkas20; 16-09-2010 at 09:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •