اگه بخام همه عکسایی که وارد فایل میکنم یک فرمت پیدا کنن چیکار باید بکنم؟
اگه بخام همه عکسایی که وارد فایل میکنم یک فرمت پیدا کنن چیکار باید بکنم؟
سلام دوستان..................یک متنی را از اینترنت گرفتم وقتی paste می کنم تو وورد و justify می کنم فاصله لغات خیلی زیاد میشه و همه خط ها را به انتهای خط می رسونه...... و وقتی هم راست چین را می زنم دیگه justify نیست و هر خط یکجا تموم میشه.....چیکارش کنم درست شه؟
سلام
دو سوال در مورد کادر replace داشتم
1- چطور مثلاً کلماتی را پیدا کنیم علیه السلام نوشته اند اما فونت یکسانی دارند
2- من تمام علیه السلام ها را با فونت معمولی نوشتم چطور فونت همه را با فونت هایی مثل فونت alaem (که علیه السلام و غیره را به صورت طراحی نوشته اند) جایگزین کنم
با درود
دوستان من برای تایپ شعر در ورد با درست کردن جدول، شعر رو وارد این جداول کردم. ولی با یک دشواری روبرو هستم
قصد من این هست که شعرم به این گونه در بیاد:
ولی برای اینکه به این گونه در بیاد و justify باشه و مصرع ها همه اندازه ی هم در بیان ناچار هستم پس از هر مصرع shift + Enter رو بزنم که این باعث می شه یک خطر اضافی در زیر هر بیت ایجاد شود که میون هر بیت فاصله می اندازه و به این گونه در میاد:
اگر هم shift + Enter نزنم با وجود اینکه justify هست مصرع ها اندازه ی هم در نمیان و بسته به شمار واژه ها و حروفی که در ابیات به کار رفته اندازه ها گوناگون می شه و تراز نیست. و به این گونه در میاد:
حالا می خواستم بدونم باید چکار بکنم که این دشواری رفع بشه و بدون shift + Enter مصرع ها همه هم اندازه در بیان و ..
یک نمونه از شعرهایی که تایپ کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها کار اینه که با نرم افزار Microsoft Office Picture Manager همه عکسهای مورد نظر رو انتخاب کرده و به فرمت مورد نظر تبدیل کنید.ولی اگر منظورتون اینه که عکسهای داخل ورد رو کانورت کنین همچین کاری ممکن نیست و باید عکسها رو استخراج کنین و با روشی که ذکر کردم کانورت کنید.موفق باشین
سلام.وقتی که متن رو کپی میکنین یه کادری ظاهر میشه. در اون کادر عبارت Keep Text Only رو انتخاب کنین انگاه متن شما بصورت یه متن ساده Paste میشه.قابل ذکر است که اگر متن مورد نظر دارای عکسی باشه، عکسها کپی نمیشن.بدین منظور شما میتونین ابتدا متنتون رو کامل Paste کنین و پس از ان فقط نوشته هارو دوباره کپی و paste کنین و عبارت Keep Text Only رو انتخاب کنبن همچنین میتونین به جای انتخاب این عبارت از میانبر CTRL+T نیز استفاده کنین.موفق باشین
![]()
سلام دوست من.شما به این ترتیب که من میگم عمل کنین.
ابتدا زبان پیشفرض Word را به فارسی تبدیل کنین.
File>Options>Langauge
در قسمت Choose Editing language زبان Persian را Set as Default کنین.
پس از این مراحل عبارت Right to Left رو در Home انتخاب کنین و همچنین Center Text را هم انتخاب کنین
فرض کنیم شما میخواین این شعر رو تایپ کنین:
خیام اگر ز باده مستی، خوش باش
با ماه رخی اگر نشستی، خوش باش
چون عاقبت کار جهان، نیستی است
انگار که نیستی، چو هستی، خوش باش
ابتدا قبل از تایپ به این مسیر مراجعه کنین
Page Layput>Columns
و Two یعنی دو ستونه را انتخاب کنین.
و اما اصل ماجرا!!!! شما وقتی مصرع اول بیت اول رو نوشتین، کلیدهای CTRL+SHIFT+ENTER رو بزنین تا وارد ستون دو بشین و بتونین مصر دوم بیت اول رو بنویسین.به همین راحتی.
نکته بسیار مهم: وقتی مصرع اول بیت اول رو نوشتین یک SHIFT+ENTER هم بزنین تا بعدا بتونین مصرع اول بیت دوم رو هم زیرش بنویسین.همچنین بسیار مهم است که این عمل را برای مصرع اول بیت اول نیز انجام دهید. و به همین ترتیب برای همه مصرعها!
من نمونه شما رو به همین طریق انجام دادم.امیدوارم کمکتون کرده باشم.
اما روش دیگری هم هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تایپ یک شعر، مراحل زیر را انجام دهید:
1) ابتدا یک جدول یک ردیفی و سه ستونی بکشید. (منوی Insert، زیرمنوی Table، و سپس کشیدن ماوس روی یک ردیف و سه ستون و سپس کلیک ماوس)
2) ستون وسط جدول را کوچکتر کنید. برای این کار ماوس را روی خط مابین ستون اول و دوم ببرید (شکل ماوس تغییر میکند)، کلید چپ را گرفته و آن را به سمت چپ بکشید. سپس ماوس را روی خط مابین ستون دوم و سوم ببرید و آن را به سمت راست بکشید. به طوری که دو ستون مساوی و در چپ و راست و یک ستون کوچک در وسط داشته باشید.
3) مصراع اول از بیت اول را در ستون سمت راست تایپ کنید و در انتهای آن Shift + Enter بزنید. سپس مصراع اول از بیت دوم را تایپ کنید و باز هم Shift + Enter بزنید و این کار را تا مصراع اول از آخرین بیت ادامه دهید. همین کار را برای مصراعهای دوم نیز در ستون سوم انجام دهید.
4) مکان نما را در ابتدای اولین مصرع از اولین بیت برده و Ctrl + J بزنید. در ابتدای مصرع دوم نیز همین کار را انجام دهید.
5) کادرهای جدول را محو کنید.
شعر شما به صورت زیر در خواهد آمد.
محتوای مخفی: مخفی
موفق باشید!!
Last edited by kalantarahura; 06-10-2012 at 12:53.
سلام چطور فهرست اعلام در ورد بزنیم که هر کلمه ای که مشخص می کنیم و تعیین می کنیم در کدام صفحات بکار رفته اگر تغییر کرد ورد هم تغییر دهد
سلام
بعضی اوقات موقع پرینت یک فایل وقتی دکمه پرینت را می زنم این ارور ظاهر می شود که تا ok نکنم نمی فرستد پرینت را چرا؟![]()
سلام
چه فونت هایی این امکان را دارند که از طریق symbol ها اشکال زیبایی برای دور آیه های قرآن انتخاب کرد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)