تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 2365 اولاول ... 28568573577578178278378478578678778878979583588512851785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

SALAM 600 toman kame bara system

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من یک سیستم متوسط میخوام.700 هم بشه اشکال نداره

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

من امروز رفتم یک جفت CO609 انداختم .285 تومن با نصب پیاده شدم.نکته جالبش اینه که کیفیت صداش با 6975V2 اصلی که داشتم هیچ تفاوتی نکرد! حتی به نظرم ضعیفتر هم میاد به همین خاطر اولش میخواستم 6975V2هام رو بدم به یارو برای فروش بعدش که دیدم صدای 609 اینطوریه گفتم نمیخواد باندهای 6975V2 رو ندادم بهش.حالا بگذریم ، این باندهای 609 با وجود اینکه تویتر و میدرنجش جدا از هم هستش و یک کراس اور کوچولو هم خودش داره آنچنان که ازش انتظار داشتم تفکیک جالبی نداره حتی به فکر افتادم که مجدد همون 6975V2 رو بندازم حالا نمیدونم به قول شما شاید چون آمپم ضعیفه اینجوریه ولی تا الان هرکاری کردم به در بسته خوردم! میترسم برم 400 تومن هم باز واسه آمپ هزینه کنم ولی باز جواب مطلوب بهم نده. حالا نظرتون چیه ؟آمپ چی واسش بگیرم ؟خود نصابه آئودیو سیستم 4 کانال داشت فکر کنم 380 تومن میگفت.ظاهرا اینا ساخت آلمان هم هست.
    سلام مبارک باشه دوست عزیز
    بهر حال 6975 واتش 80 میشه
    co609 واتش 140
    آمپت اگه 60 واتیه 75% از توان 6975 رو مصرف میکنه و 42% از توان co609
    رو چه ماشینی با چه آمپ و پخشی بستی؟
    اگه خواستی ببنیم همو یه مقایسه بزنیم بعد آمپ بگیر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام مبارک باشه دوست عزیز
    بهر حال 6975 واتش 80 میشه
    co609 واتش 140
    آمپت اگه 60 واتیه 75% از توان 6975 رو مصرف میکنه و 42% از توان co609
    رو چه ماشینی با چه آمپ و پخشی بستی؟
    اگه خواستی ببنیم همو یه مقایسه بزنیم بعد آمپ بگیر
    ممنون..من جفت باند 6975V2 هام رو باز کردم و بجاش 609 بستم.پخش ساده پایونیر هست 1450UB ولی فکر کنم شما به خاطر آمپت تنوستی ازش کیفیت خوب بگیری چون آمپت 400 هزارتومنه و دیجیتال هم هست. آره حتما بتونیم ملاقات کنیم که خیلی بهتره شما کجایی من کرجم.

5. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ولی 6975V2 اونقدرها هم که خودم میزدم تو سرش در قیاس با این 609بد نیستش.الان بدون شک که صدای هر دوشونو تو ماشینم گوش کردم میتونم بگم که کیفیتش از 609 هم بهتره حالا حتی اگر از آمپ ضعیفم که باشه خوب مطمئننا اگر آمپم رو هم عوض کنم باز دوباره همون 6975V2 رو ببندم احتمالا صدای بهتری نسبت به 609بهم بده.اینقدر توی این فرومها توی سر این پایونیر 6975V2 زدن که واسه خود من هم مشتبه! شده بود ولی به نظرم اصلا اینطور نیست.
    کلا کواکسیال ها تفکیک جالبی ندارن .واسه تفکیک فقط کامپوننت که یه ساب هم بندازی تکمیل میشن (تفکیک +قدرت)کلا به نظرم کواکسیال خریدنش اشتباهه.(بعد از این بلایی که به سرم اومد به این نتیجه رسیدم)
    Last edited by ghahremanimehdi; 08-07-2012 at 18:28.

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

ولی 6975V2 اونقدرها هم که خودم میزدم تو سرش در قیاس با این 609بد نیستش.الان بدون شک که صدای هر دوشونو تو ماشینم گوش کردم میتونم بگم که کیفیتش از 609 هم بهتره حالا حتی اگر از آمپ ضعیفم که باشه خوب مطمئننا اگر آمپم رو هم عوض کنم باز دوباره همون 6975V2 رو ببندم احتمالا صدای بهتری نسبت به 609بهم بده.اینقدر توی این فرومها توی سر این پایونیر 6975V2 زدن که واسه خود من هم مشتبه! شده بود ولی به نظرم اصلا اینطور نیست.
    کلا کواکسیال ها تفکیک جالبی ندارن .واسه تفکیک فقط کامپوننت که یه ساب هم بندازی تکمیل میشن (تفکیک +قدرت)کلا به نظرم کواکسیال خریدنش اشتباهه.(بعد از این بلایی که به سرم اومد به این نتیجه رسیدم)
    من حس میکنم آمپت نمیتونه قدرت واقعی از co609 بکشه
    واسه همین میگن واسه درایو 1073 باید آمپت حتما 150 وات rms بده
    واسه co609 هم 120 وات
    واسه 6975 هم 60 وات
    اینها همش محاسبه شه حدود 80 درصد کارایی بانده
    اکه آمپت 120 وات باشه پس کیفیت و تیفکیک بهتری نسبت به 6975 میگیری
    کواکسیا واسه کسی که ساب نخواد مناسبه
    ولی یه سیستم کامل
    کواکسیال + کامپوننت + ساب
    هر سه تاست
    کامپ عقب صداش واسه استیج عقبه پرتابش به حلو خیلی کمه
    این نظر شخصی منه
    اگه 2 تا کامپ عیناا بسته شه تو حلو و عقب ...
    صدای عقب کامپ واسه اسیج عقبه
    ولی پرتاب صدای کواک واسه اسیج جلو بیشتره و محسوس تر
    Last edited by fazmanbob; 08-07-2012 at 20:11.

8. این کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا بیخیال ..... من اسپیکر قبلیم 6975v2 بود .... الان 609 دارم اصلا قابل قیاس نیستن ..... هر کی تو ماشینم نشت گفت اینو ..... اول بیسش خیلی بهتر از پایونیر هست اون صدا قابلمه می داد! .... کیفیت و تفکیک هم خیلی بهتره.... با اون صدا رو زیاد می کردی همه چی بهم می ریخت
    برای شما احتمالا چون اسپیکرت نو هست نتظیمات ضبط تو دیفالت گذاشته که اسپیکر آسیب نبینه.
    Last edited by shayankh; 08-07-2012 at 20:47.

10. 2 کاربر از shayankh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام .خوب مهمترین قسمت سیستم برای شما یک پخش خوب ومناسب هست ...که به نظر من کنوود مدل 7016 عالیه که توی این آشفته بازار حدود340 باید باشه.قدم بعدی یک جفت اسپیکر هست.که بستگی داره به خودتون بعدها میخواین چه چیزایی اضاف کنید یا کواکسیال یا کامپوننت که ترجیحا دومی بهتره از لحاظ کیفیت وتفکیک صدا که آقا hamidR15 اگه تشریف بیارن قبول زحمت کنند ممنونشون میشیم از لحاظ قیمت همه جوره اطلاعات دارند. در مورد ساب به نظر من تحت هیچ شرایطی روی طاقچه نذاریدچون بعد از مدتی تمام ماشین به صدا میفته والان به فکر ساب نباشید چون هر سابی که بخواید استفاده کنید یه امپلی مونو لازم داره که این خودش کلی هزینه می بره.فعلا شما همین دو قلم رو تهیه کنید تا بعد ببینیم چقدر هزینتون میشه....موفق باشید سوالی بود در خدمتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام کاشکی قبل از این بلا یه مشورتی میکردید که مثل من نشید .منم6975 300 وات داشتم با یه امپ 3400 بسته بودم صدای خوب بود ولی تفکیک وکیفیت نه.با اجازتون باندو امپو دادم رفت .یه جفت 1720 کنوود بستم واقعا فهمیدم کیفیت یعنی چی خیلی خوب شده. شما هم باید امپو عوض کنیدکه خروجیه بیشتری بگیرید.موفق باشید

13. این کاربر از mahtabe shab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من امروز رفتم یک جفت CO609 انداختم .285 تومن با نصب پیاده شدم.نکته جالبش اینه که کیفیت صداش با 6975V2 اصلی که داشتم هیچ تفاوتی نکرد! حتی به نظرم ضعیفتر هم میاد به همین خاطر اولش میخواستم 6975V2هام رو بدم به یارو برای فروش بعدش که دیدم صدای 609 اینطوریه گفتم نمیخواد باندهای 6975V2 رو ندادم بهش.حالا بگذریم ، این باندهای 609 با وجود اینکه تویتر و میدرنجش جدا از هم هستش و یک کراس اور کوچولو هم خودش داره آنچنان که ازش انتظار داشتم تفکیک جالبی نداره حتی به فکر افتادم که مجدد همون 6975V2 رو بندازم حالا نمیدونم به قول شما شاید چون آمپم ضعیفه اینجوریه ولی تا الان هرکاری کردم به در بسته خوردم! میترسم برم 400 تومن هم باز واسه آمپ هزینه کنم ولی باز جواب مطلوب بهم نده. حالا نظرتون چیه ؟آمپ چی واسش بگیرم ؟خود نصابه آئودیو سیستم 4 کانال داشت فکر کنم 380 تومن میگفت.ظاهرا اینا ساخت آلمان هم هست.
    سلام
    مبارک باشه.حسابی حالی به جیب مبارک دادی ا.
    من فکر میکنم یک کم شتابزده عمل کردی و دوباره فقط به استناد اینکه دیگران گفتند فلان باند خوبه رفتی و خریدی.
    کاش اول خودت صداش را جایی میشنیدی بعد اقدام به خرید میکردی.

15. این کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •