تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 785 از 1126 اولاول ... 285685735775781782783784785786787788789795835885 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان
    من سوالمو تو یه تایپیک جدا پرسیدم کسی جواب نداد
    ببینم اینجا کسی جواب منو میده
    -----------------------------
    دوستان یه چند وقتیه گاهی وقتی ویندز( ویندز 7) بالا میاد و چند دقیقه بعد موس از کار میوفته و کیبرد هم کار نمیکنه
    با ریست کردن درست میشه
    و یه وقتایی البته خیلی خیلی کم : تا الان دو بار واسم اتفاق افتاده این اواخر
    که وقتی میخواد بالا بیاد تو صفحه ابتدایی بوت گیر میکنه
    و یه بار هم صدای بوق بوت رو اصلا نشنیدم و صدای خرچ خرچ که فکر کنم از هارد بودو میشنیدم
    با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست کردم که میگه یه بد سکتور داره
    از اساتید خواهش میکنم کمک کنن که مشکل بنده حل بشه

Click here to view the original image of 592x371px.

اینم یه عکس از HD Tune Pro

Last edited by majideblis; 24-11-2013 at 10:54.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    من سوالمو تو یه تایپیک جدا پرسیدم کسی جواب نداد
    ببینم اینجا کسی جواب منو میده
    -----------------------------
    دوستان یه چند وقتیه گاهی وقتی ویندز( ویندز 7) بالا میاد و چند دقیقه بعد موس از کار میوفته و کیبرد هم کار نمیکنه
    با ریست کردن درست میشه
    و یه وقتایی البته خیلی خیلی کم : تا الان دو بار واسم اتفاق افتاده این اواخر
    که وقتی میخواد بالا بیاد تو صفحه ابتدایی بوت گیر میکنه
    و یه بار هم صدای بوق بوت رو اصلا نشنیدم و صدای خرچ خرچ که فکر کنم از هارد بودو میشنیدم
    با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست کردم که میگه یه بد سکتور داره
    از اساتید خواهش میکنم کمک کنن که مشکل بنده حل بشه

Click here to view the original image of 592x371px.

اینم یه عکس از HD Tune Pro

شما ابتدا یک اسکن در مود scan and repair با hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو اعلام کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه
    و با عرض پوزش از مديران (شايد اين مطلب تكراري باشه) و جاي بحثش اينجا نباشه

من چند سال پيش يك هارد 1 ترابايت سي گيت گرفتم هر چند با اين مارك و بقيه برندها مشكل شديدي دارم و هميشه و فقط از وسترن ديجيتال استفاده ميكنم، خريدم
    تقريبا سال گذشته شروع به ادا درآوردن كرد و بعضي وقتها روي سيستم ميامد بالا و بعضي وقتها هم نه يعني يك وقتهايي توي ويندوز شناخته ميشد و يك وقتهايي نه
    سواي اون من هارد اصلي خودم يك هارد 8 مگ بافر دور بالا وسترن با ظرفيت 80 گيگ كه تقريبا 8 سال يك كله داره كار ميكنه و آخ هم نگفته
    و يك هارد اكسترنال 3 وسترن هم دارم كه اونهم وحشتناك همش درگيره
    ولي اين هارد 1 ترابايتم هميشه ادا درمياره - سال گذشته بردم بفروشمش (با ايمان به اينكه نميدونستم بدسكتور شديد گرفته) يارو با يك سري برنامه تحت داس تست زد گفت خفن بدسكتور داره نميخرمش
    آوردمش خونه و خودم با همون نرم افزارهايي كه توي CD ---- BOOT Cd 2012‌بودش و الان يادم نيست كلي ور رفتم و همشون اعالم كردن هارد سالم و صحيح و هيچ مشكلي هم نداره

تا امروز كه مجبور شدم هارد رو ببندم و اولش ويندوز براحتي شناخت بالا اومد و پارتيشنش كردم و دوباره كه ريست كردم ديگه بايوس نشناختش
    البته قبل از ريست چك ديسك ويندوز رو روي يكي از پارتيشنها اجرا كردم كه بعد از 3 ساعت به انتها رسيد ولي هارد يكسره چراغش روشن موند كه مجبور شدم ريستش كنم

از دوستان ميشه كسي راهنمايي كنه حدسم اينه كه هارد سالم و مشكلي نداره ولي چرا بازي درمياره و با چه نرم افزاري ميشه فهميد كه دقيقا اين هارد چه مشكلي داره ممنون ميشم
    البته با برنامه Seatools هم هيچ فايده اي حاصل نشد همش هنگ ميكنه ولي برنامه مخصوص وسترن هارد رو سالم نشون ميده

خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من يك عكس از ارور هاردم ميزارم توي صفحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگين چجوري ميشه رفعش كرد

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان من يك عكس از ارور هاردم ميزارم توي صفحه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگين چجوري ميشه رفعش كرد

ممنون
    اگر میتونید عکس از تب health نمر افزار hd tune بدید

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

شما ابتدا یک اسکن در مود scan and repair با hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو اعلام کنید
    داداش این ارورو میده
    با اینکه تمای برنامه های اجرا شده رو میبندم ولی این ارورو میده چیکار کنم؟

پ.ن: امروز سه بار کامپیوترو روشن کردم یه بار هم بوت نشد و صدای بوت نیومد
    یه بار دیگه هم بعد چند دقیقه بالا اومدن ویندز موسو کیبرد و .. از کار افتاد و مجبور به خاموش کردن پی سی شدم.
    یه بار هم یه چیزهایی به صورت نوشته تو اول بوت اومد که من تا حالا ندیده بودم
    به خاطر این دیگه صبر نکردم شما جواب بدی تو گزینه بالا کنسل کردم و عدد 1 رو وارد کردم و داره اسکن میکنه
    Last edited by majideblis; 25-11-2013 at 15:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من هركاري ميكنم با هر برنامه اي مشكل پيدا ميكنه اولش ميشناسه هاردو ولي بعدش كه مياد درستش كن ديگه هاردي وجود نداره انگار از بايوس هم پاك ميشه

از توي Hirens Boot Cd برنامه HDD Low Level Format رو اجرا كردم فعلا داره كار ميكنه 35 درصد تموم شده

ببينيم تا آخرش چي ميشه يادمه سال 76 بودش تازه يك هارد و يعني يك كيس خريده بودم اون موقعها همه چيز خيلي عالي بود يك پنتيوم 90 و جالب اينجا بود روي همه بايوسها يك برنامه مخصوص Low Level Format هارد ديسك بودش كه كارش حرف نداشت در هر صورت هارد مشكل پيدا ميكرد يكبار با اين برنامه درستش ميكردين و هارد مثل روز اولش سالم و بي عيب و نقص ميشد
    حالا خدا كنه اين برنامه كار خودشو بكنه
    جالب اينجاست كه هميشه هاردهاي مكستور كه واقعا آشغال آشغال و همينطور سي گيت كه جديدا مشكل دار شده قبلا خيلي خوب بود تمامي اين مشكلات بدسكتورها و مسائل ديگه رو پيدا ميكنن

ولي من يكبار نشنيدم كسي بگه هارد مثلا وسترن و يا هيتاچي و يا توشيبا مشكل داشته باشن

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

اقا یکی بیاد کمک کنه

داشتم با نرم افزار HDD Regenerator کار میکردم و طبق اموزش و حالا بماند که اون ارور بالارو داشتم با این حال کنسل کردم و عدد 1 رو زدم یعد چندین دقیقه دیدم درایوهای مای کامپیوترم غیب شده و داشتم سکته میکردم esc رو زدم و برنامه رو کنسل کردم درست شد

اقا تورو خدا یکی بگه من چیکار کنم

1- این ارور بالارو چطور از بین ببرم ( اصلا این ارور مهم هست و چرا وقتی که تمام برنامه هارو میبندم باز ایراد میگره)

2- و با راهنمایی های شما در مورد قسمت اول سوالم قسمت بعد بگید که موقع اجرا برنامه HDD Regenerator عدد چند رو بزنم؟

خواهشا سریع جواب بدین نمیدونم این هارد چشه و اصلا شاید هم از هارد نباشه چون این چند روزه مشکلاتش داره زیاد میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اقا یکی بیاد کمک کنه

داشتم با نرم افزار HDD Regenerator کار میکردم و طبق اموزش و حالا بماند که اون ارور بالارو داشتم با این حال کنسل کردم و عدد 1 رو زدم یعد چندین دقیقه دیدم درایوهای مای کامپیوترم غیب شده و داشتم سکته میکردم esc رو زدم و برنامه رو کنسل کردم درست شد

اقا تورو خدا یکی بگه من چیکار کنم

1- این ارور بالارو چطور از بین ببرم ( اصلا این ارور مهم هست و چرا وقتی که تمام برنامه هارو میبندم باز ایراد میگره)

2- و با راهنمایی های شما در مورد قسمت اول سوالم قسمت بعد بگید که موقع اجرا برنامه HDD Regenerator عدد چند رو بزنم؟

خواهشا سریع جواب بدین نمیدونم این هارد چشه و اصلا شاید هم از هارد نباشه چون این چند روزه مشکلاتش داره زیاد میشه
    از ویندوز اسکن نکنید باهاش سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس هارد رو اسکن کنید رو مود scan and repair

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

از ویندوز اسکن نکنید باهاش سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس هارد رو اسکن کنید رو مود scan and repair
    داداش ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
    اول اینکه سی دی رام من مشکل داره و سی ری رو خوب رایت نمیکنه ایا با این حال میتونم سی دی بوتیبل درست کنم؟
    و اینکه الان خواستم دوباره کامپیوترو روشن کنم هر چی زور زد روشن نشد و صدای بوت نیومد
    و بعد اینکه رم رو در اوردم و دوباره روشن کردم دو بار بیب بیب کرد و رم رو جا زدم بعد اون بوت کرد
    به نظرت مشکل از چی میتونه باشه و کدوم سخت افزار مشکل پیدا کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •