تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 785 از 1635 اولاول ... 2856857357757817827837847857867877887897958358851285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,841 به 7,850 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

10

سلام مجدد خدمت دوستان....
    چون به شرايط دوربيني كه سئوال كرده بودم، يه مورد مهم اضافه شد،‌مجددا :
    با شرايط ذيل ، ممنون ميشم بهترين پيشنهاد رو بفرماييد،‌
    1- دوربين قيمتش تا 500 تومن باشه
    2- هم كيفيت عكاسيش برام مهمه و هم فيلمبرداري
    3- علاوه بر كيفيت در روز، در شب و نور كم هم بتونه كيفيتشو حفظ كنه ( بعضي دوربينا در هواي آزاد و نور، عالي عكس ميگرن ولي داخل فضاي بسته و يا شب، افتضاحن)
    4- نياز به لنز اضافه و ... نداشته باشه ، هرچي كه هست تو همون بدنه ي اصليش باشه
    5- رنگ تصاوير با واقعيت منطبق باشه،..
    6- شخصي كه قراره از دوربين استفاده كنه ،‌ بيشتر از تنظيمات auto استفاده خواهد كرد،
    حالا با اين تفاسير پيشنهادتون چيه؟
    درود
    طبق گفته شما برای نیاز به حفظ کیفیت مناسب در شب و همینطور نویز کم شما تا این سقف قیمت با توجه به مورد استفاده ای که میخوای داشته باشی می تونی از دوربین های Canon G11 یا Canon G12 یا Canon S90 از برند کنن و همینطور Fuji HS10 یا Fuji EXR200 استفاده کنید . همگی این دوربین های معرفی شده از سنسورهایی بسیار بهتر نسبت به سایر مدلهای تمامی برندهای موجود استفاده می کنن که نویز و کیفیت بسیار بهتری رو در شب خواهند داشت دوست من

اگر برای استفاده خانگی و مهمونی ها یا عکاسی منظره هستش من سری G کنن رو پیشنهاد میدم . G12 فیلمبرداری HD و عکاسی بسیار عالی داره . اما انتظار عکاسی تله بلند رو نباید داشته باشی . واید نرمالی هم داره البته .
    ولی به نظرم بهترین گزینه در صورت نیاز به واید و تله بسیار بالا به همراه سنسور با کیفیت FUJI HS10 هستش برای شما که قیمت بهتری هم داره . واید 24 مم اون برای عکاسی منظره یا خانواده غوغا میکنه و تله بسیار بلند اون هم برای هر نوع عکاسی طبیعت و . . . عالی هست . فیلمبرداری هم بسیار عالی هستش . البته هزینه باطری های شارژی مناسب + شارژر رو هم باید به اون اضافه کنید . در مجموع با مموری و همه چیز 500 میشه .
    ( سونی علی رغم تمام تلاشش در این عرصه همچنان نسبت به این مدله های یاد شده عقب تر هستش ) .

موفق باشید .

ممنونم از اطلاعاتی که اینجا قرار دارید
    اما بنده عرض کردم این x مبنای علمی نداره
    دوست عزیز جناب sastwhc هم اطلاعات خوبی در مباحث عکاسی دارند
    و این مطلب حدودی بیان شده
    بله دوست من ... حق با شماست . امیدوارم همگی در راستای به اشتراک گذاری اطلاعاتی که داریم تلاش کنیم .

یک سوال اینکه لنزی که تو حالت واید خوب باشه و تله قوی داشته باشه یعنی فاصله کانونی همانند sx30 داشته باشه چقدره؟اونم بالای5 میلیونه
    دوست عزیزم ... معمولا برای لنزهای DSLR همچین فاصله کانونی رو قرار نمیدن !! چون هرچی هم که از المان های ویژه استفاده کنن باز هم کیفیت نهایی بسیار پایین میاد + اینکه لنز بسیار بسیار سنگین میشه که اصلا روی دست قابل حمل نخواهد بود و اگر زیر لنز پایه مخصوص بسته نشه ، در اولین استفاده مانت لنز منهدم میشه
    چیزی که هست برای این رنج نزدیک ترین گزینه که به ذهنم میرسه SIGMA 50-500 هستش که قیمتش حدود 1200 هستش و بسیار مناسبه ! در رنج های کمتر 100-400 کنن هم هستش یا 400 فیکس کنن . البته من هنوز نمیدونم برند دوربین شما چیه ؟! اون لنزی که اون دوستمون گفتن 7 میلیون و اینها برای لنزهای 500 مم و 600 مم فیکس هستش که اصلا کاربرد عمومی ندارن . اما دوستان بسیار زیادی هستن که از لنزهای سیگما 500 یا کنن 400 استفاده میکنن برای عکاسی طبیعت یا نجوم .

یه سوال دیگه اینکه مشکلات تلسکوپ همون تله بودن و سنگینی و نیاز به پایه داشتن همیشگی هست؟! یا چیز دیگه ای هست
    مشکل اصلی تلسکوپ ها یکی نبودن مانت اونها هستش با مانت دوربین یعنی اصلا نمیشه 90 درصد تلسکوپ ها رو به دوربین وصل کرد . مشکلات بعدی هم خوب اینه که بعضی تلسکوپ ها که قیمت بسیار بالایی دارند ( بالای 1 میلیون ) و قابلیت اتصال دوربین هم هست ، بسیار سنگین هستند و تنها کاربردشون فقط برای عکاسی نجومی میشه و بس . این تلسکوپ های سبک و با قطرهای زیر 8 اینچ هم که اصلا کیفیت اپتیکی قابل مقایسه ای با لنزهای دوربین ها ندارند و در ضمن فاصله کانونی اونها هم زیاد بلند نیست . تلسکوپ خود من 720 مم در بیشترین حالت با استفاده از لنزهای جانبیش داره ولی کیفیت اپتیکی اون برای من چندان شاخص نیست .

حالا سوالم اینه که وقتی دوربین به تلسکوپ وصل میشه چشمی تلسکوپ که وصل نیست اون موقع چطور میشه بزرگنمایی اون تلسکوپ و دوربین حساب کرد..؟
    دوست عزیزم تلسکوپ شما هم مثل تلسکوپ من قابلیت اتصال دوربین نداره دیگه
    شاد باشید .

پ.ن :

راستی اینجا تاپیک مشاوره خرید هستش . شاید بهتره بحث های تئوری و علمی رو توی تاپیک های دیگه انجام بدیم .
    Last edited by masoud glx; 18-01-2011 at 20:33.

2. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیزم تلسکوپ شما هم مثل تلسکوپ من قابلیت اتصال دوربین نداره دیگه
    شاد باشید .
    .
    من هنوز دوربین نخریدم -- رو این حساب مشاوره میخواستم که یه دوربینی بخرم که کیفیت عکساش تو شب خوب باشه و زوم بالایی داشته باشه و همینطور hd فیلمبرداری کنه...اول sx30 انتخاب کردم ولی باز با صحبتهای دوستان سر در گم شدم که slr بگیرم+تلسکوپ کوچیک برای عکاسی
    که انتخابم شد کنن 550 که البته اختلافش باsx30 زیاده ولی اگه توقع منو که زوم و عکاسی نجومیه براورده کنه(مرگ یه بار شیون یه بار) میخرمش
    تلسکوپ دارم دابسونی 10 اینچ که خیلی بزرگه و جابه جایش سخته!
    راستی دوربینی که میخوام چشمیش اپتیکی باشه.
    حالا نظر شما چیه...چی بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اساتید محترم احتیاج فوری به کمکتون دارم
    از عصر بابای بنده خدام رو فرستادم برام کنون دی 550 بخره . ولی هر جا رفته تا نمایندگی خود کنون هم نداشتن . همه kiss x4 رو پیشنهاد میدن که میگن همون دی 550 ولی چون برای خود ژاپن تولید میشه به این نام و چند ماهی هست که دی 550 وارد نمیشه (به حرف فروشنده که نمیشه اعتماد کرد ) خودم هم کاتلوگی که دارم این دو نام رو کنار هم نوشته .
    حالا چه کار کنم بگم همین kiss x4 رو بگیرن برام فرقی نداره ؟
    ( فروشنده گفته منوش هم ژاپنی داره هم انگلیسی )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوست عزیز من ... اگر ویوفیندر اپتیکی نیاز دارید که فقط و فقط به DSLR فکر کنید و بس !!
    در ضمن برای کار نجومی هم اصلا نباید به غیر از DSLR فکر کرد !!!

ببیند ...
    برای ثبت های نجومی معمولا از دوربین های DLSR با نویز مناسب استفاده می شود مثلا سابق بر این از Canon 350D که رفتار نویزی بسیار عالی داشت استفاده می شد . هنوز هم بعضی دوستان رو میشناسم که از این دوربین استفاده میکنند برای ثبت های نجومی و بسیار هم راضی هستند . کارکرده تمیز این دوربین بدون لنز کیت ( لنز کیت فابریک این دوربین چندان مناسب نیست ) حدود 250 تا 300 قیمت داره !!! با یک لنز 18-55 ورژن 2 ساده هم بصورت کارکرده به قیمت 70 کار شما راه خواهد افتاد .

البته در صورتی که بزرگنمایی بسیار بالا مدنظرتون هستش که حتما می بایست از لنزهای بلند استفاده کنید مثلا همون سیگما 50-500 که شارپنس مناسبی هم داره و در نمونه های کارکرده با قیمت های 700 تا 800 تومانی بوفور یافت میشه .
    برای نمونه های کارکرده به Canon 40D هم میشه فکر کرد که برای نمونه های تمیزش قیمتی حدود 600 داره و برای کار شما هم بسیار مناسب هستش .

برای نمونه های نو هم Nikon D3100 یا Canon 550D برای شما مناسب هستند و تقریبا یک رنج قیمت هم دارند ولی خوب با توحه به نیاز شما به لنز مناسب هزینه از 1500 بیشتر خواهد بود

در هر صورت خود عکاسی نجومی هم به دو صورت انجام میشه . عکاسی واید و تله . یعنی عکاسی از کل آسمان شب و یا عکاسی از موارد خاص . اگر برای موارد خاص نیاز دارید ( ماه ، سحابی ها و غیره ) که حتما نیاز به لنزهای گرون قیمت خواهید داشت . اما برای کل آسمان با لنزهای واید مثلا 10-20 سیگما یا 12-24 کنن منظره هایی خارق العاده رو می تونید ثبت کنید .

با لنز 10-20 سیگما روی 10 مم یعنی وایدترین حالت با ثبت هر دقیقه 1 شات 20 ثانیه ای یکی از دوستان با حدود 400 - 500 شات فیلمی بسیار زیبا از حرکت زمین و جابجایی موقعیت ما نسبت به ستارگان تهیه کرده که بعد از بارها دیدن اون هنوز سیر نمی شوم !! یا نوعی دیگر از عکاسی نجوم که شاتر به مدت 2 - 3 ساعت باز گذاشته می شود که نتیجه اون عکسی بسیار بسیار بسیار زیبا با ثبت خط سیر ستارگان در اثر حرکت زمین هستش . ابتکارات بسیار زیادی با دوربین های DSLR می توانید انجام بدید که با دوربین های کامپت و سوپر زوم اصلا قابل انجام نیستند .

هیچ فرقی ندارند دوست من ... دوربین بسیار عالی هستش و امیدوارم از اون نهایت لذت رو ببرید .
    راستی اگر اصرار به 550 دی بودن اسم دارید میشه با شرکت های گارانتی کننده معروف کنن تماس بگیرید . مطمئنا موجود دارند .
    اگر برای خرید لنز به راهنمایی نیاز داشتید در خدمتم .
    موفق باشید .
    Last edited by masoud glx; 18-01-2011 at 21:37.

6. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

اساتید محترم احتیاج فوری به کمکتون دارم
    از عصر بابای بنده خدام رو فرستادم برام کنون دی 550 بخره . ولی هر جا رفته تا نمایندگی خود کنون هم نداشتن . همه kiss x4 رو پیشنهاد میدن که میگن همون دی 550 ولی چون برای خود ژاپن تولید میشه به این نام و چند ماهی هست که دی 550 وارد نمیشه (به حرف فروشنده که نمیشه اعتماد کرد ) خودم هم کاتلوگی که دارم این دو نام رو کنار هم نوشته .
    ( فروشنده گفته منوش هم ژاپنی داره هم انگلیسی )
    در واقع عمده تفاوت این دو در بازار ایران این هست که KISS X4 رو در آینده اگر قصد فروش و ارتقا داشته باشید
    باید کمی ارزانتر بفروشید و دیگر هیچ

8. 3 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahram_vzvz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشــــهـــد Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

من یک دوربین عکاسی دیجیتال می خوام حدود قیمت 200 تومن شما چی پیشنهاد می کنید ؟

مصرف خاصی ندارم فقط برای خودم می خوام یعنی حرفه ای نمی خوام
    یک دوربینی باشه که از لحاظ کیفیت و ضد آب و کیفیت تصویر و ... همه جوره نسبت به قیمتش ردیف باشه و بدرد بخور باشه
    دوستان می خوام چند نفری نظر خودشونو بگن و دلایل انتخاب اون مدلی که پیشنهاد می کنید چیه ؟
    در ضمن جدید باشه

اگه هم با قیمیت یخورده بالاتر چیزه بهتری میشه گرفت زحمت اونو هم بکشید و معرفی کنید .
    خیلی خیلی ممنون و متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان من بین خرید دوربین sx30 یا hs10 شک دارم که کدوم رو بگیرم.مشخصات و تفاوت ها رو هم میدونم ولی نمیدونم که این تفاوتها چقدر مهم هستند.من کیفیت عکس برام مهمه و میخوام تنضیمات دستی دوربین جوری باشه که لذت عکاسی رو داشته باشه نه اینکه اینقدر سخت باشه که آدم زده بشه من دوربین رو برای همسرم میخوام و اطلاعات در مورد عکاسی در حد مبتدی هست اما علاقه به یادگیری وجود دارد.در مورد برند هم خودم نمیدونم چرا به canon بیشتر علاقه دارم حالا نمیدونم کدوم یکی از این دوربینها بیشتر به کارمون میاد لطفا راهنمایی کنید با توضیحات و دلایل ممنونم مخصوصا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر میخوام.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اگر حتما ضد آب میخوای که این مدلها یعنی اونیی که ضد اب و ضد ضربه هستند
    هر برنی یکی دو مدل بیشتر نداره که مهمولا بالای 300 هستند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

11

ممنون که جوابم رو دادید

البته جواب دوستانی که سوال مشابه رو داشتند رو دادید با این حساب ما دل رو میزنیم به دریا و با جور کردن 200 هزار تومن اضافه بر بودجمون تو این شرایط، g12 رو انتخاب میکنیم. امیدوارم از خریدنش پشیمون نشیم هم از لحاظ کیفیت عکس و فیلمش هم از این لحاظ که واقعاً بیش از استفاده مون پول خرج نکرده باشیم.

لطفاً اگه داریم اشتباه میکنیم بگید ممنون

در آغاز فعالیت illlidan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

من یک دوربین عکاسی دیجیتال می خوام حدود قیمت 200 تومن شما چی پیشنهاد می کنید ؟

مصرف خاصی ندارم فقط برای خودم می خوام یعنی حرفه ای نمی خوام
    یک دوربینی باشه که از لحاظ کیفیت و ضد آب و کیفیت تصویر و ... همه جوره نسبت به قیمتش ردیف باشه و بدرد بخور باشه
    دوستان می خوام چند نفری نظر خودشونو بگن و دلایل انتخاب اون مدلی که پیشنهاد می کنید چیه ؟
    در ضمن جدید باشه

اگه هم با قیمیت یخورده بالاتر چیزه بهتری میشه گرفت زحمت اونو هم بکشید و معرفی کنید .
    خیلی خیلی ممنون و متشکرم
    من نظرم روی Canon PowerShot SX130 IS هست که حدود 245 هست. رزولیشن عکس : 12.1 مگاپیکسل و 12x زوم اپتیکال , فیلم برداری hd , سرعت شاتر از 1/2500 ثانیه تا 15 ثانیه, ولی باتری قلمی خوره و تو دسته ی dslr ها هست و طبیعتا ضد اب نیست! و Fujifilm FinePix S2500HD بد نیست که اونم dslr هست و حدود 230 قیمتشه.

اگه compact می خوای sony w370 هم دوربین خوبیه, حدود 240 قیمت,حسگرش هم Super HAD CCD 14.1مگاپیکسله ,سرعت شاترش از 1 به 1600 ثانیه تا 2 ثانیه هستو فیلم برداریش هم hd هست و مهم تر اینه که ضد اب هم نیست!

14. این کاربر از illlidan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •