درود
طبق گفته شما برای نیاز به حفظ کیفیت مناسب در شب و همینطور نویز کم شما تا این سقف قیمت با توجه به مورد استفاده ای که میخوای داشته باشی می تونی از دوربین های Canon G11 یا Canon G12 یا Canon S90 از برند کنن و همینطور Fuji HS10 یا Fuji EXR200 استفاده کنید . همگی این دوربین های معرفی شده از سنسورهایی بسیار بهتر نسبت به سایر مدلهای تمامی برندهای موجود استفاده می کنن که نویز و کیفیت بسیار بهتری رو در شب خواهند داشت دوست من
اگر برای استفاده خانگی و مهمونی ها یا عکاسی منظره هستش من سری G کنن رو پیشنهاد میدم . G12 فیلمبرداری HD و عکاسی بسیار عالی داره . اما انتظار عکاسی تله بلند رو نباید داشته باشی . واید نرمالی هم داره البته .
ولی به نظرم بهترین گزینه در صورت نیاز به واید و تله بسیار بالا به همراه سنسور با کیفیت FUJI HS10 هستش برای شما که قیمت بهتری هم داره . واید 24 مم اون برای عکاسی منظره یا خانواده غوغا میکنه و تله بسیار بلند اون هم برای هر نوع عکاسی طبیعت و . . . عالی هست . فیلمبرداری هم بسیار عالی هستش . البته هزینه باطری های شارژی مناسب + شارژر رو هم باید به اون اضافه کنید . در مجموع با مموری و همه چیز 500 میشه .
( سونی علی رغم تمام تلاشش در این عرصه همچنان نسبت به این مدله های یاد شده عقب تر هستش ) .
موفق باشید .
بله دوست من ... حق با شماست . امیدوارم همگی در راستای به اشتراک گذاری اطلاعاتی که داریم تلاش کنیم .ممنونم از اطلاعاتی که اینجا قرار دارید
اما بنده عرض کردم این x مبنای علمی نداره
دوست عزیز جناب sastwhc هم اطلاعات خوبی در مباحث عکاسی دارند
و این مطلب حدودی بیان شده
دوست عزیزم ... معمولا برای لنزهای DSLR همچین فاصله کانونی رو قرار نمیدن !! چون هرچی هم که از المان های ویژه استفاده کنن باز هم کیفیت نهایی بسیار پایین میاد + اینکه لنز بسیار بسیار سنگین میشه که اصلا روی دست قابل حمل نخواهد بود و اگر زیر لنز پایه مخصوص بسته نشه ، در اولین استفاده مانت لنز منهدم میشهیک سوال اینکه لنزی که تو حالت واید خوب باشه و تله قوی داشته باشه یعنی فاصله کانونی همانند sx30 داشته باشه چقدره؟اونم بالای5 میلیونه
چیزی که هست برای این رنج نزدیک ترین گزینه که به ذهنم میرسه SIGMA 50-500 هستش که قیمتش حدود 1200 هستش و بسیار مناسبه ! در رنج های کمتر 100-400 کنن هم هستش یا 400 فیکس کنن . البته من هنوز نمیدونم برند دوربین شما چیه ؟!اون لنزی که اون دوستمون گفتن 7 میلیون و اینها برای لنزهای 500 مم و 600 مم فیکس هستش که اصلا کاربرد عمومی ندارن . اما دوستان بسیار زیادی هستن که از لنزهای سیگما 500 یا کنن 400 استفاده میکنن برای عکاسی طبیعت یا نجوم .
مشکل اصلی تلسکوپ ها یکی نبودن مانت اونها هستش با مانت دوربینیه سوال دیگه اینکه مشکلات تلسکوپ همون تله بودن و سنگینی و نیاز به پایه داشتن همیشگی هست؟! یا چیز دیگه ای هستیعنی اصلا نمیشه 90 درصد تلسکوپ ها رو به دوربین وصل کرد
. مشکلات بعدی هم خوب اینه که بعضی تلسکوپ ها که قیمت بسیار بالایی دارند ( بالای 1 میلیون ) و قابلیت اتصال دوربین هم هست ، بسیار سنگین هستند و تنها کاربردشون فقط برای عکاسی نجومی میشه و بس . این تلسکوپ های سبک و با قطرهای زیر 8 اینچ هم که اصلا کیفیت اپتیکی قابل مقایسه ای با لنزهای دوربین ها ندارند و در ضمن فاصله کانونی اونها هم زیاد بلند نیست . تلسکوپ خود من 720 مم در بیشترین حالت با استفاده از لنزهای جانبیش داره ولی کیفیت اپتیکی اون برای من چندان شاخص نیست .
دوست عزیزم تلسکوپ شما هم مثل تلسکوپ من قابلیت اتصال دوربین نداره دیگهحالا سوالم اینه که وقتی دوربین به تلسکوپ وصل میشه چشمی تلسکوپ که وصل نیست اون موقع چطور میشه بزرگنمایی اون تلسکوپ و دوربین حساب کرد..؟
شاد باشید .
پ.ن :
راستی اینجا تاپیک مشاوره خرید هستش . شاید بهتره بحث های تئوری و علمی رو توی تاپیک های دیگه انجام بدیم .