اجازه بدید اسم نبرم فکر کنم همونطور که تبلیغ توی فروم ممنوعه عکسش هم ممنوع باشه.
براتون pm میذارم.
اجازه بدید اسم نبرم فکر کنم همونطور که تبلیغ توی فروم ممنوعه عکسش هم ممنوع باشه.
براتون pm میذارم.
Last edited by danavan; 31-03-2009 at 19:03.
سلام عزیزان
می خوام psp بخرم توی اینترنت میگشتم به این صفحه رسیدم اما حوصله خوندن 700 صفحه رو ندارم
اگه می شه یه توضیح مختصر راجب به فرق های psp slim با fat و 2000 با 3000 بگین
ممنون
یا اگه لینکی سایتی چیزی
راستی قیمت حدودا چند
زت زیاد
ببخشید دوستان به جز این سوالات یه سوال دیگه هم داشتم.
الان سایت دیجی کالا رو دیدم که psp 3000 رو 250 تومن میفروشه !!!!
قیمتش همینه یا این خیلی ارزون میده ؟!!!
ممنون.
درسته قیمت همینه.
بازی ها رو باید رو umd بگیری که قیمت از 10-20 به بالا
سلام.
شما به 2 تا تاپیک زیر مراجعه کن به جواب سوال ها ت میرسی.
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slimکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت ها هم خیلی متفاوته.مدل 1000 حدود 250 تا270-280 مدل 2000 با قابلیت کپی خور شدن 280 تا350-360کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 2000 کپی خور نشو هم 170 تا 200
مدل 3000 هم از 200 تا 250
گرون هم داره میده.
حالا چرا میخواهی 3000 بگیری؟؟؟!!!
این مدل کپی خور نشده و برای بازی های اصل باید بین 20 تا 50 تومن پول بدی تازه بازی های اصل خیلی کم پیدا میشه و به روز هم نیست.
Last edited by choory; 31-03-2009 at 21:25.
با برنامه ی popstation gui برای تک سی دی ولی اگه بازی هات چند سی دیه یه تاپیک آموزشی برای این کار داریمسلام چطور میشه بازیهای پلی 1 رو توی psp اجرا کرد؟![]()
برای پول خرید بازیها مشکل ندارم. اما اینکه به روز نیستو میشه بیشتر توضیح بدین؟
واینکه چرا 3000 از همه ارزونتره؟؟؟
من 3000 رو به خاطر lcd بهتر و خروجی تلویزیون با کیفیت تر انتخاب کردم.![]()
دوست عزیز شما psp اسلیم کپی خورش رو بگیری خیلی بهتره تا psp3000 چون این 3000 هنوز کپی خور نشده و بخواهی ارشیو بازی جمع کنی با umd باید پول زیادی بدی که با صرفه نیست.شما که 6 تا بازی رو تو یه dvd میگیری 2000 تومان بهتره یا یه بازی که روی umd عرضه میشه با قیمت 35 تومن.یا تو همین انجمن میتونی اکثر بازیها رو بصورت مفتی دانلود کنی.
قیمت اصلی psp همین باید 230 تا 240 تومن باشه.بعد از اینکه 3000 هم کپی خور شد قیمتش کمی بالا میره.علت اینکه psp اسلیم هم قیمتش خیلی رفته بالا دلیلش اینه کپی خورش تو بازار کمه.psp اسلیم های جدید هم چون که مادربورد جدید روشون هست کپی خور نمیشن.باید از جایی که psp اسلیم میگیری بگی که همونجا برات کپی خورش کنند تا خیالت راحت بشه.
در کل الان بهترین انتخاب همون psp اسلیم کپی خور هست.
موفق باشی.
این خیلی خوبه که میخواهید از بازی های اصلی استفاده کنید.
منظورم از اینکه بازی ها به روز نیست داخل ایران هست.مثلا بازی که امشب منتشر میشه حداکثر تا 5 ساعت بعد لینک های دانلود داخل اینترنت قرار گرفته و حداکثر 4-5 روز بعد همه فروشنده ها بازی را دارند.
اما بازی های اصلی که بر روی umd هست خیلی خیلی کم هستند و دیر به دیر وارد بازار میشوند.مثلا شما برای یک بازی باید 3-4 ماه منتظر باشی تا یک فروشگاه بیاره.(دلیل این تاخیر هم این هست که کسی دنبال بازی اصل نمیره برای همین فروشنده ها هم نمی آورند.)
یک نفر به من گفته umd بازی god of war را براش بگیرم.اصفهان را زیر و رو کردم پیدا نکردم.نکته این بازی سال 2008 منتشر شده.
البته این وضعیت در تهران کمی بهتره.
وصل کردن psp به تلویزیون برای بازی کردن به نظر من زیاد جالب نیست.چون بازی داخل lcd خود psp خیلی بیشتر حا میده تا تلویزبون.
به نظر من یک psp کپی خور بگیر با یک ps3 یا xbox360 (البته اگه نداری) یا هر 3 اگه مشکل مالی نداری.
psp باشه برای بیرون منزل و مسافرت.xbox360 برای بازی هایی که بر روی هر دو کنسول (ps3 و xbox360) منتشر میشه.
و ps3 هم برای بازی های انحصاری مثل -god of war III-killzone 2-Litel big-Resistance 2-Metal Gear Solid 4 و....
راستی بچه ها امروز یک مقایسه از lcd مدل 3000 و 2000 تهیه کردم دوست داشتین یک نگاه بکنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 01-04-2009 at 00:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)