ملت یادتون باشه از دهم به بعد دیگه نیایید تو پی سی ورلد سرورش خارجیهمصرف بین الملل براتون میفته!!! یا اینکه من بعد پی سی ورلد یه شارژ ماهیانه به کاربراش بده
داستان درست کردن برامون
ملت یادتون باشه از دهم به بعد دیگه نیایید تو پی سی ورلد سرورش خارجیهمصرف بین الملل براتون میفته!!! یا اینکه من بعد پی سی ورلد یه شارژ ماهیانه به کاربراش بده
داستان درست کردن برامون
Last edited by black sabbath; 30-11-2017 at 14:33.
سرویس های غیرحجمی جدید شاتل در صورتی به صرفه میشه که ماهی 5 ترا شاتللند هم روش فعال بشه
ولی شاتللند ظاهرا فقط برای سرویس اکو هست
من الانم هم راضی نسیتم باوا
100 تومن دادم واسه سرعت زپرتی به زور 400 کیلوبایت
مخابرات ثبت نام کردم تماس بگیرن تخلیه میکنم وسلام
شاتل ع ن ش رو در آورد.
چون ازش تعریف تمجید کردیم اینطور شد
مخابرات هم نشد میرم یه رادیو میگیرم حداقل 7 تا هفت صبح دانلود رایگان دارم
خرید بسته شاتلند فعلا حذف شده
کلاه برداری شاتل طبق اظهارت ریاست محترم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کاملا مشهود می باشد:
لینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
یک زمان شاتل خوب بود الان دیگه نیست . من خودم شاتل هستم الان
شاتل طمع کرد و خواست از تعرفه جدید بهره حداکثری رو ببره.
جاهای دیگه تعرفه های بهتری دارند مثل های وب . میرم اونجا . اعصاب خوردی نداره که
ما انتظار داشتیم با توجه به جشنواره های ترافیک حجیم و همینطور سرویس شاتلند . شرکت شاتل بهترین تعرفه رو ارائه بدهد اما بدترین تعرفه رو دادن واقعا اون کسی که این لیست رو داده باید اخراج کنن چون چنین لیست تهوع آوری باعث آبروریزی هست در مقابل شرکتهای کوچک و گمنام مثل دیده بان و شبدیز و...
خیلی به این چیزا دل خوش نباشین اگر قانون بود که این وضعمون نبود
ملت به تعرفه های جدید اعتراض دارن
اونوقت اینجا همه فکر و ذکرشون حذف نشدن شاتل لنده
یعنی فقط دانلود شبانه شون برقرار باشه... دیگه گور پدر بقیه کاربرا که تو روز استفاده دارن
برای اینکه تنها مزیت و برتری شاتل نسبت به باقی isp ها همین بسته شاتللند هست...
اگه شاتللند نباشه isp شاتل یک ثانیه هم ارزش موندن نداره که بخوایم به باقی چیزها فکر کنیم...
وقتی بسته شاتللند یا بسته دانلود شبانه برقرار باشه به طور خودکار هم نیاز دانلودر برطرف میشه، و هم تقریبا حجم کمتری برای مصرف روزانه به هدر میره...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)