بسته نامحدود شبانه محدودیت سرعت داره؟
رو فورجی ریجیستر میشه یا باید بسته الفا پلاس هم داشته باشم
بسته نامحدود شبانه محدودیت سرعت داره؟
رو فورجی ریجیستر میشه یا باید بسته الفا پلاس هم داشته باشم
باید بسته الفا پلاس بخرین
معمولا نه
احتمال زياد بدون بسته فورجي نميشه ولي بودن دوستاني كه بدون بسته هم فورجي شدن
در كل همراه اول اصلا قابل پيش بيني نيست
بهتر امتحان كنين
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
وزیر ارتباطات از احتمال حذف اینترنت حجمی به مانند تمام نقاط جهان خبر داد
براساس این طرح اینترنت در ایران نیز به مانند تمام نقاط جهان فقط برحسب سرعت فروخته شده و تماما نامحدود خواهد بود
این قابلیت در مورد اینترنت تلفن همراه صدق نخواهد کرد و فقط مخصوص اینترنت های ثابت (ای دی اس ال ، وایمکس و...) خواهد بود
اگر این طرح عملیاتی شود قطعا بهترین و بزرگترین خبر چندسال اخیر در حوزه فناوری اطلاعات برای ایرانی ها خواهد بود و گامی مهم در راستای افزایش رضایت مشتری را در پی خواهد داشت
Last edited by sasan.69; 30-06-2017 at 14:35.
سری قبلی هم اقای وزیر از این حرفا زیاد میزد. اخرش دیدیم که بسته های اینترنت غیر حجمی ارائه دادن که در اصل با حجمی فرقی نداشت![]()
باهاتون موافقم و هدفم از درج خبر جنبه فان داشت![]()
اگه وایمکس هست پس TD LTE ایرانسل و مبین نت هم باید جزوش باشه چون اینترنت ثابت محسوب میشه
این همراه اول کلا دیوانه هست . خود درگیری داره بد جور
برای چی گرون می کنی بعد ارزون می کنی ؟
![]()
مطمئن باشید هیچ وقت این طرح اجرا نمیشه یعنی نمی خوان اجرا بشه
من 3 سال پیش 2 مگابیت از فن اوا میگرفتم ماهی 110 تومن ماهیانه- سرعت هم 250 بدون محدودیت حجم بود - با این قیمتها هم اگه ارائه بشه اصلا ارزش خرید نداره با ماهی 29 تومن میشه بیشتر از این با همراه اول دانلود کرد
td lte هم صد در صد شامل نمیشه چون از اپراتور های سیار استفاده می کنه منظور از وایمکس هم وایمکس ایرانسل نیست شرکت های ارائه وای فای هست - به دلیل عدم توان اپراتور های سیار و همچنین هزینه بالاشون نسبت به کابلی ها هیچ وقت نامحدود نمیشن ( حتی در کشور های پیشرفته خارج هم به همین شکله )
سلام دوستان
من پارسال خطمو به ایرانسل ترابرد کردم
الان باز هم ترابرد کردم به همراه اول
الان دیتا سیم رو که فعال میکنم 4 جی میاد فقط . و همراه اول هم 800 مگ رایگان 7 روزه داده
ولی سرعت دانلود 60-100 کیلوبایت هست
حالا یه سوالی .
میخوام نامحدود 1 تا 11 بگیرم ، اگر من بسته بخرم 4جی پلاس میشه ( ایرانسل هم دارم که پلاس میگیره ) اصلا سرعت بهتر میشه ؟ یا فرقی نداره ؟ آخه سرعت 60 کیلو چیه آخه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)