تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 1421 اولاول ... 2846847347747807817827837847857867877887948348841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان اینجوری که نمیشه . اینجا که جای دعوا نیست . maskot راست میگه . از طرفی این آقای ruzbeh 1 اگه دانلود براش مهم نبود که هی تو این تاپیک نمیومد قیج قاج نمیداد . به ضرس قاطع میشه گفت کار خودش هم لنگه . حالا بگذریم این مهم نیست مهم راه حله . اگه همه چیز به حالت سابق هم برگرده بازم ما باید کاری کنیم که دیگه از این اتفاقا نیفته . ما تو شرکتمون شاتل 2 مگ داریم آخ هم نمیگه . مخابرات فقط این بلا سرش اومده یا بهتره بگم بلا سرمون آورده . یکی از آشناهامون تو مخابرات مرکزی بابل کار می کنه بهش زنگیدم گفت از تهران اومدن دارن با بچه های دیتا یه کارایی میکنن . کاری نمیشه کرد و فقط باید صبر کرد .

تنها راه حل در ایجاد یک سرعت متعادل و عالی و کاربر پسند

رعایت انصاف در دانلود می باشد

مخابرات با خط مش ، ارائه سرویس با حجم های بالا و قیمت بسیار ارزان حتی تا 3 برابر ارزان تر از شرکت های دیگر و سرعتی تا دو برابر بیشتر از شرکت های دیگر

قصد مشتری مداری و ارائه یک سرویس خوب و کاربر پسند را دارد

اما در این میان بعضی از کاربر ها هستند که میگویند ما پولش را داده ایم و حق مان هست که دانلود کنیم

اما باید این را هم در نظر بگیریم که بقیه کاربر ها برای وب گردی از اینترنت استفاده می کنند

و این کار قیر منصافه که بعضی از کاربر تا 400 و حتی 600 گیگ در ماه دانلود میکنند
    کار خوبی نیست .
    آیا این ها واقعا به همچین فایل هایی که دانلود میکنند نیاز دارند
    مطمئن باشید بعد از دانلود 80 تا 90 درصد این فایل ها را پاک می کنند
    چون همچین مقدار فضای ذخیره سازی را در دسترس ندارند

اگر 100 ها مگ پهنای باند اضافه شود

ولی باز ما همچنان به دانلود های خودمان ادامه دهیم
    همچین مشکلاتی پیش خواهد امد
    Last edited by darzi89; 06-08-2013 at 15:39.

2. 16 کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

خب مخابرات نباید همچین سرویس هایی بده من که وبگردی و بازی انلاین میکنم چیکار کنم همش تایم اوت

4. 3 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

الان در حال حاضر
    در بابل
    3000 نفر
    در قائم شهر 2000
    و آمل 2000 نفر
    ودر ساری 1500 نفر انلاین هستند

که نسبت به روزه های قبل که بالای 3000 نفر بود
    کاهش محسوسی را دارد
    Last edited by darzi89; 06-08-2013 at 16:01.

6. 6 کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من 10 سال هستش دارم با اینترنت کار می کنم،چیزی که شما قبلا" باهاش کار می کردید اینترانت بود نه اینترنت که حتی سایت p30 هم به زور باز می کرد،اما از وقتی که این تغییرات اتفاق افتاده 512 نامحدمدم چه داخلی چه خارجی سرعتم یکی شده،امثال خودتان با دانلود بی رویه باعث این کار شدند چون من از اولم زیاد دانلود نداشتم،حداقل الان بین منی که پول 512 دادم با کسی که 128 داره یک فرقی هستش و دیگر یک سری اشخاص با دانلود بی رویه نمی تونن حق بقیه کاربرا رو ضایع کنن
    اول اینکه شما از کجا میدونید من دانلود بیرویه میکنم ؟ من در هفته فقط چندتا از سریالام رو آپدیت میکنم و
    اگه یه فیلم خوب بیاد دانلود میکنم اگه اینکار دانلود بیرویه هست که دیگه حرفی نمیمونه
    در ضمن هر کس استفاده خودش رو از اینترنت داره شما فقط میخوای وبگردی کنی من کمی ویبگردی کمی
    هم دانلود همون 512 شما هم باید سرعت 64 فیکس باشه نه 52 که اینقدر خوشحالی 128 من هم باید
    حداقل 16 ور بده نه 8
    کجای پینگ خوبه که یکی در میون تایم اوت داره از صبح تا حالا 5 دقیقه وصله 5 دقیقه قطعه حرف من اینه
    که شما کلا دوست داری ساز مخالف بزنی شما که یه اینترنت دیگه به قول خودت داری که سرعتش بالاس
    مخابرات هم داری یعنی هر دو رو فقط برا وبگردی استفاده میکنی
    شما دوست داری سرعت اینترنت مخابرات پایین باشه تا روزی دو بار بیای اینجا و پز سرعت اونیکی نتت رو بدی بله عزیز !

8. 4 کاربر از behroz3666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

اول اینکه شما از کجا میدونید من دانلود بیرویه میکنم ؟ من در هفته فقط چندتا از سریالام رو آپدیت میکنم و
    اگه یه فیلم خوب بیاد دانلود میکنم اگه اینکار دانلود بیرویه هست که دیگه حرفی نمیمونه
    در ضمن هر کس استفاده خودش رو از اینترنت داره شما فقط میخوای وبگردی کنی من کمی ویبگردی کمی
    هم دانلود همون 512 شما هم باید سرعت 64 فیکس باشه نه 52 که اینقدر خوشحالی 128 من هم باید
    حداقل 16 ور بده نه 8
    کجای پینگ خوبه که یکی در میون تایم اوت داره از صبح تا حالا 5 دقیقه وصله 5 دقیقه قطعه حرف من اینه
    که شما کلا دوست داری ساز مخالف بزنی شما که یه اینترنت دیگه به قول خودت داری که سرعتش بالاس
    مخابرات هم داری یعنی هر دو رو فقط برا وبگردی استفاده میکنی
    شما دوست داری سرعت اینترنت مخابرات پایین باشه تا روزی دو بار بیای اینجا و پز سرعت اونیکی نتت رو بدی بله عزیز !
    کلا هر کی هر کاری دوست داره میتونه با پهنای باندش کنه چون حقشه کسی هم نمیتونه بگه چرا استفاده میکنی
    و اینم میدونم که مخابرات اصلا براش مهم نیست که ما چقدر دانلود داریم
    وگرنه چنین کاری رو نمیکرد
    دوستان لطفا این جور چیزا رو باعث این اتفاق ندونن چون کلا در اشتباها
    الانم خیلی از سایتها اصلا برام باز نمیشن پس معلومه ی سری کارا دارن انجام میدن
    وقتی ی چیزی دارید استفادش کنید چون وقتی از دست رفت هی میزنید تو سرتون
    و اینکه هی پز ندین اینترنت دارین راستیتش خیلیها توان خرید اینترنت خوب رو ندارن

10. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

شک نکنید اگر سرعت دوباره مثل قبل بشه ،من از صبح تا شب فقط دانلود میکنم تا روی چند نفر که حضورشون تو این تاپیک رو اعصابه همه هستش کم بشه!!!بنده خدا آخه انقدر خودتو عذاب دادی نا محدود گرفتی که چی بشه؟؟سایت بگردی ؟؟؟؟؟خوب نیا مخابرات!زوری نیست کهاصلا بگید سرعت 50 ثابت بشه مگه چقدر با این سرعت میشه دان کرد که مدام داری حرص میزنی؟تهش 40 گیگ در ماه اونم دیگه به زور واسه سیریش دانلود!! اما با این سرعت هم میشه دانلود ضروری کرد هم وبگردی هم پهنایه باند منطقی خرج میشه نه درسته که سرعت 400 برسه نه اینکه 1دفه بشه 8 قضیه سیل و خشکسالیه
    Last edited by omid_k0; 06-08-2013 at 16:33.

12. این کاربر از omid_k0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سرعت اینترنت حتي تو مركز استان مازندران هم خوب نيست چه برسه به اینکه تو برخي شهرهای مازندران اصلا قابل استفاده نیستش نمونش خشرودپی بابل . مسئولین مخابرات هر روز میگن ما داریم پهنای باند کشور رو افزایش میدیم اما اون چیزی که ما می بینیم نشون میده که کشور تو تامین پهنای باند مورد نیاز ما کاربرا با مشکل اونم از نوع اساسی روبرو شده . خاک تو سرشون . اگه سرعت اینه پس چطوری دو صفحه نه بابا همون یه صفحه رو بالا بیاریم ? به این میگن راند خواری از نوع قانونی . ما که مسخره نیستیم . آدم اگه به یه چیزی عادت کنه ترک کردنش یه خورده سخته حالا اگه اون چیز اینترنت باشه بدتر . سرعت واقعی نمیدن در عوض چند برابر میدن ما هم بهش عادت می کنیم بعد واقعی می کنن نتیجش میشه این . از طرفی مگه میشه دانلود نکرد کل جهان دارن دانلود میکنن . دانلود مگه عیبه . اصلا اینترنت یعنی تبادل اطلاعات حالا اطلاعات از هر نوعی می خواد باشه .
    تبریک میگم به خودم پست قبلیم حذف شد .

14. 4 کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تنها راه حل در ایجاد یک سرعت متعادل و عالی و کاربر پسند

رعایت انصاف در دانلود می باشد

مخابرات با خط مش ، ارائه سرویس با حجم های بالا و قیمت بسیار ارزان حتی تا 3 برابر ارزان تر از شرکت های دیگر و سرعتی تا دو برابر بیشتر از شرکت های دیگر

قصد مشتری مداری و ارائه یک سرویس خوب و کاربر پسند را دارد

اما در این میان بعضی از کاربر ها هستند که میگویند ما پولش را داده ایم و حق مان هست که دانلود کنیم

اما باید این را هم در نظر بگیریم که بقیه کاربر ها برای وب گردی از اینترنت استفاده می کنند

و این کار قیر منصافه که بعضی از کاربر تا 400 و حتی 600 گیگ در ماه دانلود میکنند
    کار خوبی نیست .
    آیا این ها واقعا به همچین فایل هایی که دانلود میکنند نیاز دارند
    مطمئن باشید بعد از دانلود 80 تا 90 درصد این فایل ها را پاک می کنند
    چون همچین مقدار فضای ذخیره سازی را در دسترس ندارند

اگر 100 ها مگ پهنای باند اضافه شود

ولی باز ما همچنان به دانلود های خودمان ادامه دهیم
    همچین مشکلاتی پیش خواهد امد
    دقیقا"،بهترین حرف ممکن بود

16. 3 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سرعت اینترنت حتي تو مركز استان مازندران هم خوب نيست چه برسه به اینکه تو برخي شهرهای مازندران اصلا قابل استفاده نیستش نمونش خشرودپی بابل . مسئولین مخابرات هر روز میگن ما داریم پهنای باند کشور رو افزایش میدیم اما اون چیزی که ما می بینیم نشون میده که کشور تو تامین پهنای باند مورد نیاز ما کاربرا با مشکل اونم از نوع اساسی روبرو شده . خاک تو سرشون . اگه سرعت اینه پس چطوری دو صفحه نه بابا همون یه صفحه رو بالا بیاریم ? به این میگن راند خواری از نوع قانونی . ما که مسخره نیستیم . آدم اگه به یه چیزی عادت کنه ترک کردنش یه خورده سخته حالا اگه اون چیز اینترنت باشه بدتر . سرعت واقعی نمیدن در عوض چند برابر میدن ما هم بهش عادت می کنیم بعد واقعی می کنن نتیجش میشه این . از طرفی مگه میشه دانلود نکرد کل جهان دارن دانلود میکنن . دانلود مگه عیبه . اصلا اینترنت یعنی تبادل اطلاعات حالا اطلاعات از هر نوعی می خواد باشه .
    تبریک میگم به خودم پست قبلیم حذف شد .

دوست عزیز اولین جایی که سرعتش بخواد درست بشه مرکز مخابراتی شهرستان بابل می باشد

و هچنین در خشرود پی بابل که شما گفتید قابل استفاده نیست
    هم اکنون خشرود پی بابل 53 نفر کاربر انلاین دارد

مسئولان مخابرات ایران همچنان دارن پهنای باند اضافه می کنند
    اما از ان طرف نیاز های کاربران به پهنای باند بیشتر دو چندان می شود

در ضمن پست قبلی شما به علت افشا اطلاعات شخصی دیگران حذف شد

داره خودمونی میشه Ennio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام آقا درزی من دیروز سرویس دو مگ محدود گرفتم ولی در واقع سرویسم یک مگ هستش یعنی دانلودم حدود 120 بالاتر نمیره چرا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •