خب شما باید اونی رو که پشت کامپیوتره با اسلحه بکشید بعد با چندتا از گانگستر ها درگیر میشید و بعد رئیس ها رو میکشید که فکر کنم یکیشون از در پشتی فرار میکنه در ضمن همیشه توی تیراندازیها کاور بگیرید.
خب شما باید اونی رو که پشت کامپیوتره با اسلحه بکشید بعد با چندتا از گانگستر ها درگیر میشید و بعد رئیس ها رو میکشید که فکر کنم یکیشون از در پشتی فرار میکنه در ضمن همیشه توی تیراندازیها کاور بگیرید.
برای منم هرسری همینطوری میشه.....نمیخوام اینقدر خر تو خر بشه...یکی از رئیس ها که تو همون اتاق کنترل هست....فکر کنم یکیشون هم تو اون اتاق پشتیه باشه...نمیشه بی سروصدا انجام داد....خب شما باید اونی رو که پشت کامپیوتره با اسلحه بکشید بعد با چندتا از گانگستر ها درگیر میشید و بعد رئیس ها رو میکشید که فکر کنم یکیشون از در پشتی فرار میکنه در ضمن همیشه توی تیراندازیها کاور بگیرید.
نه نمیشه.باید همه رو بکشید تا یکی از رئیس ها فرار کنه.
شما دارید gta بازی میکنید یعنی خشونت،شلوغ کاری،بکش بکش![]()
تو این مرحله ابتدا باید کمی استراق سمع کنید! به این شکل که اگه به سالن توجه کرده باشید بعضی جاها افرادی مشغول صحبت با هم هستند. به اونها نزدیک بشید( نه زیاد ) و بشنوید ببینید چی می گن. 2 بار باید این کارو انجام بدید تا محل دو رئیس دیگه مشخص بشه. بعد برید سنگر بگیرید و شروع به تیراندازی کنید. به Whore ها هم کاری نداشته باشید! گناهی ندارن!سلام...........یه مرحله هست اعصابم رو خورد کرده.....مرحله رو از dwayne...فکر کنم این بود.....رو نقشه فقط..d...هست..میگیری.....میری strip club....باید 3تا از رئیس هارو بکشی....یکیشون تو اون اتاق کنترل نشسته...با چاقو میکشمش...کسی هم نمیفهمه...اما اون 2تا رو نمیدونم کجا هستن....اسلحه هم در میارم.....دیگه تیر بارون میشم....
اين سيو منه
لطفا يه جونمرد برام ردش كنه حجمش كمه فشردش كردم 43 كيلوبايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم این یکی از آسون ترین راه هاست ... که کمترین خون ریزی رو داره...
در هنگام ورود به کلاب ... ماشینتون رو ببرید و بکوبید به در پشتی ... به طوری که کسی نتونه ازش خارج بشه ... حالا حالت تفنگ رو روی مشت بیارید و داخل بشید ... فرد اول رو برید تو اتاق و بکشید ... حالا باید سریع بیاین بیرون و افرادی که به سمت شما میاند رو بکشید ... احتمال می دم که رئیس دیگر هم با اوناست ... ( اگر در پشتی رو خوب ببندید ) ... حالا رئیس دیگه رو هم بکشید ... فکر کنم یکی از رئیس ها هم همون لحظه به شما تیر اندازی می کنه ....
هر قسمتیش رو که نفهمیدی بگو تا برات کامل تر توضیح بدم![]()
بیا 1 دقیقه هم طول نکشید رد کردنش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تمام نمایشگاه ها روتو نقشه نشون بدید لطفا.
آقا اول برو همونی که تو اتاق کنترل هست رو با چاقو بکش ، بعد هم 3-4 تا نارنجک نصار کلاب بکن .
دوستان محترم سلام . می خواستم بپرسم سیستمی که باعث می شه این بازی کند نباشه ، چیه ؟ لطفا بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)