آره داداش سیو رو از همین سایت گرفتم
ولی غذا 61 بود خودم 64 تاش کردم .
اینا مهم نیس جوابمو بده زنم مریض میشه ؟
آره داداش سیو رو از همین سایت گرفتم
ولی غذا 61 بود خودم 64 تاش کردم .
اینا مهم نیس جوابمو بده زنم مریض میشه ؟
من به شخصه نديدم مريض بشه البته از كسي هم نشنيدم كه ديده باشه زنش مريض بشه و بره شهر
گل بکار تو مزرعه خودت بعد فصل تابستون 1 رنبور میاد رو درخت کنار حوض ماهی لونه میکنه و روزی 1 دونه میتونی برداشت کنی.![]()
تو تابستون گل میکاری، اونم زیاد، زنبورا میان لونه میسازن رو درخت سیب کنار حوضچه، میری کنار درخت X میزنی تا عسلو برداره
الان جوابتو ميدم![]()
Last edited by kasrasimon; 04-08-2013 at 05:58.
داداش بايد يك بسته گل بكاري فرقي نمي كنه چه فصلي بكاري (به جز زمستون)بعد از در آمدن گل ها ، زنبور به مزرعه مياد و ميتوني عسل برداري (اينو خودم بارها انجام دادم )![]()
سلام میشه بگید چطور باید خانه مان را بزرگ کنیم و چگونه از تلفون استفاده کنیم متشکرم![]()
]سلام میشه بگید چطور باید خانه مان را بزرگ کنیم و چگونه از تلفون استفاده کنیم متشکرم
براي خانه بايد پيش گاتز كه خانش تو جنگله بري بعد باهاش صحبت كن گزينه اولي چوب ميخره و گزينه دومي اگه چوب و پولت كافي باشه از فردا شروع به ساخت ميكنه
تلفون اگه منضورت همون توي رستوران كه روزاي تعصيل كه فكر كنم روزاي Saturday باشه بايد تلوزيون نگاه كني و سمت چپ بزني و برو جاي تلفن و ضزبدر بزن اگه پول كافي داشته باشي برات يك لوازم اشپزخانه مياره![]()
من سال اولم زن دارم تابستانم هست تو بازی چجوری میشه کاموا بسازیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)