تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 1185 اولاول ... 284684734774780781782783784785786787788794834884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

آزارو دی سیبل؛ وی آی پی ۲۱۲ امشب بو کردم

دی سی بوی گرم و تندی دارد؛ شیرین، دلفریب، نشاط بخش و احساس برانگیز
    با پیش رایحه لیموی آمالفی، آلدهیدها، شیرین بیان میان رایحه دانه بخور،
    سوسن رایحه پایانی خس خس، دانه تونکا و وانیل
    قشنگ روی هوا هستید؛ انگار دارید از روی راک استیج شیرجه می‌زنید توی جمعییت

وی آی پی هم که نگو؛ خود بغلی است
    آیا شما در لیست هستید؟
    اگر دنبال ادکلنی می‌گردید که بوی مشروب بدهد
    رایحه ای تلخ و گرم همچون زهرماری : دی
    مردانه و احساس برانگیز با پیش رایحه خاویار، لیمو، زنجبیل، فلفل سیاه، میوه شور برای مزه : دی
    میان رایحه ودکا، جین، نعناع، ادویه های معطر
    رایحه پایانی چرم، عنبر، چوب های معطر و کمیاب
    شما بی‌شک بعد از بو کردنش مست می‌شوید
    Last edited by tehran corner; 12-11-2012 at 00:39.

2. 4 کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

عطرهای مردانه پاییـــــــز و زمستــان نود و یک
    وبلاگ پرفیوم نیوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از tehran corner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

یک سری ادکلن‌هاو عطرهای هستند که جعبه دارند؛ سلفون دارند؛ مو نمی‌زنند با اصل ولی تقلبی هستند

یک سری عطرهای تقلبی هم هست که کنار پیاده‌روها می‌فروشند؛ نه جعبه دارند؛ و شیشه‌هایشان هم به شدت زخمی است
    یک آقایی هست روبروی پارک ملت دم پاساژ صفویه می‌ایستد؛ بلو شانل ۱۱۰ هزار تومان می‌فروشد.
    من خودم بارها دیدم پسرهایی زیادی ازش بلو شانل به این قیمت خریدند.
    واقعن تعحب می‌کنم. یکی از مشخصات این عطرهای تقلبی این است که به شدت نشتی دارند
    موقع اسپری کردن کلی محلول داخلش از درش به بیرون می‌ریزد.
    حالا اون شیشه‌هایی که زخمی و شکسته و فونت‌های پاک شده بماند

دیشب که داشتم رد می‌شدم دیدم کرید سیلور مانتین آورده‌اند
    پرسیدم چند؟ گفتند: ۱۷۰ هزار تومان
    قیمت اصل این عطر خوشبو در تهران هست ۵۴۰ هزار تومان

بله دیگه. ما قبلا کرید تقلبی تو ایران ندیده بودیم ولی الان زیاد شده و دارن از این آب گل آلود گرونیها ماهی می گیرن. واقعا حیف 170 تومن پول که آدم عطر فیک بخره.

6. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

دیشب یه دونه تام فورد گری وتیور خریدم ولی امروز رفتم پسش دادم. مطمئنم فیک نبود اما به نظرم ماندگاریش کم بود در حالیکه چند سال پیش این عطرو داشتم و ماندگاریش خیلی زیاد بود. نمیدونم شامه من ضعیف شده یا مشکل از جای دیگس. اگه کسی تازگیا از این عطر خریده لطفا بگه از ماندگاری و پخش بوش راضیه یا نه؟ ممنون.

8. این کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

دیشب یه دونه تام فورد گری وتیور خریدم ولی امروز رفتم پسش دادم. مطمئنم فیک نبود اما به نظرم ماندگاریش کم بود در حالیکه چند سال پیش این عطرو داشتم و ماندگاریش خیلی زیاد بود. نمیدونم شامه من ضعیف شده یا مشکل از جای دیگس. اگه کسی تازگیا از این عطر خریده لطفا بگه از ماندگاری و پخش بوش راضیه یا نه؟ ممنون.
    در سال ۲۰۰۴ قوانيني در اتحادیه اروپا در زمينه عطر وا دكلن تصويب شد كه استفاده يكسري از مواد سازنده عطر را ممنوع كرد
    اين مواد از جمله موادی بودند كه يا برای لايه اوزون مخرب بودند يا برگشت پذير نبودند، مثلا از گياهان يا حيواناتی گرفته می‌شد
    كه برگشت پذير نبودند و همچنین در خطر انقراض قرار داشتند
    جدا زا ين مسئله گلها كه مواد اصلي تشكيل دهنده عطرها هستند در سا لهاي مختلف رايح ههاي كاملا مشابهي ندارند
    اين رايحه بسته به نوع خاك و شرايط اقليمي رشد آن گل است كه سال به سال تغيير می‌كند
    گاهي اوقات هم فرمول عطرها را كمپاني‌ها تغيير می‌دهد.

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خب یه علتش میتونه این باشه که بیشتر عطرهایی که تو ایران هستن و اتفاقا اصل هم هستن اصطلاحا استک هستن.یعنی عطر اصله اما مدت زیادی از تولیدش میگذره .من تام فورد رو نمیدونم ولی کرید 250 دلاری بعد از یکسال از تاریخ تولیدش میشه 100 دلار .این برای برندهای دیگه هم صادقه.هرچقدر هم که از تاریخ تولید عطر بگذره ممکنه بوش عوض نشه ولی ماندگاری و پخشش مطمئنا کمتر میشه.بخاطر این خریدش خیلی ارزونتر از عطرهای تولید جدیدتر هست.مثلا من عطر 40 دلاری رو دیدم که تو بازار تهران 18 تومن میفروختن حتی بچ نامبر و شماره سریال هم داشت.ولی سال تولیدش 2006 بود یعنی 6 سال پیش و علیرغم بوی خیلی خوبش نهایتا 2-3 ساعت میموند.
    Last edited by nadermatin; 13-11-2012 at 18:22.

11. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از کجا خریدید که عطر استفاده شده رو پس گرفتند؟
    آشنا بودید با فروشنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان سلام ... دو تا عطر خریدم از کوچه مروی به یکی diamond dust به قیمت 70 تومن (مردونه) و یه زنانه به نام patchouli به قیمت 100 تومن .... الان که اومدم خونه دیدم سایر عطرهاش رو هم نسبت به قیمت های سایت لیلیوم 20 تومن بالاتر میداد ... حالا گرونیش به کنار .... این دو تا عطر رو اصلا ندیدم هیچ جای اینترنت !! گویا وجود خارجی ندارند .... طرف گفت diamond dust خیلی معروف هم هست مال کمپانی giovanni bacci .... لیبل شبنم هم ندارند ..... کسی میشناسه این عطر هارو ؟ بوش خیلی خوبه و روی دستم هم تا 8 ساعت که گذشته هنوز هست اما از این که این عطر رو هیج جا ندیدم یکم احساس بدی دارم .... بو ها واقعا عالی هستند ... من خودم این رو بین lalique noire و jaguar و zirh ikon انتخاب کردم .... به نظر شما اصل نصب این عطرها از کجاست ؟ رو خودشون که پاریس زده

اینم عکس هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارکدش رو هم تو نرم افزار زدم فرانسه نوشت .... نمیتونه فیک باشه که ؟
    ببخشید هی ویرایش کردم!
    Last edited by arshia1_987; 13-11-2012 at 20:45.

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام ... دو تا عطر خریدم از کوچه مروی به یکی diamond dust به قیمت 70 تومن (مردونه) و یه زنانه به نام patchouli به قیمت 100 تومن .... الان که اومدم خونه دیدم سایر عطرهاش رو هم نسبت به قیمت های سایت لیلیوم 20 تومن بالاتر میداد ... حالا گرونیش به کنار .... این دو تا عطر رو اصلا ندیدم هیچ جای اینترنت !! گویا وجود خارجی ندارند .... طرف گفت diamond dust خیلی معروف هم هست مال کمپانی giovanni bacci .... لیبل شبنم هم ندارند ..... کسی میشناسه این عطر هارو ؟ بوش خیلی خوبه و روی دستم هم تا 8 ساعت که گذشته هنوز هست اما از این که این عطر رو هیج جا ندیدم یکم احساس بدی دارم .... بو ها واقعا عالی هستند ... من خودم این رو بین lalique noire و jaguar و zirh ikon انتخاب کردم .... به نظر شما اصل نصب این عطرها از کجاست ؟ رو خودشون که پاریس زده

اینم عکس هست

ببخشید هی ویرایش کردم!
    من واقعا موندم که چطور بعضی از افراد با این حال که میبینند اطلاعاتی از یک برند ندارند باز از اون برند خرید میکتتد!!!

من تا به حال توی این مدت طولانی که با دنیای عطر آشنا هستم اصلا چنین ادکلن و چنین برندی به گوش نخورده.

لطفا کمی در خریدتون بیشتر دقت کنید. خصوصا با این بودجه ایی که هزینه کردید. اگر 20-30 ت بود با ی چیزی

اون پتچولی از کدام برند هست. فقط لطفا نگید که تام فورد هست!!!

15. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینم عکس هست

ببخشید هی ویرایش کردم!
    دوست عزیز فکر کنم این باشه اما برند معرفی نیست حداقل من تاحالا نشنیده بودم

17. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •