من دوستم افتاده بود نیرو انتظامی همینجوری تبدیلش کرد به ارتش .
البته نمیدونم سپاه رو قبول کنن یا نه . شاید اول باید با معاونت وظیفه سپاه منطقه تون هماهنگ کنی ...؟
من دوستم افتاده بود نیرو انتظامی همینجوری تبدیلش کرد به ارتش .
البته نمیدونم سپاه رو قبول کنن یا نه . شاید اول باید با معاونت وظیفه سپاه منطقه تون هماهنگ کنی ...؟
مسئول پذیرش سرباز سپاه استان میتونه کاری کنه ؟منظورم اینه که سلام و علیک دارم باهاش. قراره 14 فروردین بیاد .برم پیشش جواب میده؟
سلام ببخشید دوستان اگه اینجا جای این سوال نیست ولی اگه کسی از دوستان جواب سوال منو میدونه ثواب داره من به علت بیماری واریکوسل گرید 4 اقدام کردم برای معافی که مشخص شدن این که اخرش معافم یا نه حداقل 2 ماه دیگه طول میکشه بعضی سایتا زدن که sسردار کمالی گفته سال 91 آیین نامه پزشکی می خواد عوض شه بگفته سردار کمالی بعضی بیماری ها که احتمالا اینم جزوشونه میخواد حذف شه نمی دونم کسی از دوستان اطلاع دارن؟
دوستان سلام . من یه سری مشکلات عجیب برام پیش اومده که به خاطر شاهکار سیستم کامپیوتری نظام وظیفه اس .
تا حالا 6-7 بار رفتم نظام وظیفه میدون سپاه درستش کردم ولی بازم امروز که برگه ی سفیدم اومد اعصابمو خورد کرد .
برا من اشتباهی تو سیستم پلیس + 10 ، غیبت خورده بود ، که بعد از 2 بار مراجعه به میدون سپاه بازم توی رسید پلیس + 10 درست نشد . خواهش میکنم به عکس زیر با دقت نگاه کنید :
من موقعی که دیدم غیبت اشتباهی هست و چون نزدیک عید بود ، با همین غیبت اشتباهی رسید پلیس + 10 رو امضا کردم و گفتم مدارک رو بفرسته . (همونطور که تو عکس بالا دیدین من 83 روز سابقه ی خدمت توی نیروی انتظامی رو دارم یعنی آموزشی + 23 روز خدمت توی یگان و 3 ماه اضافه خدمت اشتباهی هم برام زدن)
حالا امروز این برگه اومده در خونه (نوشته آموزشی نیرو دریایی مرکز اموزش احمدبن موسی) :
حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟
کسی که سابقه ی خدمت توی نیرو انتظامی رو داره که نیرو دریایی سپاه نمیندازن .
در ضمن اضافه خدمت اشتباهم هم پاک شد.
حالا به نظرتون برم میدون سپاه درستش کنم ، یا برم همین احمدبن موسی؟ اصلا امکان تغییر ارگان خدمت وجود داره ؟
اصلا این احمدبن موسی - نیرو دریایی سپاه خوبه ؟
راستی چرا برا من اصلا برگه سبز نیومد ؟ (مستقیما برگه سفید اعزام اومد . یعنی به خاطر خدمت قبلیمه ؟)
یه چیز دیگه . من لیسانس دارم و یه ترم فوق لیسانس خوندم و بعدش انصراف دادم . میزان تحصیلاتم رو درست زده ؟
Last edited by imanpod; 29-03-2012 at 16:00.
[Qکسی که سابقه ی خدمت توی نیرو انتظامی رو داره که نیرو دریایی سپاه نمیندازن .در ضمن اضافه خدمت اشتباهم هم پاک شد.حالا به نظرتون برم میدون سپاه درستش کنم ، یا برم همین احمدبن موسی
؟ اصلا امکان تغییر ارگان خدمت وجود داره ؟
اصلا این احمدبن موسی - نیرو دریایی سپاه خوبه ؟
راستی چرا برا من اصلا برگه سبز نیومد ؟ (مستقیما برگه سفید اعزام اومد . یعنی به خاطر خدمت قبلیمه ؟)
یه چیز دیگه . من لیسانس دارم و یه ترم فوق لیسانس خوندم و بعدش انصراف دادم . میزان تحصیلاتم رو درست زده ؟[/QUOTE]
خدا بیامرزتت افتادی پادگان احمد گدا؟امیدوارم وفتی برگشتی امید به زندگی داشته باشی!!!![]()
کسی نبود مسلط به پاسخ سوال این حقیر
دوست عزیز در مورد سوال قبلت یه پارتی کلفت داشت که 2 روز قبل از اعزامش کدشو عوض کرد و رفت سپاه.فکر کنم امیری چیزی بود.
بله مسئول پذیرش سپاه میتونه همه کار بکنه.سپاه خرش خوب میره.شما برو دنبال اشنا.اولین کاری هم که میکنی فردا پس فردا برو تمدید کن بندازنت 1/4 تا بتونی پارتی جور کنی.
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
یک دوستی داشتم معافیت کفالت گرفت.طبق قوانین قدیم اقدام کرد و جوابش تو روزهایی بود که قوانین جدید امده بود.اما چون اقدامش تو زمان قدیم بود معافش کردن.در ضمن تا قوانین جدید نیامده نگران نباش.
شما برات زده معادل بهت درجه لیسانسی میدن.(ولی ظاهرا دارن با فوق ها اعزامت میکنن.)
در ضمن جای خوبی افتادی ولی در اصل باید نیرو انتظامی باشی.
بدون برگ سبز هم کارت نمیشه(کلا شاهکار کردن در مورد شما).
برو دنبال برگ سبزت.
یک سر هم برو پیش مشاور نظام وظیفه تا بهت مشاوره بده که آیا این کار درسته که شما بری سپاه یا نه.(تا حالا هر کی دیده بود مثل شما رفته بود درست کرده بود یگان خدمتیشو).
Last edited by ahad_judo; 29-03-2012 at 17:42.
[QUOTE=ahad_judo;6930699]1-[QUOTE]برای امریه دیر اقدام کردی.الانم هنوز وقت داری.همین امروز برو دنبالش که خیلی دیر شده.
2-اگر برگ سبز بسیج داری خیلی کارت اسون شده.برگ سبز اعزامتو با مدارک بسیجت ببر سپاه شهرتون.بگو میخوام اینجا پذیرش شم.اگر میتونی یه نامه از حوزه بسیج بگیر که ببری سپاه اینجور محکم کاری میشه.
3-وزارت دفاع هم والا اموزشیش قزوین هست و جای خوبیه.اگر منظورتون کسری اش هست که باید پروژه تحقیقاتی-نظامی بدی که چیزی اشاره نکردید.پس به دو گزینه بالا فکر کنین.[COLOR="Silver"]
سلام علیکم و تشکرات
من هنوز برگ سبز نرسیده به دستم ، همون برگ که فقط تاریخ اعزام هست رو از پلیس +10 گرفتم
نکنه همین برگه رو برگ سبز میگن!؟؟؟
محل آموزش زده متعاقبا اعلام خواهد شد
امریه دیره ! خیلی؟ چرا!
در مورد وزارت دفاع میخوام بدونم مثلا من رفتم امریه یا پذیرش سپاه
بعد شاید مثلا همین قزوین میافتادم
خب به هر حال وزارت دفاع بهتره دیگه
از کجا بدونم که چیکار کنم که بهترین حالتو برام داشته باشه
حتی همین امریه مثلا2 جا قبول کنن
سپاهم که برم قبول کنن
هر کدومو بخوام میتونم برم یا نه
یه سوال دیگه من که آموزشی رو دورشو دیدم بازم بایدبرم حتی برای سپاه و امریه و وزارت دفاع!! من شنیدم که میگن ارتش شاید قبول نکنه؟
با تشکر فراوان
Last edited by AMIRHJ; 29-03-2012 at 18:42.
سلام.
شما بری سپاه پذیرش بگیری بهتره.چون خدمت توش راحتتره.
وزارت دفاع قزوینم خوبه ولی سپاه بهتره.
شما نامه از حوزه بسیج بگیر برای سپاه شهرتون و از نیروی انسانی سپاه اوکی رو بگیر و بعد با برگ سبز اعزامت برو اونجا که تا برگ سفیدت نیمده کدت رو بزنن اونجا.
در ضمن ارتش برگ سبز بسیج حالیش نیست و باید اموزش ببینی تو ارتش.
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)