ما تهران این طوری شد (یه دو ماهی میشه)
زدن سرعت روزانه و شبانه رو کاهش دادند
بعد کاهش سرعت درست شد (بشخصه برای من حداقل)
ما تهران این طوری شد (یه دو ماهی میشه)
زدن سرعت روزانه و شبانه رو کاهش دادند
بعد کاهش سرعت درست شد (بشخصه برای من حداقل)
خیلی راحت با کارت ارشد مجوز دادند و 1 روزه وصل شد
صبا در رابطه با طرح ها. طرح مودم رایگان که گفتند کنسل شده و طرح دیگه هم که همونطور که نوشتند در سایت.
حالا سوال اینجاست که سرعت های بالاتر یک مگ و دو مگ را تنها به مدارک شرکت اشاره کرد. صبا مدارک دیگه مثل جواز کسب و کارت دانشجویی براش مقبول نیست آیا؟
سلام.یه چند وقته سرعت بهتر شده نه ولی مثله قبل 2 مگ نیست 1 مگ شده.بازم شکر.
توی تهران کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟
یکی دو هفته ـس که هر شب بین 9:30 تا 12:30 به شدت کیفیت اتصال کم، و بعضاً لینک مودم قطع و وصل میشه...
پشتیبانی صبانتم که اغلب چیزی حالیشون نیست و سریع میرن سراغ نویز خط.
به یارو میگم که داش من، من همه این مباحث سخت افزاری و شبکه رو حفظم نمیخواد به من یاد بدی؛ 4.5 ساله یوزرتونم تا حالا همچین مشکل مزخرفی نداشتم که هر شب بساط واسه ما درست کردین... بازم میگه نه نویزه... نویز که همیشه هست و تغییری نمیکنه، ولی این بیشتر به نظر میاد مشکل سیستمشون توی مرکز مخابراتیه که کشش نداره...
یکی از دوستان هم میگفت که مشکل مشابهی داره؛ شما هم دارین این مشکل رو؟
در بین این ساعات برید uplink/downlink مودمتونو ببینید کاهش یافته از مقدار عادیش یا نه (مثلاً دو سوم یا نصف) + کاهش فجیع نسبت signal به noise
صبانت دوباره مرضش گرفته انگار!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز همچین مشکلی رو در ساعات شبانه پیدا کردم (کامپوتر و برا دانلود میزارم ولی تا صبح 20 مگ بیشتر دان نکرده
بچه ها سرعت من 2 روزه که شبانه 110 تا شده.
آیا صبانت به دزدی های خودش اعتراف کرده؟؟
آیا صبانت به دنیای آخرت و وجود جهنم ایمان آورده است؟؟
آیا صبانت وادار به حلال خوری شده است؟؟
جواب این سوالها و چندین سوال دیگر سر پل صراط
برا منم همینطور
کاش که همین طور بمونه
موقتا بعضی شباا سرعت و زیاد میکنند چون دلمون خوش باشه تا یوزر زیاد بشه دزدی گرکیاشون شروع میشه
سلام
چرا نمیشه شارژ کرد؟
Could not find stored procedure 'sp_app_is_charge_id'.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)