تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 827 اولاول ... 284684734774780781782783784785786787788794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره خودمم اولش WD دیدم فهمیدم حتما یه ارتباطی به وسترن دیجیتال داره !!! . یه سوال یعنی خود ای دیتا نمی تونه هارد دیسکشو بسازه که وسترن براش می سازه ؟؟ چرا این طوریه ؟؟
    ADATA سازنده هارد دیسک نیست ، حتی سایر قسمتها مثل آداپتور برق ، کابل USB و قسمت SATA to USB ساخت ADATA نیست . به OEM ها سفارش میده ، سرهم میکنه و به اسم خودش وارد بازار میکنه . این موضوع چیز جدیدی هم نیست و در مورد سایر قطعات سخت افزاری مثل پاور سیستم که برندهای مختلفی در بازار موجوده همینطور هست .

بله همین درایو I مربوط به هارد اکسترنال هست
    ................

یه سوال . این که میگن هاردهای وسترن خرابیشون زیاده و عمرشون کمه درسته ؟؟ نسبت به هاردهای سیگیت مثلا !!! حتی چند جا دیدم نوشته بودن خود به خود دیگه هاردخاموش میشه و روشن نمیشه منظورم هاردهای وسترن هست !!
    والا دوستان نظرات مختلفی در مورد آمار خرابی هارد دیسکها دارند . میتونید سایت زیر رو بررسی کنید که در مورد میزان خرابی مدلهای مختلف هارد دیسکها در بازه های مختلف زمانی آمار خوبی ارائه میکنه . ولی بهترین کار این هست که از اطلاعات یه کپی دیگه داشته باشید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدل WD40EZRX که دارید در هیچکدام از دو لیست بالا نیست .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

ADATA سازنده هارد دیسک نیست ، حتی سایر قسمتها مثل آداپتور برق ، کابل USB و قسمت SATA to USB ساخت ADATA نیست . به OEM ها سفارش میده ، سرهم میکنه و به اسم خودش وارد بازار میکنه . این موضوع چیز جدیدی هم نیست و در مورد سایر قطعات سخت افزاری مثل پاور سیستم که برندهای مختلفی در بازار موجوده همینطور هست .

والا دوستان نظرات مختلفی در مورد آمار خرابی هارد دیسکها دارند . میتونید سایت زیر رو بررسی کنید که در مورد میزان خرابی مدلهای مختلف هارد دیسکها در بازه های مختلف زمانی آمار خوبی ارائه میکنه . ولی بهترین کار این هست که از اطلاعات یه کپی دیگه داشته باشید .

این مدل WD40EZRX که دارید در هیچکدام از دو لیست بالا نیست .

چه جالب نمی دونستم ای دیتا هم مونتاژکار هست

پس با خیال راحت هارد وسترن رو انتخاب می کنم !!!

با تشکر از شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    بین خرید سی گیت plus slim و وسترن مای پسپورد اولترا پریمیوم یک ترا مردد هستم . مواردی که واسم مهم هست سرعت انتقال دیتا و کیفت و دوام هارد می باشد. 4 سالی هست که وسترن استفاده میکنم و راضی هستم ولی از سیگیت هم خیلی تعریف شنیدم .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
    با سپاس فراوان
    پیروز و پاینده باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

قبل از انتخاب باید موارد مهمتری مثل گارانتی ، قیمت ، امکانات جانبی (مثلاً داشتن باکس مقاوم و ضد آب و نرم افزارهای کاربردی) و شکل ظاهری رو بررسی کنید و سپس مدل مناسب رو انتخاب کنید . در اینجا برند یا سازنده خیلی مهم نیست چون Transcend هم مثل ADATA یا Silicon Power و ... سازنده هارد دیسک نیست و هارد دیسکهای مورد نیاز رو از سازنده های دیگه ای مثل وسترن دیجیتال توشیبا سامسونگ تامین میکنه .
    هارد اکسترنال Transcend اگر گارانتی معتبری نداره توصیه میکنم از لیست انتخابتون حذف کنید .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام .

قبل از انتخاب باید موارد مهمتری مثل گارانتی ، قیمت ، امکانات جانبی (مثلاً داشتن باکس مقاوم و ضد آب و نرم افزارهای کاربردی) و شکل ظاهری رو بررسی کنید و سپس مدل مناسب رو انتخاب کنید . در اینجا برند یا سازنده خیلی مهم نیست چون Transcend هم مثل ADATA یا Silicon Power و ... سازنده هارد دیسک نیست و هارد دیسکهای مورد نیاز رو از سازنده های دیگه ای مثل وسترن دیجیتال توشیبا سامسونگ تامین میکنه .
    هارد اکسترنال Transcend اگر گارانتی معتبری نداره توصیه میکنم از لیست انتخابتون حذف کنید .
    سلام
    ظاهرا گارانتی 30 ماهه داره و این مدلهایی که خدمتون عرض کردم باکس ضد ضربه و استاندارد S MIL‎-STD‎-810F یا S MIL‎-STD‎-810G دارند.
    سپاس از پاسخ شما
    Last edited by 22arash; 02-03-2016 at 10:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اخیرا هارد اکسترنال seagate backup plus slim 2tb خریدم که طبق عکسهای پیوست در جاهایی که با خط قرمز مشخص کردم هارد صدای تیک هد رو میده ولی به کارش ادامه میده ..انگار سکته میکنه ولی بدون بیپ فقط تک تق هده .هارد کاملا نو و کمتر از20 ساعت استفاده شده آیا باید نگرانش باشم یا از کمبود برق usb ؟؟؟ البته زمانی که از گرافیک یا هر چیری که برق از پاور کیس میگیره استفاده میکنم این صدا بیشتر تکرار میشه.....لطفا راهنمایی نمایید؟؟؟کابل y خوبه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخیرا هارد اکسترنال seagate backup plus slim 2tb خریدم که طبق عکسهای پیوست در جاهایی که با خط قرمز مشخص کردم هارد صدای تیک هد رو میده ولی به کارش ادامه میده ..انگار سکته میکنه ولی بدون بیپ فقط تک تق هده .هارد کاملا نو و کمتر از20 ساعت استفاده شده آیا باید نگرانش باشم یا از کمبود برق usb ؟؟؟ البته زمانی که از گرافیک یا هر چیری که برق از پاور کیس میگیره استفاده میکنم این صدا بیشتر تکرار میشه.....لطفا راهنمایی نمایید؟؟؟کابل y خوبه؟؟

البته زمانی که از گرافیک یا هر چیری که برق از پاور کیس میگیره استفاده میکنم این صدا بیشتر تکرار میشه.....لطفا راهنمایی نمایید؟
    با توجه به جمله بالا ؛ من توصیه میکنم روی سیستم دیگه تست کنید و ببینید بازهم اینطوری میشه یا خیر .
    حتماً به پورتهای پشت کیس متصل بشه و همچنین از کابلهای رابط هم استفاده نشه .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14 مهم

با توجه به جمله بالا ؛ من توصیه میکنم روی سیستم دیگه تست کنید و ببینید بازهم اینطوری میشه یا خیر .
    حتماً به پورتهای پشت کیس متصل بشه و همچنین از کابلهای رابط هم استفاده نشه .
    ضمن سپاس
    هارد به پورتهای پشت کیس وصله و تنهاست و رابط هم نداره ولی قصد خرید کابل Y و یا usb hub آداپتوری acron رو دارم...
    تست کردم ....روی لپتاپ به ندرت صدا میده....فقط مشکل با pc desktop ....میخوام بدونم آیا این صدا به هارد صدمه میزنه..یا طبیعیه.؟؟؟ چون تو سایت سیگیت گفته صدای تیک بدون بیپ یا خش خش شدید طبیعه ای .......یعنی باید نگران بود و کاری کرد؟؟؟ چون در حال حاضر مجبورم از هارد های pc بک آپ بگیرم..فقط هم در حال رایت صدا میده و کمتر در خواندن.....کلا هاردیه که صدا و لرزش نداره مگر آنکه با گوشیه پزشکی گوش بدی
    Normal sounds include:

1. Whining noise during drive spin-up.
    2. Regular clicking or tapping sounds during drive access.
    3. Hard clicks when the drive heads park during power saving modes like Standby or Hibernation
    4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ehsanmorfi; 04-03-2016 at 22:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هاردهای سیگیت یک مشخصه (عملا مشکل) مشخصی داشتند به اسم Head Parking که اصطلاحا صدای Chirping Sound از خودشون در می آوردند.

دقت کنید ببینید بعد از هر صدا، فاکتور Load Cycle Count تون بالا می ره یا نه. اگر می ره بالا مشکل همینه.

اگر مسئله این بود به طور کلی سیگیت می گه مشکلی نیست و برید پی کارتون.

البته منم که از این هاردها (اینترنال ) داشتم بعد از مدتی نسبتا طولانی یک Firmware داد برای آپدیت هارد (البته قبلش حتما حتما بکاپ بگیرید) ببینید فیرمویرتون رو می شه آپدیت کرد یا نه. برای من بعد از اپدیت فیرمویر اقلا صدا خیلی خیلی کمتر شد. البته بازم این فاکتور بالا می ره. برای هارد من 200000 پارک دیده شده بود که الان بعد از 3 سال 127 هزارتاش رفته.

با تشکر.

14. 2 کاربر از Hammy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •