تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 1291 اولاول ... 2846847347747807817827837847857867877887948348841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعا ممنون از توجهی که شد ؛ نمیدونستم تو ایران کسی 512 ایرانسل استفاده نمیکنه!
    شما دیگه چرا صبر نمی کنی تا کسی بیاد .....

این 6 ماه 512 با محدودیت حجمی 24 گیگ رو می خواهی؟
    تا جایی که من می دونم برای تغییر سرعت تا اخر شارژ فعلی ( سرویس 128 فعلی ) این تغییر اعمال نمیشه و اگر سرویس چند ماهه داری باید صبر کنی تا تموم شه.
    باسه گرفتن 512 هم باید از شرکت یا دانشگاه نامه بگیر و باسشون بفرست ( تماس بگیری بهت می گن چجوری بفرستی.)
    ویرایش:
    یادم رفت اینو بگم.
    حتما شماره پیگیری ها که سیستم موقع تعویض سرویس میدهد را یکجا نگه دار ( روز اول هم چک کن که سیستم روی سرویس جدید سوییچ کرده باشه )

راستی سوال خودم یادم رفت
    امروز متوجه شدم یک بخش جدید باسه ارتباط باهشون به صورت متنی تو بخش پروفایل گذاشتن کسی تست کرده تا الان؟
    Last edited by zed2; 18-07-2012 at 21:32. دليل: -

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    عزیزان اگر اول ماه پول واریز نکنیم واسه تعرفه ماه جاری و بجاش وسط ماه پول پرداخت کنیم چقدر باید پول پرداخت کنیم برای اون ماه مثلا طعرفه ما 12600 باشد برای یک ماه ؟
    و اینکه می شود از این تخفیف های مودم استفاده کرد مثل این 70 درصد ها و برای اضافه کردن مودم به اشتراک قبلی ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستی سوال خودم یادم رفت
    امروز متوجه شدم یک بخش جدید باسه ارتباط باهشون به صورت متنی تو بخش پروفایل گذاشتن کسی تست کرده تا الان؟
    كدوم بخش‌؟ ارجاع و پيگيري درخواست يا مشكل؟
    اتفاقا اگه بشه به صورت آنلاين رسيدگي كنن خيلي بخش خوبيه! من همين امشب يه سوال خيلي حرفه اي دارم برم بپرسم ببينم چي ميگه فقط بديش اينه كه به صورت كمبوباكس هست . نميشه موضوع درخواست كلي باشه!!
    ممكن نوع پاسخ ها بسته به نوع انتخاب خلاصه موضوع متفاوت باشه!
    ولي خوب يه امتحاني ميكنيم ببينيم چي ميشه!!

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستي. تو آوا رو بازي ميكني با سرعت وايمكس مشكلي نداري؟ مال من فعلا 256 هست !؟؟

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قرارداد تموم شه و تمدید نکنیم لغو امتیاز میکنند ؟ یا مهم نیست اگه یه مدت تمدید نکنیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    یه مودم وایمکس ایراسل رو چجوری میشه همزمان به دو وسیله مثلا پی سی و ----- وصل کرد اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ضمنا مودم همwixfmm-130 هستش فاصله دو دستگاه هم از هم چیزی حدود 15 متره این مشکلی ایجاد نمیکنه

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

شما دیگه چرا صبر نمی کنی تا کسی بیاد .....

این 6 ماه 512 با محدودیت حجمی 24 گیگ رو می خواهی؟
    تا جایی که من می دونم برای تغییر سرعت تا اخر شارژ فعلی ( سرویس 128 فعلی ) این تغییر اعمال نمیشه و اگر سرویس چند ماهه داری باید صبر کنی تا تموم شه.
    باسه گرفتن 512 هم باید از شرکت یا دانشگاه نامه بگیر و باسشون بفرست ( تماس بگیری بهت می گن چجوری بفرستی.)
    ویرایش:
    یادم رفت اینو بگم.
    حتما شماره پیگیری ها که سیستم موقع تعویض سرویس میدهد را یکجا نگه دار ( روز اول هم چک کن که سیستم روی سرویس جدید سوییچ کرده باشه )

راستی سوال خودم یادم رفت
    ممنون از پاسخ.
    کارت دانشجویی نمیشه ؟
    نامه چی باید بگیرم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

يه سوال داشتم ميشه درخواس داد از ايرانسل بيان واسه بررسي فردا مودم و خط گرفتيم پولمون هدر نره همچين كاري ميكنن ؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    عزیزان اگر اول ماه پول واریز نکنیم واسه تعرفه ماه جاری و بجاش وسط ماه پول پرداخت کنیم چقدر باید پول پرداخت کنیم برای اون ماه مثلا طعرفه ما 12600 باشد برای یک ماه ؟
    و اینکه می شود از این تخفیف های مودم استفاده کرد مثل این 70 درصد ها و برای اضافه کردن مودم به اشتراک قبلی ؟
    من تست نکردم و امیدوارم یکی که تست کرده بگه ولی تا جایی که می دونم اگر سرویس باسه ماه بعد کسری موجودی بر اساس نوع سرویس داشته باشه سرویس قطع میشه تا ان مبلغ پرداخت بشه....( کم کردنش رو هم نمی دونم)

سوال بعدی ات رو از پشتیبانی زنگ بزن بپرس.( ولی تا جایی که من قبلا شنیدم تخفیف باسه مودم بعدی نمی دن.- مگر اینکه روی سرویس های مصرف ازاد مودم بگیری بعد از داخل کنترل پنل سایت مک رو بدی که اجازه وصل شدن اکانت قبلی رو با این مودم هم بده ولی همزمان نمی شه استفاده کرد)

كدوم بخش‌؟ ارجاع و پيگيري درخواست يا مشكل؟
    اتفاقا اگه بشه به صورت آنلاين رسيدگي كنن خيلي بخش خوبيه! من همين امشب يه سوال خيلي حرفه اي دارم برم بپرسم ببينم چي ميگه فقط بديش اينه كه به صورت كمبوباكس هست . نميشه موضوع درخواست كلي باشه!!
    ممكن نوع پاسخ ها بسته به نوع انتخاب خلاصه موضوع متفاوت باشه!
    ولي خوب يه امتحاني ميكنيم ببينيم چي ميشه!!
    پرسیدی نتیجه اش رو به من بگو که بر اساس ان پست اول را ویرایش کنم.

راستي. تو آوا رو بازي ميكني با سرعت وايمكس مشكلي نداري؟ مال من فعلا 256 هست !؟؟
    اگر روز خاص نباشه معمولا نه و راحت بازی می کنم.( nfs world هم دارم انلاین بازی می کنم بدون مشکل)
    امروز حدودا 190-240 بود
    سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟
    سلام می رسونه
    پورت های تورنت مسئله نداره .... احتمالا مشکل از یک جای دیگر است . برو تو تاپیک تورنت مطرح کن بررسی شه

دوستان قرارداد تموم شه و تمدید نکنیم لغو امتیاز میکنند ؟ یا مهم نیست اگه یه مدت تمدید نکنیم ؟

تا جایی که می دونم نه لغو نمی شه ولی باسه اطمینان بجاش خودت درخواست بده مصرف ازاد بشه.(باز باسه اطمینان زنگ بزن اطلاعات من مال چند ماه پیش است )
    با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    یه مودم وایمکس ایراسل رو چجوری میشه همزمان به دو وسیله مثلا پی سی و ----- وصل کرد اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه ضمنا مودم همwixfmm-130 هستش فاصله دو دستگاه هم از هم چیزی حدود 15 متره این مشکلی ایجاد نمیکنه
    باید یکی رو با کابل نصب کنی و یکی را به صورت بی سیم وصل کنی به مودم .( تجهیزات سخت افزاری لازم یک کابل باسه ----- (چون فکر نکنم شبکه بی سیم داشته باشه ) و یک سیستم با کارت شبکه بی سیم b/g .
    باسه بی سیم فاصله اگر دیوار دید انتن هارو کور نکرده باشه احتمالا نه ولی باز باید چک بشه در محل.

ممنون از پاسخ.
    کارت دانشجویی نمیشه ؟
    نامه چی باید بگیرم ؟
    تا جایی که من خبر دارم نه ( ولی باز زنگ بزن بپرس )
    نامه معمولا دانشگاه مثلا باسه پروژه دانشجویی یا در خواست فعالیت تحقیقاتی که دانشگاه تشخیص بده نیاز به پر سرعت میشه ( دردسرش زیاده - اگر بتونی یک نامه شرکتی بگیری اسونتر است- مسئولیت استفاده از سرویس هم تو نامه بگو به عهده استفاده کننده بزارن که دیگر مسئولیتی هم نداشته باشن)
    Last edited by zed2; 20-07-2012 at 00:30. دليل: -

13. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •