تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 966 اولاول ... 284684734774780781782783784785786787788794834884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلامتو آیین نامه دانشگاه آزاد نوشته زیر منظور این عبارات اینه که در هر ترم بیشتر از سه درس غیبت غیرموجه صفر محسوب میشه یا در کل سالهای دانشگاه فقط سه درس میشه غیبت داشت؟ممنون میشوم اگر پاسخ بدید.

غیبت در جلسه امتحان (ماده 35). غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نیز غیبت غیر موجه تا ۳ درس موجب حذف آن درس یا دروس می شود.غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
    Last edited by torpedo; 11-02-2013 at 14:30.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلامتو آیین نامه دانشگاه آزاد نوشته منظور این عبارات اینه که در هر ترم بیشتر از سه درس غیبت غیرموجه صفر محسوب میشه یا در کل سالهای دانشگاه فقط سه درس میشه غیبت داشت؟ممنون میشوم اگر پاسخ بدید.
    خیر

هر ترم تا 3 درس میتونین نرین سر جلسه

3. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منظورم اینه که اگه نخوام برم نیازی نیست اطلاع بدم به دانشگاه ؟ همین که اقدام به ثبت نام نکنم خودش کنسل میشه و سال دیگه هم میتونم شرکت کنم ؟
    بله مشکلی نیست.ثبتنام یا عدم ثبتام در ازاد محرومیت ندارد.
    حتی شما سال دیگه هم میتونید بیاید به رشته قبولی امسال.

5. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من همونطور که میدونید فردا ثبت نام ازاد هست منم سال 4 رم دانشگاه هستم می خواستم از اینجایی که هستم انصراف بدم و در واحدی دیگه ثبت نام کنم حالا به نظرتون می تونم اول ثبت نام کنم و بعد از دانشگاه قبلیم انصراف بدم؟به مشکل نظام وظیفه نمیخورم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من همونطور که میدونید فردا ثبت نام ازاد هست منم سال 4 رم دانشگاه هستم می خواستم از اینجایی که هستم انصراف بدم و در واحدی دیگه ثبت نام کنم حالا به نظرتون می تونم اول ثبت نام کنم و بعد از دانشگاه قبلیم انصراف بدم؟به مشکل نظام وظیفه نمیخورم؟
    من میخوام دقیقا همین کارو بکنم

فک کنم نمیتونید
    چون یه برگه پیش دانشگاهی میخواد که فک کنم دست دانشگاه
    من از واحد فعلیم سوال کردم گفتن تا 15 روز اگه پشیمون شدی بیا انصرافتو پس بگیر

فقط یه نکته توجه کن
    برای اینکه هزینه انصراف بت نخوره از دانشگاه مقصد نامه بگیر ببر دانشگاه مبدا
    تا ازت پولی نگیره البته اگه هردو آزاده

8. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    متاسفانه امسال تناقض بین دفترچه و قوانین جدید نظام وظیفه بود.
    توصیه میکنم از دفاتر پلیس+10 یا نظام وظیف هسوال کنید
    موفق باشید

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من مدار1 رو افتادم ولی منطقی رو پاس شدم..حالا با توجه به اینکه اینا همنیاز همن می تونم بزارم مدار1 رو برای ترم بعد یا باید این ترم بردارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هنوز تاریخ دقیقی واسه ثبت نام مشخص نشده ؟ امروز خبرگذاری مهر اعلام کرد از هفته ی آینده ثبت نام شروع می شه
    Last edited by liverpolis; 12-02-2013 at 21:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هنوز تاریخ دقیقی واسه ثبت نام مشخص نشده ؟ امروز خبرگذاری مهر اعلام کرد از هفته ی آینده ثبت نام شروع می شه
    ثبت نام چی ؟ کارشناسی که امروز و فردا بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پس این چی می گه ؟
    اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون دانشگاه آزاد
    مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد: پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می توانند هفته آینده برای ثبت نام مراجعه کنند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مرکز آزمون اعلام کرد: نتایج پذیرش بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 19/11/1391 اعلام شد تا داوطلبان بتوانند از وضعیت تحصیلی خود مطلع شوند.
    اگر داوطلبی در ارزشیابی بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده و علاقه مند به انتخاب میان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای دیگر است، می تواند تا زمان اعلام نتایج این دانشگاهها منتظر بماند.
    پـذیرفته شدگان در صورت مراجعه نکردن در زمان مـقرر می توانند تا اعلام نتایج سازمان سنجش صبر و در صورت انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی، برای ادامه تحصیل هفته آینده به واحدهای موردنظر مراجعه کنند.
    هدف مرکز آزمون ایجاد آسایش برای خانواده هاست از این رو درخصوص زمان ثبت نام در واحدهای دانشگاهی مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای متأخرین هیچگونه مشکلی وجود ندارد و در صورت لزوم برای متقاضیان تمدید خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •