اسلحه 8-16 و کفش هم لازم دارم (Pleeeeeeeeeaaaaaaasssse)
xD
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اسلحه 8-16 و کفش هم لازم دارم (Pleeeeeeeeeaaaaaaasssse)
xD
شهر مطعلق به شماست ، این حرفا چیه !!![]()
یه سوال بی ربط D:
حاجی شما جومونگ رو از کجا دانلود میکنی !! من تا قسمت 38 رو دوبله فارسی دانلود کردم نمیتونم صبر کنم تا پخش شه بعد دانلود کنم xD .
هتل پرسپولیس ساخته شد.
بریم سراغ بقیه ی ساختمون ها :d
هنوز از پاس اوت در نيومده اين يارو vwv يهم حمله كرده. 200 H-p ازش كم كردم حالا دارم ميرم بزنمش كسي نيست پاس اوتش كنه؟
به نظرم صبر کنیم همه با هم به یه نفر اتک بدیم
مثلا دیروز من اشتباه کردم ! سه نفر رو تا لب گور بردم ولی کسی نبود بندازشون تو گور
خیلی راحت میتونیم این کار رو انجام بدیم فقط باید هماهنگ عمل کنیم چون اونا به سرعت بعد از اینکه بهشون حمله میشه تو فروم اعلام میکنن بقیه هم تا طرف رو پاس اوت نکنن بیخیال نمیشن![]()
من با هماهنگ بودن موافقم
بهتره صبر کنیم تا همه از پاس اوت در بیان بعد بریم بترکونیم
در ضمن ، من دارم حدود 3 بیلدر خالص رو میفرستم Cyrus D Great ... البته اگه خدا بخواد![]()
قبل از اين كه همهاهنگ بشيم پاس اوتمون مي كنن.خیلی راحت میتونیم این کار رو انجام بدیم فقط باید هماهنگ عمل کنیم چون اونا به سرعت بعد از اینکه بهشون حمله میشه تو فروم اعلام میکنن بقیه هم تا طرف رو پاس اوت نکنن بیخیال نمیشن![]()
مي گم بهتر نيست چند نفر از ما از شهر خاج بشيم تا اونا نتونن كه پاس اوتمون كنن. بعد وقتي همه از پاس اوت در اومديم همه باهم به شهر ميريم و يه دفعه به يكيشون حمله مي كنيم!!
منظورت همون پرسپوليس هست؟در ضمن ، من دارم حدود 3 بیلدر خالص رو میفرستم cyrus d great ... البته اگه خدا بخواد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)