signature
یعنی چه![]()
1- the fire/flame/torch went out
2- Is the torch out? or not?i
3- the fire/torch is burning
4- you're telling the reverse
5- you've misunderstood/you've understood the reverse
6- Do they want to turn the flame on/off? Are you alright/you wouldn't mind?i
7- If we push this button or lower the pressure, doesn't the torch go out?i
8- I think something has stuck in the pipe
9- Does it make any change if we raise the temperature rather than lowering the pressure, in your idea?i
10- The higher the pressure goes, the the higher the temperature reaches
11- water/electricity is cut off
12- Is the water/electricity shut off?/Is there any water/electricity?i
لطفا جواب من رو هم بدين
آقا کسی ترجمه نکرد؟
ممنون می شم اگه یه نفر ترجمه کنه
یک شرکت کامپیوتری ، به منظور برنامه ریزی یک خط از سرور های جدید وب، 350 برنامه کاربردی را از فارغ التحصیلان کامپیوتر دریافت می کند. فرض کنید که 220 نفر از این افراد در رشته ی علوم کامپیوتر، 147 نفر در رشته تجارت و 51 نفر هم در رشته ی علوم کامپیوتر و هم در رشته ی تجارت تحصیل کرده اند، چه تعداد از این داوطلبان نه در رشته علوم کامپیوتر تحصیل کرده اند و نه در رشته ی تجارت؟
Last edited by Smartie7; 26-05-2011 at 20:40.
اقا خب یه دیکشنری ساده هم فکر کنم معنیش رو داره
اگه تو عبارت خاصی یا جمله خصی منظورتون هست کل جمله رو بنویسید
معنیش میشه : امضاء
حالا بر فرض محال و محض احتیاط اگه اون یک کلمهی امضا که دوستمون سجاد گفتن کارتون رو راه ننداخت:
signature۱) امضا، دستینه، توشیح، رقم
۲) (هر چیزى كه به جای امضا به كار رود) مهر، صحه
۳) عمل امضا كردن
۴) نشان ويژه، علامت مشخصه، علامت، نشان
۵) (فیلم و نمایش و غیره) آواز یا آهنگ اصلی (كه تكرار میشود و نمایشگر كل برنامه است)، تیتراژ
۷) (موسیقی) نشانههایی كه براى نشان دادن مایه يا نوع كلید پس از نت یا بالاى آن نوشته میشود
۷) نشان دیرند (كه پهلوی كلید موسیقی میگذارند)
۸) (بخشی از نسخهى پزشک) دستور استعمال
...
سلام
دوستان اینها رو لطف میکنید
1) اگه براتون مقدوره (ممکنه) منو همین جا پیاده کنید.
2) من یه مقداری جلونر پیاده میشم. سه راهی بعدی لطفا" نگه دارید.
3) آیا نیازه (آیا واجبه) که تمامی معتادها , بی خانمان ها و گداها رو از توی خیابونهای سطح شهر جمعشون کرد؟
4) تا میتونستم گاز ماشینمو گرفتم تا هر چه زودتر برسم اونجا ولی دیر شده بود!!!
5) این مورد در مقایسه با تمام مواردی که شما مطرح کردید هیچی نیست!!
6) اون توی خیابون فردوسی سوار شده بود و دو تا خیابون بعد خیلی زود هم از ماشین پیاده شد.
7) ما از دو راه مختلف مسئله رو حل کردیم و جالب اینه که هر دو هم به یک جواب رسیدیم.
8) تو هم ممکن بود اشتباه کنی همونطوری که من اشتباه کردم و راه غلط رو رفتم.
9) من نمیخواستم بدون اینکه با تو مشورت کنم این کار رو انجام بدم. میخوام نظرت رو بدونم و راهنماییم کنی.
10) این دو ماده رو باید با نسبت های مساوی با هم ترکیب کنید و یا حداقل به نسبت 1 به 2
باز هم ممنونم
والله ایرادهاش رو به بزرگی خودتون ببخشید... عجلهای شد... ایشالله دوستانی که بیشتر وقت دارن تصحیحش کنن...
خوش آمدید. این فصل نهم مبحث مفاهیم پروتکلهای مسیریابی است. عنوان این مبحث EIGRP است که مخفف Enhanced Interior Gateway Routing Protocol به معنای پروتکل مسیریابی راه درونی بهبود یافته است. EIGRP یک پروتکل مسیریابی بیطبقه بردار یا مسیر فاصله (distance-vector) پیشرفته است. متفاوتتر از مسیریاب نسخهی ۲. همانطور که از نامش پیداست٬ EIGRP یک نسخهی بهبودیافته از IGRP سیسکو است. البته هر دو منحصر به پروتکلهای سیسکو هستند و تنها روی مسیرهای سیسکو عمل میکنند.
به یاد دارید که RIP نسخهی ۲ تنها از hop count به عنوان متریک استفاده میکند. EIGRP بر خلاف آن متریک پیچیدهتری دارد. از حداقل پهنای باند٬ مدت تاخیر٬ اعتبار و بارگیری (Load) استفاده میکند. از میان این ۴ متریک در حالت پیشفرض٬ تنها از پهنای باند و مدت تأخیر برای محاسبهی مناسبترین مسیر استفاده میشود. مقدار پهنای باند ممکن است مقدار واقعی پهنای باندی فیزیکی رابط را نشان ندهد. این مورد را یک مهندس شبکه میتواند تغییر دهد اما متوجه باشید که ایجاد تغییر در مقدار پهنای باند٬ پهنای باند اصلی خود لینک را تغییر نمیدهد. مدت تأخیر وسیلهی سنجش زمانی است که طول میکشد تا یک بسته از یک مسیر بگذرد. اعتبار معیار احتمال از کار افتادن لینک یا بررسی زمانهایی که لینک با ایراد مواجه میشود است.بارگیری (Load) نمایانگر مقدار ترافیک از طریق به کار گرفتن لینک است. یکی از مهمترین موضوعهای این مبحث الگوریتم همگرایی است که EIGRP از آن استفاده میکند. به جای استفاده از الگوریتم Bellman-Ford مانند بقیهی پروتکلهای مسیریابی بردار یا مسیر فاصله٬ EIGRP از الگوریتم آپدیت پراکننده (Diffusing Update Algorithm) یا DUAL استفاده میکنند که امکان سرعت بالای بدون لوپ (Loop-free) و دورههای همگرایی را برای محاسبهی مسیر مناسب در تمامی مسیرهای مشمول در یک تغییر همزمان توپولوژی فراهم میکند. دانشجوها باید از فهرست توپولوژی DUAL و نحوهی نگهداری یک فهرست از مسیرهای پشتیبان (back-up) که قبلاً توسط DUAL تعریف شدهاند تا بدون لوپ (loop-free) باشند آگاه باشند. اگر مسیر اصلی در فهرست مسیریاب از کار بیافتد٬ بهترین مسیر پشتیبان بلافاصله به فهرست مسیریابها افزوده میشود.
این سرفصل حاوی مفاهیم بسیاری است و شما باید دستورهای ضروری را برای تنظیم و رفع اشکال EIGRP در توپولوژی آزمایشگاه خود تمرین کنید. در آزمایشگاههای خود زمانهای فوق برنامه برای این سرفصل ترتیب بدهید تا تمامی فرمانهای مرتبط با EIGRP را تمرین کنید. با این روش میتوانید کنترل دقیق به دست آمده از طریق خلاصهسازی دستی٬ زمان همگرایی کاهش یافته را مشاهده کنید. همانطور که با RIP و نحوهی مدیریت EIGRP بر شبکههای اینترنتی بسیار عظیم مقایسه شده است. موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)