اون اديت فايل با cv0f اي كه توي همون صفحه هست كار ميكنه cv0f اي كه اونجا گذاشتم رو بايد بريزي.
اون اديت فايل با cv0f اي كه توي همون صفحه هست كار ميكنه cv0f اي كه اونجا گذاشتم رو بايد بريزي.
Last edited by sarukhan; 03-05-2009 at 12:42.
ببخشيد آيا تو قسمت become a legend ميشه يه پست ديگه رو هم انتخاب كرد.من الان cf هستم ميشه ss رو هم بهش اضافه كنم.
توی بازی ها و تمرینات اگه مربی از شما در اون پست چندین بار بازی بگیره اون پست هم به بقیه پست های شما اضافه میشه
سلام من خودم تا 35 سالگی بازی کردم و در بارسا به صورت اجباری خداحافظی کردم در حالی که در همون فصل بهترین بازیکن جهان و اروپا شده بودم. این در حالی است که تا 31 سالگی قدرتهام در حال پیشرفت بود. 7 بار بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و خیلی افتخارات دیگه.... اگه خواستید بگید بیشتر توضیح بدم
من از اونجایی که به سرعت بازیکن خیلی اهمیت می دم همه رو گذاشتم رو top speed ولی وقتی به 95 رسید وبیشتر تشد گذاشتم رو kicking . بازم اگه کمکی خواستی بگو.
در ضمن از همه می خوام B.A.L رو تموم کنن چون خداحافظیت خیلی باشکوه خواهد بود.
من یه فایل گرفتم که حسن قهرمانی اون رو هک کرده بود و تعداد از تیم های آسیایی، امریکایی و افریقایی که مخفی بودن رو آزاد کرده.
منظور مناز گزینه، همین فایل بوده که اشتباه نوشتم. معذرت می خوام!
چشم. من الان باید برم ورزش، در اولین فرصت واستون یه آموزش با تصویر می زارم!![]()
سلام
شما حتی توی بیست سالگی هم خداحافظی می کنید
من که گفتم 27 سالگی اخرش هستش اون هم با اجبار خداحافظی می کنید .
من اون ادیتو برداشتم با همود ادیت این ارورو میده
همینه دیگه درسته ؟
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ارور میده
![]()
دوست عزیز من این لینک رو چند بار در این هفته گذاشتم توی این لینک فایل مورد نظر شما وجود داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این همه حرف زدم که بگم آخرش 27 سالگی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)