مستقیم کننده های رایگان:
hipfile.com
ساپورت از :
2shared.com, 4shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Uploading.com
روزانه 10 گیگ
نمایندگی داره و میتونین اکانت پولیشو بخرین ولی عملا به درد نمیخوره چون کدوم یکی شما روزانه بیشتر از 10 گیگ دانلود دارین؟!!
امروز باهاش آشنا شدم و تا حالا ازش دانلود نداشتم ولی باید پر سرعت باشه چون اکانت پولی و رایگانش هیچ تفاوتی ندارن جز محدودیت دانلود روزانه
uploadfa.com
ساپورت از:
2shared.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Megaupload.com
روزانه 5 گیگ
موارد بالا واسه این هم شامل میشه
سایت این دوتا خیلی شبیه همن و به نظرم زیر مجموعه بالایی هست
ولی این سایت هم به درد نمیخوره چون همه سایتهایی که ساپورت میکنه رو سایت بالایی هم ساپورت میکنه پس بهتره از سایت بالایی استفاده کرد
uploadbaz.com
ساپورن از:
2shared.com, 4shared.com, Depositfiles.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.com
روزانه 1 گیگ
از سایتهای خوبی ساپورت میکنه بویژه اینکه از سایتهایی ساپورت میکنه که hipfile ساپورت نمیکنه پس میتونند مکمل خوبی برای هم باشند طوری که همیشه از hipfile استفاده کنیم و فقط لینکهایی که اون ساپورت نمیکنه رو بدیم آپلودباز
اما یه نکته داره من خیلی وقته اینو میشناسم ولی تا حالا نتونستم لینکی رو باهاش مستقیم کنم! اگه شما تونستین به منم بگین
خسته شدم
.gif)
اینقدر تایپ کردم