ندیدم مهدی عزیز پستت رو ... آره به همین صورتی هست که میگی و خلاصه درسها رو میزارن اونجا ... البته شاید واسه همه رشته ها این کار رو نکنن
ندیدم مهدی عزیز پستت رو ... آره به همین صورتی هست که میگی و خلاصه درسها رو میزارن اونجا ... البته شاید واسه همه رشته ها این کار رو نکنن
بابا منظورم سایت خود دانشگاس![]()
اين معماري شديد حالمو گرفته از الان
امروز اولين جلسه بود استادمون يه دكتر كچله همون اول گفت ترم پيش به كسي ميان ترم ندادم
دپرسم امشب
سلام
دوستان خواهش میکنم کامل و ساده راهنمائی کنید
یکی از دوستان چند سال قبل دیپلم گرفت هم دیپلم مدرسه و هم کارو دانش چون رشته کار و دانش داشت
اما دانشگاه نرفت حالا بعد از چند سال میخواهد برود دانشگاه اما اطلاعی ندارد که کدام دانشگاه بهتره و بهم گفت من هم که نمیدونم و گفتم اینجا از شما دوستان بپرسم که بهش بگم
میخوااهد که دانشگاه زیاد سختگیر نباشد
و همچنین نمیخواهد هر روز برود دانشگاه چون کار میکنه
حالا چون رشته کامپیوتر داشته باید همین رشته را ادامه بدهد یا میتوانه رشته را عوض کنه
همین پیام نور خوبه یا دانشگاه های دیگه مثل علمي و کاربردي
هزینه زیاد نباشه
کلا میخواهیم که هم آسون باشه و زیاد گیر ندن و از همه مهمتر همون مدرکش است که حداقل یه مدرکی داشته باشیم برای آینده
حالا نمیدونم با این چیزائی که گفتم علمی کاربردی بهتره یا پیام نور
البته سوال های دیگری هم است که بعدا از شما دوستان میپرسم
ممنون
خداحافظ
Last edited by jojonice; 19-02-2013 at 07:29.
دوستان از پیام نور به سراسری میشه درسها رو تطبیق واحد داد ؟ ... اسم چیه نمیدونم معادل سازی واحد ها یا هرچی ؟
ممنون
سلام دوست گرامی
در مورد شهریه من فکر میکنم شهریه پیام نور نسبت به بقیه کمتر باشه
اما اینکه هرروز دانشگاه باید بره یا نره بستگی به برنامه اش داره ... معمولا در هفته بیشتر از 4 روز دیگه کلاس نیست و استاد هم مهمه دیگه
یکی میگه باید بیای سر کلاس تا بهت میان ترم بدم یکی هم حالا یه جوری راه میاد ... ولی در کل پیام نور سر کلاس هاش رفتن اجباری نیست
ولی مثل اینکه اجباری هست و باید بری و اگر هم نری هم میان ترم خبری نیست ( در مواقعی هست .مثل دانشگاه خودمون ... من همه جلسات رو رفتم و استاد داده به من میان ترم 6 و به اون کسی که 2 در میان کلاس ها رو میومد هم داده 6 ... خاک بر سر )
نه پیام نور نسبت به دانشگاه های دیگه آسون نیست ... در حالت استاندارد نیست ... ولی در هر دانشگاهی باشی و بخونی نمره خوبی میگیری ... سخت واسه موقعی هست که نخونده باشی ... اما چون در پیام نور باید تمام کتاب رو خوب بخونی به همین خاطر مهر سختی خورده روش ... و خوبیش هم اینه که عین کتاب میاد سوال ... رشته ی فنی هم که میخواد بره باید بخونه تا هر ترم تلفات نده
من به شخصه علمی کاربردی - غیرانتفاعی - آزاد رو اصلا پیشنهاد نمیدم
دوستان كسي ميدونه توي شيراز كتاب انتشارات راه رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
هانیوان نداشت؟
نه
جايي ديگه بلد نيستين كتاب پيام نور بفروشه
دوستان این کاردانی چیه
همه دانشگاه ها کاردانی دارند ؟
وقتی یکی کاردانی گرفت یعنی چی و بعد از چند وقت کاردانی را داده میشود
و این پیام نور معدل زیر 14 را قبول میکنه ؟
راستی چه رشته هائی داره این پیام نور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)