اون زیر گروه اونی میشه که من گفتم! البته معمولا شرکتای ایرانی اونو که شما میگید دارن کابینه شخصی!
اون زیر گروه اونی میشه که من گفتم! البته معمولا شرکتای ایرانی اونو که شما میگید دارن کابینه شخصی!
سلام دوستان وخسته نباشید.اول بگم من از کاسپرسکی 2010 استفاده میکنم و فهمیدم از پست هایی که دوستان زدند گفته بودند کاسپرسکی واسه نسخه 2011 پچ b راهم اضافه کرده میخواستم بدونم آیا با اضافه شدن این پچ مشکل بالا آمدن کاسپرسکی در نسخه 2011 حل شده یا نه چون مایکبار نصب کردیم بعد که کامپیوتر را ریستارت کردیم دهدیم همه برنامه ها در پایین تسک بر لود شده الی کاسپرسکی که اون هم بعد از 40 ثانیه لود شد واسه همین ما باز برگشتیم به نسخه 2010 خودمون اگرمشکلش حل شده دوستان کمک کنید که ما هم 2011 آخرین ورژنش را نصب کنیم.با تشکر فراوان
حکایت پچ b و a.b چی هست؟
سلام دوستان وخسته نباشید.میخواستم بپرسم این پچ bکه تازه آمده واسه نسخه های 2011 کاسپرسکی کی میدونه واسه رفع چه مشکل و باگی صادر شده.باتشکر فراوان
Last edited by Karkas20; 15-09-2010 at 12:47.
دوستانی که میخوان بدونند این پچ چی هست به این ادرس برند از خود سایت کسپر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورتی که متوجه نشدید بگید ترجمش کنم
کاظم عزیز اگر برایت زحمتی نیست میتوانی ترجمه اش کنی خدا خیرت بده من که درست و حسابی متوجه نشدم.باتشکر فراوان
چطور میشه از انتشار این Patch ها مطلع شد؟
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
Personal Cobinet زیر گروه Support هستش؟
کلا من متوجه یک چیز نمیشم. اینکه سریال خودمون را در سایت کسپر ثبت میکنیم چه فایده ای داره و اگر سریال قانونی ما به دست شخص دیگری بیوفته و اون هم توی سایت کسپر ثبتش کند، چطور میشه؟
من به عنوان راهنمایی گفتم بزار اونجا تا 1 سال کامل از سریالت استفاده کنی نه بعد از دو ماه بپرهلا من متوجه یک چیز نمیشم. اینکه سریال خودمون را در سایت کسپر ثبت میکنیم چه فایده ای داره و اگر سریال قانونی ما به دست شخص دیگری بیوفته و اون هم توی سایت کسپر ثبتش کند، چطور میشه؟
میل خودته نمیخوای ثبت کنی نکن میل خودته![]()
اینم به عبارتی یعنی
در سبتامبر 2011 لابراتور کسپرسکی روز 14 دهمشوصله امنیتی جدید برای اینترنت سکیورریتی 11.400 منتشر کرد.
این پچ به طور خودکار هنگام اپدیت نصب میشود.
این پچ این مشکلات رو رفع میکنه
دانلود شدن بیش از انداره اپدیت و همین طور ادامه داشتنش مثله مشکل دوستمون که 90 مگ گرفت!!
و..... از همه مهمتر فعال شدن کی بروزر
برای نصب پچ اقدمات زیر را انجام دهید
کسپر را باز کرده و گزینه اپدیت را بزنید
یک بار به صورت کامل کسپر راا پدیت کرده و سیستم رو مجددا راه اندازی کنید
وقتی که سیستم بالا امد پنجره اصلی کسپر را باز کنید
گوشه سمت چپ پایین پنجره اصلی برنامه ساپورت را کلیک کنید اگر پچ درست نصب شده بود اون عکسیو که بالا گزاشتم میبینید
Last edited by kazme_gheyz; 16-09-2010 at 08:53.
دوست عزیز، چرا بد برداشت می کنید؟!
سوال من مبنی بر رد فرمایش شما نبود. سوال را بخاطر اطلاعات ناقص خودم مطرح کردم.
قطعا ثبت سریال در سایت کسپر دلیلی دارد. اما اگر شخص دیگری هم آن سریال را مجددا در سایت کسپر ثبت کند، واقعا چه بلایی سر لایسنس من می آید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)