تنها راهش نصب ویندوز از نو هستش. من چندین بار با این مشکل مواجه شدم دلیلش هم ویروسی شدن ویندوز بود که بعد از ویروس یابی و پاک کردن ویروسها ویندوز موقع بالا اومدن logoff میشه.
تنها راهش نصب ویندوز از نو هستش. من چندین بار با این مشکل مواجه شدم دلیلش هم ویروسی شدن ویندوز بود که بعد از ویروس یابی و پاک کردن ویروسها ویندوز موقع بالا اومدن logoff میشه.
راحتت کنم؟
1- اصلا و ابدا آپدیت ویندوز رو نریز. مگر اینکه بدونی داری آپدیت امنیتی میریزی و اون آپدیت امنیتی حیاتی باشه، در غیراینصورت اصلا و ابدا آپدیت نریز.
2- ویندوز رو از اول بریز و با این ویندوز خداحافظی کن چون حتی اگه تمام برنامه ها و آپدیت ها رو پاک کنی شاید فقط یکم ویندوز بهتر بشه، شاید.
3- موفق باشی
لطفا گمراهی نفرمایید
جواب کامل رو بهشون گفتم، با استفاده از reapir میشه درستش کرد.
Last edited by resident; 19-05-2011 at 13:23.
يه نكته اي رو در تكميل فرمايشات دوستان اضافه كنم : شما وقتي از قسمت داخلي هارد به خارج حركت مي كنيد بر عكس سي دي و دي وي دي سرعت خوندن كم مي شه! پس به تبع اين قضيه ويندوزي كه در درايو C هست از ويندوزي كه در درايو G هست به مراتب سريع تر لود خواهد شد حتي اگه هيچ برنامه اي نداشته باشه. براي شما بهترين كار اينه كه ويندوز درايو C , G رو پاك كني و از درايو G به درايو C كوچ كني و اون جا ويندوزت رو نصب كني.
موفق باشي.
با سلام
من یه ویندوز ایکس پی رو سیستم نصب کردم و نصبش کامل شد و هیچ مشکلی نداره.
اما وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و یه پیغام میده که سی دی ویندوز را گذاشته و اینتر را بزنید.
وقتی این کار رو میکنم درست میشه.
یعنی بعد از اینکه سی دی ویندوز رو میزارم و اینتر رو میزنم گزینه های بوت از روی سیستم عامل های مختلف رو نشون میده.
مشکل چیه؟
تاحالا همچین چیزی ندیدم! اگر میتونی یه عکس از روی اون صفحه بگیر و اینجا بزار
سلام
شما برین به Setup بایوس (با زدن Delete هنگام بوت شدن) و از تو منوی بوت هارد رو به عنوان بوت اول یا دوم انتخاب کنین
سلام دوستان خسته نباشيد ويندوز من از ديشب نرمافزارهاي winrar و babylon و چند تا بازي رو ... رو اجرا نميکنه و سيسم هم زماني بالا مياد خطاي ereg ميده نميدونم چه کار کنم لطفا کمک کنيد
سلام
اگر میتونین متن ارور یا یه عکس ازش بذارین!
برنامه ها رو که اجرا میکنین پیغامب دارین؟
WinRAR archiver has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ashampoo Burning Studio 10 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
اين دو تا پيام يکي نرم افزار winrar يکي ashampoo
برای
چی ؟خطاي ereg ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)