تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 784 از 800 اولاول ... 284684734774780781782783784785786787788794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    سیستم من وارد ویندوز نمیشه و به محض اینکه میخواد بره داخل ویندوز logoff میشه. با safe mode هم همینطوره. میتونین کمکم کنین؟ repair هم کردم نشد.
    تنها راهش نصب ویندوز از نو هستش. من چندین بار با این مشکل مواجه شدم دلیلش هم ویروسی شدن ویندوز بود که بعد از ویروس یابی و پاک کردن ویروسها ویندوز موقع بالا اومدن logoff میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالا اومدن ویندوز توی این گام زیاد طول می کشه:
    زمانی که گذرواژه (پسورد) ورود به ویندوز رو وراد می کنم تا زمانی که ویندوز بالا بیاد نزدیک به 5 تا 10 دقیقه طول می کشه
    و پس از بالا اومدن ویندوز سرعت عالی هست
    البته این مشکل از زمانی بود میاد که همگی به روز رسانی های مایکروسافت رو از راه به روز رسانی ویندوز انجام می دم. تا پیش از اون ویندوز شتابناک بالا میاد ولی به رو.ز رسانی که می شه اینجوری می شه
    راحتت کنم؟
    1- اصلا و ابدا آپدیت ویندوز رو نریز. مگر اینکه بدونی داری آپدیت امنیتی میریزی و اون آپدیت امنیتی حیاتی باشه، در غیراینصورت اصلا و ابدا آپدیت نریز.
    2- ویندوز رو از اول بریز و با این ویندوز خداحافظی کن چون حتی اگه تمام برنامه ها و آپدیت ها رو پاک کنی شاید فقط یکم ویندوز بهتر بشه، شاید.
    3- موفق باشی

تنها راهش نصب ویندوز از نو هستش. من چندین بار با این مشکل مواجه شدم دلیلش هم ویروسی شدن ویندوز بود که بعد از ویروس یابی و پاک کردن ویروسها ویندوز موقع بالا اومدن logoff میشه.
    لطفا گمراهی نفرمایید
    جواب کامل رو بهشون گفتم، با استفاده از reapir میشه درستش کرد.
    Last edited by resident; 19-05-2011 at 13:23.

3. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالا اومدن ویندوز توی این گام زیاد طول می کشه:

زمانی که گذرواژه (پسورد) ورود به ویندوز رو وراد می کنم تا زمانی که ویندوز بالا بیاد نزدیک به 5 تا 10 دقیقه طول می کشه

و پس از بالا اومدن ویندوز سرعت عالی هست

البته این مشکل از زمانی بود میاد که همگی به روز رسانی های مایکروسافت رو از راه به روز رسانی ویندوز انجام می دم. تا پیش از اون ویندوز شتابناک بالا میاد ولی به رو.ز رسانی که می شه اینجوری می شه
    يه نكته اي رو در تكميل فرمايشات دوستان اضافه كنم : شما وقتي از قسمت داخلي هارد به خارج حركت مي كنيد بر عكس سي دي و دي وي دي سرعت خوندن كم مي شه! پس به تبع اين قضيه ويندوزي كه در درايو C هست از ويندوزي كه در درايو G هست به مراتب سريع تر لود خواهد شد حتي اگه هيچ برنامه اي نداشته باشه. براي شما بهترين كار اينه كه ويندوز درايو C , G رو پاك كني و از درايو G به درايو C كوچ كني و اون جا ويندوزت رو نصب كني.
    موفق باشي.

5. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zxo004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Philippines

پيش فرض

با سلام
    من یه ویندوز ایکس پی رو سیستم نصب کردم و نصبش کامل شد و هیچ مشکلی نداره.
    اما وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و یه پیغام میده که سی دی ویندوز را گذاشته و اینتر را بزنید.
    وقتی این کار رو میکنم درست میشه.
    یعنی بعد از اینکه سی دی ویندوز رو میزارم و اینتر رو میزنم گزینه های بوت از روی سیستم عامل های مختلف رو نشون میده.
    مشکل چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    اما وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و یه پیغام میده که سی دی ویندوز را گذاشته و اینتر را بزنید.
    یعنی بعد از اینکه سی دی ویندوز رو میزارم و اینتر رو میزنم گزینه های بوت از روی سیستم عامل های مختلف رو نشون میده.
    مشکل چیه؟
    تاحالا همچین چیزی ندیدم! اگر میتونی یه عکس از روی اون صفحه بگیر و اینجا بزار

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    مشکل چیه؟
    سلام
    شما برین به Setup بایوس (با زدن Delete هنگام بوت شدن) و از تو منوی بوت هارد رو به عنوان بوت اول یا دوم انتخاب کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشيد ويندوز من از ديشب نرمافزارهاي winrar و babylon و چند تا بازي رو ... رو اجرا نميکنه و سيسم هم زماني بالا مياد خطاي ereg ميده نميدونم چه کار کنم لطفا کمک کنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشيد ويندوز من از ديشب نرمافزارهاي winrar و babylon و چند تا بازي رو ... رو اجرا نميکنه و سيسم هم زماني بالا مياد خطاي ereg ميده نميدونم چه کار کنم لطفا کمک کنيد
    سلام
    اگر میتونین متن ارور یا یه عکس ازش بذارین!
    برنامه ها رو که اجرا میکنین پیغامب دارین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

WinRAR archiver has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Ashampoo Burning Studio 10 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

اين دو تا پيام يکي نرم افزار winrar يکي ashampoo

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

WinRAR archiver has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Ashampoo Burning Studio 10 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

اين دو تا پيام يکي نرم افزار winrar يکي ashampoo
    برای
    خطاي ereg ميده
    چی ؟

13. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •