كاش عابدزاده خودش توى گل مى ايستاد
حقيقى: گل خوردن واعظى ربطى به من ندارد
![]()
۱۰ روز قبل از بازى با ابومسلم به شدت سرما خورده بود اما بيمارى هم باعث نشد از تمرينات پرسپوليس غافل شود. حقيقى جوان، امسال خيلى جدى تر و باانگيزه تر زير نظر عابدزاده تمرين مى كند تا شايد بعد از سال ها بتواند حق خود را از دروازه پرسپوليس بگيرد.
بعد از بازى با ابومسلم گفته مى شود واعظى مصدوم شده كه در صورت صحت اين خبر، حقيقى بازى بعدى دروازه بان پرسپوليس خواهد بود ضمن اينكه ۴ گل خورده در بازى با ابومسلم هم شانس او را براى حضور در دروازه پرسپوليس بيشتر مى كند. اما بايد ديد بعد از بازى با ابومسلم كادر فنى پرسپوليس به حقيقى اعتماد مى كند يا باز هم واعظى سنگربان سرخپوشان خواهد بود.
به نظر مى رسد استراحت سه روزه بعد از شكست سنگين برابر ابومسلم اعتراض هواداران تيم را به دنبال داشته باشد.
اين تصميمى بود كه كادر فنى گرفت و با توجه به فاصله اى كه تا بازى بعدى داشتيم منطقى به نظر مى رسد. ضمن اينكه ما خودمان هم خيلى از اين شكست ناراحت هستيم و مطمئنم هواداران هم شرايط ما را درك مى كنند.
اما اين باخت با نتايج قبلى پرسپوليس فرق مى كرد. در بازى با ابومسلم داورى هم مشكل نداشت.
باور كنيد ما خودمان بيشتر از همه از اين نتيجه ناراحت هستيم. همه دوست داشتيم برنده زمين را ترك كنيم. همه شاهد زحمات بچه ها بودند اما بايد قبول كرد باخت و مساوى هم جزيى از فوتبال است و نمى شود همه بازى ها را برد. تا آخر فصل زمان زيادى داريم و در بازى بعد اين شكست را جبران خواهيم كرد.
اما با نتايج اخير و اين باخت وضعيت مدعى قهرمانى چندان جالب نيست!
نه، اين طور نيست. شرايط پرسپوليس خيلى هم بد نيست. ما فاصله زيادى با صدر جدول نداريم و به زودى آن را تصاحب مى كنيم. باخت هم تجربه اى است كه مى تواند ما را براى رسيدن به اهدافمان يارى كند. مهم يكدلى بچه ها بعد از اين نتيجه است. نبايد خيلى به اين بازى و نتيجه عجيبش فكر كنيم چرا كه باعث تضعيف روحيه مى شود و اين چيزى نيست كه به نفع پرسپوليس باشد.
در اين بازى هم شاهد مشكل تكرارى خط دفاعى بوديم. تقريبا اين مشكل راه حريفان را براى رسيدن به اهدافشان هموار كرده است!
من دروازه بان هستم و صحبت كردن در مورد خط دفاعى در حيطه وظايف من نيست اما مشكل خط دفاعى آنقدرها هم حاد نيست و به زودى با تدابير و تمرينات قطبى حل مى شود.
اين روزها شايعه حضور رحمان رضايى در پرسپوليس مطرح مى شود. فكر مى كنى پرسپوليسى شدن رضايى بتواند مشكل خط دفاعى را حل كند
خط دفاع پرسپوليس از لحاظ مهره اى چيزى كم ندارد. ما بازيكنان بسيار خوب و باتجربه اى در اين خط داريم. نمى دانم شايد حضور او شوك خوبى براى تيم باشد. فكر مى كنم رضايى نتواند ليدر خوبى براى خط دفاعى باشد البته در صورت حضورش در پرسپوليس.
بعد از بازى با ابومسلم صحبت از مصدوميت واعظى به ميان آمد. به نظر مى رسد در صورت درست بودن اين شايعه و با توجه به دريافت ۴ گل در اين بازى شانس حقيقى براى حضور در دروازه بيشتر شده باشد.
من از مصدوميت واعظى چيزى نشنيده و خبر ندارم اما اينكه چه كسى الان درون دروازه بايستد را كادر فنى مشخص مى كند، نه من. ضمن اينكه من براى ايستادن درون دروازه پرسپوليس در تمرينات تيم تلاش كرده و مى جنگم و كارى به عملكرد واعظى در بازى ها ندارم و گل خوردن او ربطى به من ندارد. واعظى استاد من است، اين را بارها گفتم. من از او چيزهاى زيادى ياد گرفته ام اما هميشه براى رسيدن به تركيب تلاش مى كنم نه فقط بعد از اين بازى.
اما اگر مصدوميت واعظى حقيقت داشته باشد تو بايد درون دروازه بايستى، عابدزاده كه بازى نمى كند.
كاش خودش مى ايستاد. او همين الان از همه دروازه بانان ايران سرتر است. باور نمى كنيد چه طور تمرين مى كند.
يك بار براى ياددادن يك حركت بدون اين كه گرم كند پرشى زد كه من بدنم سر شد و ديگر نتوانستم تمرين كنم. اما اگر كادر فنى صلاح بداند و از من درون دروازه استفاده كند تمام سعى خودم را براى بسته نگه داشتن دروازه مى كنم، مثل هميشه.
در آخر حرفى براى گفتن دارى
از هواداران براى اين شكست عذرخواهى مى كنم و مى خواهم صبر داشته باشند. پرسپوليس امسال قهرمان است، شك نكنيد. فقط بايد كمى تحمل كنند. بعد بازى با ابومسلم شرمنده آنها شديم.