تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 784 از 2014 اولاول ... 28468473477478078178278378478578678778879483488412841784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,831 به 7,840 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كاش عابدزاده خودش توى گل مى ايستاد

حقيقى: گل خوردن واعظى ربطى به من ندارد

۱۰ روز قبل از بازى با ابومسلم به شدت سرما خورده بود اما بيمارى هم باعث نشد از تمرينات پرسپوليس غافل شود. حقيقى جوان، امسال خيلى جدى تر و باانگيزه تر زير نظر عابدزاده تمرين مى كند تا شايد بعد از سال ها بتواند حق خود را از دروازه پرسپوليس بگيرد.
    بعد از بازى با ابومسلم گفته مى شود واعظى مصدوم شده كه در صورت صحت اين خبر، حقيقى بازى بعدى دروازه بان پرسپوليس خواهد بود ضمن اينكه ۴ گل خورده در بازى با ابومسلم هم شانس او را براى حضور در دروازه پرسپوليس بيشتر مى كند. اما بايد ديد بعد از بازى با ابومسلم كادر فنى پرسپوليس به حقيقى اعتماد مى كند يا باز هم واعظى سنگربان سرخپوشان خواهد بود.

به نظر مى رسد استراحت سه روزه بعد از شكست سنگين برابر ابومسلم اعتراض هواداران تيم را به دنبال داشته باشد.
    اين تصميمى بود كه كادر فنى گرفت و با توجه به فاصله اى كه تا بازى بعدى داشتيم منطقى به نظر مى رسد. ضمن اينكه ما خودمان هم خيلى از اين شكست ناراحت هستيم و مطمئنم هواداران هم شرايط ما را درك مى كنند.
    اما اين باخت با نتايج قبلى پرسپوليس فرق مى كرد. در بازى با ابومسلم داورى هم مشكل نداشت.
    باور كنيد ما خودمان بيشتر از همه از اين نتيجه ناراحت هستيم. همه دوست داشتيم برنده زمين را ترك كنيم. همه شاهد زحمات بچه ها بودند اما بايد قبول كرد باخت و مساوى هم جزيى از فوتبال است و نمى شود همه بازى ها را برد. تا آخر فصل زمان زيادى داريم و در بازى بعد اين شكست را جبران خواهيم كرد.
    اما با نتايج اخير و اين باخت وضعيت مدعى قهرمانى چندان جالب نيست!
    نه، اين طور نيست. شرايط پرسپوليس خيلى هم بد نيست. ما فاصله زيادى با صدر جدول نداريم و به زودى آن را تصاحب مى كنيم. باخت هم تجربه اى است كه مى تواند ما را براى رسيدن به اهدافمان يارى كند. مهم يكدلى بچه ها بعد از اين نتيجه است. نبايد خيلى به اين بازى و نتيجه عجيبش فكر كنيم چرا كه باعث تضعيف روحيه مى شود و اين چيزى نيست كه به نفع پرسپوليس باشد.
    در اين بازى هم شاهد مشكل تكرارى خط دفاعى بوديم. تقريبا اين مشكل راه حريفان را براى رسيدن به اهدافشان هموار كرده است!
    من دروازه بان هستم و صحبت كردن در مورد خط دفاعى در حيطه وظايف من نيست اما مشكل خط دفاعى آنقدرها هم حاد نيست و به زودى با تدابير و تمرينات قطبى حل مى شود.
    اين روزها شايعه حضور رحمان رضايى در پرسپوليس مطرح مى شود. فكر مى كنى پرسپوليسى شدن رضايى بتواند مشكل خط دفاعى را حل كند
    خط دفاع پرسپوليس از لحاظ مهره اى چيزى كم ندارد. ما بازيكنان بسيار خوب و باتجربه اى در اين خط داريم. نمى دانم شايد حضور او شوك خوبى براى تيم باشد. فكر مى كنم رضايى نتواند ليدر خوبى براى خط دفاعى باشد البته در صورت حضورش در پرسپوليس.
    بعد از بازى با ابومسلم صحبت از مصدوميت واعظى به ميان آمد. به نظر مى رسد در صورت درست بودن اين شايعه و با توجه به دريافت ۴ گل در اين بازى شانس حقيقى براى حضور در دروازه بيشتر شده باشد.
    من از مصدوميت واعظى چيزى نشنيده و خبر ندارم اما اينكه چه كسى الان درون دروازه بايستد را كادر فنى مشخص مى كند، نه من. ضمن اينكه من براى ايستادن درون دروازه پرسپوليس در تمرينات تيم تلاش كرده و مى جنگم و كارى به عملكرد واعظى در بازى ها ندارم و گل خوردن او ربطى به من ندارد. واعظى استاد من است، اين را بارها گفتم. من از او چيزهاى زيادى ياد گرفته ام اما هميشه براى رسيدن به تركيب تلاش مى كنم نه فقط بعد از اين بازى.
    اما اگر مصدوميت واعظى حقيقت داشته باشد تو بايد درون دروازه بايستى، عابدزاده كه بازى نمى كند.
    كاش خودش مى ايستاد. او همين الان از همه دروازه بانان ايران سرتر است. باور نمى كنيد چه طور تمرين مى كند.
    يك بار براى ياددادن يك حركت بدون اين كه گرم كند پرشى زد كه من بدنم سر شد و ديگر نتوانستم تمرين كنم. اما اگر كادر فنى صلاح بداند و از من درون دروازه استفاده كند تمام سعى خودم را براى بسته نگه داشتن دروازه مى كنم، مثل هميشه.
    در آخر حرفى براى گفتن دارى
    از هواداران براى اين شكست عذرخواهى مى كنم و مى خواهم صبر داشته باشند. پرسپوليس امسال قهرمان است، شك نكنيد. فقط بايد كمى تحمل كنند. بعد بازى با ابومسلم شرمنده آنها شديم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصدوميتم جدى نيست

واعظى: فكر نمى كردم
    به تيم ملى دعوت نشوم

بعد از پايان بازى برابر ابومسلم از ناحيه گردن احساس درد مى كرد به همين دليل از فرداى آن روز براى پيگيرى و مداواى گردن دردش نزد دكتر زرينه رفت اما در طول ۳ روز تعطيل تمرين پرسپوليس على رغم تلاشى كه براى رفع مصدوميت واعظى شد دروازه بان پرسپوليس همچنان از كمند مصدوميت رها نشده است!
    ماجراى مصدوميت ات چيست
    در طول بازى احساس درد در ناحيه گردن كردم كه بعد از پايان بازى اين درد تشديد شد به همين دليل و براى درمان فرداى بازى با ابومسلم نزد دكتر زرينه رفتم.
    به همين دليل در تمرين روز گذشته شركت نكرديد
    بله. ديروز صبح رفتم سر تمرين اما با دكتر زرينه و قطبى صحبت كردم و با اجازه آنها تمرين نكردم.
    از كى مى توانى به تمرينات گروهى پرسپوليس برگردى
    فكر مى كنم طى دو سه روز آينده بتوانم با ر هايى از كمند اين مصدوميت به تمرينات گروهى تيم برگشته و با بقيه بچه ها تمرين كنم چرا كه مصدوميتم خيلى جدى نيست.
    بگذريم. به نظر مى رسد از اينكه در ليست نفرات دعوت شده به تيم ملى نبودى ناراحت شدى
    خب اگر بگويم ناراحت نشدم كه دروغ گفته ام. من در آمادگى كامل به سر مى بردم و فكر مى كنم عملكرد خوبى هم داشتم به همين دليل اينكه به تيم ملى دعوت نشده ام جاى سؤال دارد!
    نظرت راجع به دروازه بان هايى كه به تيم ملى دعوت شده اند چيست
    من كارى ندارم كه چه كسى به تيم ملى دعوت شده است. من از نبردن اسم خودم در ليست تيم ملى تعجب كردم.
    تصور نمى كردم جزو نفرات دعوت شده نباشم اما به هر حال اين تصميمى است كه كادر فنى تيم ملى گرفته و بايد به آن احترام گذاشت و سعى مى كنم از اين به بعد تلاشم را بيشتر كنم تا مورد توجه مربيان تيم ملى قرار بگيرم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كريمى: اگر ۱۰ گل هم بزنم اما پرسپوليس ببازد فايده اى ندارد

موضوع دعوت على كريمى به تيم ملى و رد اين دعوت از طرف اين بازيكن حواشى بسيارى را به وجود آورده است تا جايى كه دايى در آخرين گفت وگوى خود اعلام كرد تا زمانى كه من در تيم ملى باشم، كريمى دعوت نخواهد شد. گفت وگوى ما را با كريمى مى خوانيد:
    • حتماً از اظهار نظر دايى با خبر شدى؟
    - بله. همه باخبر شدند!
    • در اين مورد نظرى ندارى؟
    - در مورد تيم ملى قبلاً حرفهايم را زده ام. ترجيح مى دهم در مورد آن ديگر صحبت نكنم. مرا دعوت كردند و من به خاطر دلايلى به تيم ملى ملحق نشدم. موضوع بزرگى نيست! از اين به بعد هم فقط در مورد پرسپوليس صحبت مى كنم و بس!
    • ۲ بازى فوق العاده براى پرسپوليس انجام دادى، گلزنى تو ادامه دار خواهد شد؟
    - من اگر ۱۰ گل هم در يك بازى براى پرسپوليس بزنم اما تيم ببازد هيچ فايده اى ندارد. من با همكارى سايرين باز هم گلزنى خواهم كرد اما ترجيح مى دهم يك گل بزنم اما پرسپوليس پيروز باشد. همه ما براى كمك به تيم دور هم جمع شده ايم.
    • وضعيت تيم را چطور مى بينى؟
    - شكر خدا. همه چيز خوب است. ما نياز به هماهنگى بيشتر داريم كه با تمريناتى كه كادر فنى در نظر گرفته اند از هفته آينده قاطعانه حريفان راشكست خواهيم داد. پرسپوليس بار ديگر به روزهاى خوب خود باز خواهد گشت.
    •پرسپوليس با شكست مقابل ابومسلم دچار حواشى زيادى شد...!
    شكست جزئى از فوتبال است. تمام تيم هاى مطرح دنيا هم مى بازند. شكست را اين اندازه بزرگ نكنيد. در هفته هاى ديگر جبران خواهيم كرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت خبرا
    به نظر من بزرگترین مشکل واعظی خروجای ناگهانیش توی تک به تکا هستش.خودشو پرت میکنه روی زمین.همین باعث میشه یه مهاجم کاربلد خیلی راحت گل بزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تاييد حرف برديا جان بايد بگم همه جاي دنيا مربي دروازه بان هاي خوب مي گن اول بايد بزاري مهاجم تصميم بگيره بعد دروازه بان
    واعظي اول تصميم مي گيره بعد 100 تا راه واسه مهاجم باز مي زاره
    درسته
    اگر صحنه گل بازی با استقلال رو نگاه بکنید میبینید واعظی کمی قبل از زدن ضربه خودشو پرت کرد روی زمین و همین باعث شد که برهانی با یه ضربه معمولی گل بزنه
    در حالی که چند دقیقه بعدش که بازم با هم تک به تک شدن،این بار واعظی وایساد و برهانی که هل شده بود زد بیرون توپو
    آرش گلزن نیستش توی تک به تکا به شرطی که طرف مقابلش حرفه ای باشه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ولي در کل خيلي تا حالا تک به تک گرفته و خوب کار کرده

اشتباه که مال همست . هر کي يه جاي قوتي داره

ديشب تو 90 علي دايي جالب بود که نرم شده بود ديگه پرخاشگري نداشت و جلوي سوالهاي عادل خيلي محترمانه جواب ميداد

تيکه عادل هم ... که با شيطنت هميشگيش بود گفت کريمي تيمش بدجوري باخته بود و اون حرف رو زده در نوع خوش جالب بود

در کل معلوم نبود چرا دايي از موضع خودش برگشت و گفت که شايد تصميمش عوض شه

ديشب تيکه گلهاي کريمي به کره خيلي حال داد

ايکاش که ختم به خير بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرچم ۵۰۰ مترى در ورزشگاه آزادى !
    ايران ورزشى- فدراسيون فوتبال در نظر دارد براى تشويق تيم ملى ايران پرچم ۵۰۰ متر مربعى را در ورزشگاه آزادى به اهتزاز درآورد.
    تيم فوتبال پرسپوليس در اقدام جديدى پرچم ۵۰۰ مترى را طراحى كرده و قرار است در مسابقات آسيايى اين پرچم به اهتزاز در بيايد. فدراسيون فوتبال با پيروى از اين حركت تصميم دارد چنين پرچمى را طراحى كرده و در ديدار با كره شمالى آن را به اهتزاز درآورد. اين پرچم ۲۰متر در ۲۵ متر بوده و در صورتى كه زمان اجازه دهد اين پرچم در ورزشگاه آزادى و در ديدار ايران با كره شمالى صحنه زيبايى را به نمايش مى كشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شجاعى: از غيبت كريمى در اردو ناراحتم
    كريمى، الگوى هميشگى من است

مسعود شجاعى هافبك تكنيكى اوساسونا و تيم ملى كشورمان كه هم اكنون در تيم ملى جاى كريمى را به خوبى پوشش داده است از غيبت كريمى در تيم ملى به شدت احساس ناراحتى مى كند. شجاعى در مورد ديدار تيم ملى مقابل كره شمالى مى گويد: «فيلم بازى هاى كره شمالى را ديده ايم و كادر فنى هم تا حدودى با شرايط اين تيم آشنايى پيدا كرده است. كره شمالى بر روى ضد حمله ها بسيار خطرناك است اما كادر فنى تيم ملى تدابيرى انديشيده اند تا اين شگرد كره اى ها را خنثى كنند.» شجاعى در مورد ديدار تداركاتى تيم ملى مقابل پيكان مى گويد: «در بازى مقابل پيكان ايرادهاى بسيارى داشتيم اما اين اشكالات تا بازى مقابل كره شمالى به طور حتم رفع خواهد شد و از اين بابت نبايد هيچ گونه نگرانى وجود داشته باشد.»
    شجاعى كه سبك بازى اش شباهت بسيارى به على كريمى دارد در مورد عدم حضور كريمى در تيم ملى مى گويد: «جاى كريمى واقعاً احساس مى شود. على آقا جزو بازيكنان بزرگ تيم ملى بوده و است البته كه اين تصميم شخصى است اما واقعاً خوشحال مى شوم اگر على آقا بعد از دعوت اش در اردو حاضر مى شد. على كريمى هميشه براى من يك الگو بوده و سعى مى كنم با نگاه كردن به بازى هايش نكات زيادى را ياد بگيرم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رييس كميته انضباطى دوست دايى است اما ...

شريفى: كريمى را احضار نمى كنم
    احكام دربى امروز صادر مى شود

شريفى: كريمى را احضار نمى كنم
    ايران ورزشى- عدم تمكين على كريمى به دعوت تيم ملى و حاضر نشدن در تمرينات به اين دليل كه تشخيص داده در حال حاضر يك بازيكن تحميلى است تا به نوعى خداحافظى خود را اعلام كرده باشد باعث بروز شايعاتى درباره دعوت احتمالى اين بازيكن به كميته انضباطى شده است. روز گذشته شنيده مى شد فدراسيون فوتبال پيگير اين موضوع است و حتى على كفاشيان از مسؤولان كميته انضباطى خواسته است او را براى اداى توضيحاتى به فدراسيون فرا بخوانند اما گفت و گو با مجتبى شريفى به اين شايعه خاتمه داد. شريفى كه از اطلاعات كافى در اين باره برخوردار است به اين سؤال كه اگر بازيكنى دعوت فدراسيون فوتبال را قبول نكند و در نامه اى اعتراض آميز خداحافظى خود را اعلام كند اينگونه پاسخ داد: «درست است كه شايد بى توجهى به دعوت فدراسيون فوتبال باعث به هم خوردن فضاى فوتبال كشورمان مى شود اما در قانون آيين نامه انضباطى منفذى براى ورود و رسيدگى به چنين تصميمى لحاظ نشده و در واقع ماده اى وجود ندارد كه با استناد به آن بتوان بازيكنى را كه دعوت فدراسيون را قبول نكرده است به كميته انضباطى فرا خواند.»
    پاسخ دكتر مجتبى شريفى به تنهايى كافى است تا شايعه احتمال دعوت از على كريمى به كميته انضباطى فدراسيون فوتبال رنگ غير واقعى به خود بگيرد. پيش بينى مى شد با توجه به اينكه على دايى اعلام كرده بازيكنان متخلف را به تيم ملى دعوت نمى كند، كميته انضباطى هم متخلفان تيم ملى را به كميته احضار كند اما اين اظهار نظر نشان مى دهد كميته انضباطى حركت على كريمى را تخلف نمى داند البته بعضى ها هم تصور مى كردند كه چون مجتبى شريفى يكى از دوستان نزديك على دايى محسوب مى شود پيگير اين موضوع باشد اما شريفى با اظهارات صريح و قانونى خود به همه اين شايعات پايان داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احكام دربى امروز صادر مى شود

ايران ورشى- شريفى درباره بازيكنان استقلال مى گويد: احكام منتشر شده درباره حسين كاظمى، بيژن كوشكى و آرش برهانى را به شدت تكذيب مى كنم چرا كه هيچ حكمى تا كنون درباره آنها صادر نكرده ام.
    قرار بر اين است كه امروز حكم نهايى درباره بازيكنان استقلال و پرسپوليس را با هم صادر كنيم تا ميان صدور حكم براى بازيكنان اين دو تيم فاصله اى نباشد. علاوه بر بازيكنان نامبرده در استقلال براى عليرضا نيكبخت از پرسپوليس نيز حكم مناسب را اعلام مى كنيم. در جلسه اى كه با حضور كاظمى، كوشكى و نظرى جويبارى تشكيل شد، اظهارات كاظمى و كوشكى را شنيدم و توضيحاتى نيز از سوى سرپرست تيم ارايه شد. در همين جلسه فيلم خطاى كاظمى در حضور كليه اعضاى كميته انضباطى مورد بازبينى قرار گرفت و در نهايت كاظمى اشتباه خود را پذيرفت. كميته انضباطى فدراسيون فوتبال على نظرمحمدى را به دليل تحريك هواداران در مسابقه پگاه گيلان مقابل پرسپوليس به دو جلسه محروميت و پرداخت ۵۰۰ هزارتومان جريمه نقدى محكوم كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •