چراغ دوم مودم یعنی چراغ adsl روشن نمیشه
در تنطیمات مودم خط down
و اگه تلفن بدون اسپلیتر وصل بشه خش خش و نویز نداره
چراغ دوم مودم یعنی چراغ adsl روشن نمیشه
در تنطیمات مودم خط down
و اگه تلفن بدون اسپلیتر وصل بشه خش خش و نویز نداره
ممنون از پاسختون.حدس شما درست بود.امروز زنگ زدم فن آوا گفت پالیسی برای 512 نامحدود تا 2 روز دیگه اجرا میشه و منصفانه اش میشه ماهی حدود 23 گیگ دانلود. یه چیز دیگه هم گفت که 1 مگ نامحدود پالیسی 1 گیگ روزانه اش رو برداشتن،همون 43 گیگ ماهانه اجرا شده و اون مشکل قبلیش حل شده.من الان دو تا خط دارم. روی یکیش که شاتل آرت 1 گرفتم.به نظرتون رو دومیش چی بذارم که 24/7 دانلود کرد.اصلا الان این کار شدنی هست یا نه ؟ چون تورنت زیاد مصرف دارم.یه سوال دیگه:به نظرتون با توجه به اینکه فن آوا محدودیت روزانه اش رو برداشته و تبدیل به محدودیت ماهانه کرده، بازم شاتل ازش بهتره یا نه ؟ چون هنوز فرصت دارم فن آوای 1 مگ رو با 50 تومن نگه دارم (برای این که خطو جمع نکنم پیشنهاد داد به جا 70 تومن 50 تومن بدم) ؟
سلام دوست شما از کجا شنیدی که 512 رو میخوان محدود کنن اگه بخوان بکنن که خدا لعنتشون کنه اینم دیگه آخرین ضربه به پیکر نیمه جان اینترنت نامحدود بود هر چند که دیگه مهم نیست سر اینترنت 1 مگشون بیشتر مشتری هاش تخلیه کردن
دوستان متاسفانه باید به عرض برسونم که تهران زنگ زدم گفتن که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفته شرکت شما باید تمام سرویس های نامحدودش رو منصفانه کنه حالا درست و غلطشو خودشون میدونن شاید از دستی اینکارو کردن که مشتری هاشون رو یکدفعه از دست ندن و گفت که در طی 2 روز یا چند روز بعدش اعمال میشه بعدشم لابد نوبت برداشتن شبانه هاش میشه و شروع شدن خالی کردن جیب مشتری و فروش ترافیک الان کار تحقیقاتی هم دارم شدیدا به ترافیک نیاز دارم ولی موندم پول گیگ اضافه رو چکار کنم سوراخ سوراخت میکنن بی شرف ها خیلی زوره بابت هر گیگ 3800 تومان بدی صاحب هر شرکت اینترنتی هم تا هوس خرید چیزی میکنه طرح های جدید برای خالی کردن جیب مشتری رو میریزه نمونه اش هم پارس آنلاین از هم دیگه یاد میگیرن اول شاتل بعد صبانت بعدش پارس آنلاین حالا هم داره نوبت فن آوا میشه![]()
سلام - زنگ زدم از 82185 پرسیدم دیگه . زنگ زدم صدای مشتری یا همون داخلی 5 یک آقای بود خیلی همچین مشتی هم صحبت میکرد . گفتم آقا سرویس 1 مگ منو تبدیل کن به 512 نامحدود . فقط قول دادین پالیسی نداره دیگه ؟ بعد گفتش که تا الان نداشته . گفتم یعنی چی ؟. گفت بذا بپرسم . بعد پرسید گوشی رو دوباره برداشت گفت که تا دو روز دیگه هم 512 محدود میشه . گفتم یعنی چه قدر ترافیک ؟ گفت حدود 20 (یا 23 ، یادم نیست) ماهیانه . گفتم خداحافظ .گفتم بیام با شما مشورت کنم ببینم چه خاکی باید توی سرم کنم . آخه بد بختی اینه که ما امروز خط جدید هم سفارش دادیم از مخابرات . الان اگه قرار باشه من فن آوا نگیرم که اون خطه الکی پول دادیم در واقع و هیچ استفاده ای هم نمیشه ازش کرد.بی زحمت جواب سوالات بالا رو که پرسیدم لطف میکنید بدید ؟مرسی
دوست عزیز دیگه هیچ راهی نمونده الان همه جا دیگه همینه باید یکی رو انتخاب کنی چون دیگه اینترنت واقعی تو ایران نیست با این قانون مسخره منصفانه شون برای خالی کردن جیب ملت به خدا دزدتر از اینا تو دنیا نیست
یاد حرف اون موقعی که تازه سرویس های یک مگ و دو مگ نامحدود رو منصفانه کردند افتادم که گفتن قراره تصمیمات جدیدی در رابطه با این موضوع به نفع مشتری گرفته بشه و هیات مدیره جلسه بزارن حالا بعد چندین روز اینم از تصمیمات جدیدشون با خودشون هم گفتن کی به کیه مگه شرکت های دیگه چکار کردن ما هم همینکار رو میکنیم مشتری مون رو هم از دست نمیدیم چون هر جا برن از اینجا بهتر نیست یواش یواش اول تمام سرویس های نامحدودمون رو منصفانه میکنیم بعدش شبانه رو هم بر می داریم خیلی شیک و مجلسی ملت هم مجبورن ترافیک بخرن و اینجوری بیشتر پولدار میشیم و چند میلیارد بیشتر درآمد کسب میکنیم.
دوستان مراتب اعتراض خودتون رو تو هر جایی که میتونید مثل وایبر تلگرام و فیس بوک و همین تالارها نسبت به اینترنت نامحدود نامنصفانه و نبود اینترنت نامحدود واقعی اعلام کنید بخدا اگه تعداد اعتراض ها زیاد باشه دوباره سرویس های نامحدود واقعی رو بر میگردونن آخه خیلی دارن زور میگن همه جای دنیا اینترنت خانگی نامحدود واقعی هست بابا ما پول نامحدود دادیم که نامحدود با سرعت اسمی هر وقت و هر چقدر دلمون خواست دانلود کنیم نه این که با سرعت هشت برابر کمتر از سرعت اسمی.![]()
خوب منم با همین شرایط فعلی پرسیدم دیگه.تو این شرایط بین چیزایی که عرض کردم کدوم از همه بهتره به نظر شما؟
دو تا خط دارم. شاتل آرت 1 و فن آوا 1 مگ نامحدود. چه ترکیبی پیشنهاد میکنید ؟ فن آوا بدم مخابرات بگیرم ، فن آوا رو 512 نامحدود کنم ، شاتل و کنسل کنم یا کلا یه شرکت دیگه ؟ بودجه هم 70 نهایتا 80.
من شکایتی که تو 195 ثبت کرده بودم بهم جواب داده بودن که شرایط این نوع سرویس تا چند روز آینده به طور محسوسی بهبود پیدا میکنه. وی تا الان ظاهرا اتفاقی نیوفتاده. کسی خبر نداره جریان این چیزی که به من گفتن چیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)